Γεια σας, μαντάμ Σουσού,

Είμαι η Σι και θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι που με απασχολεί. Εδώ και καιρό σκέφτομαι τον πρώην μου. Δεν ήταν κάποια μεγάλη σχέση, άλλα ήταν πολύ ιδιαίτερη. Τα ‘χαμε πριν δύο χρόνια για λίγο χρονικό διάστημα, αλλά με χώρισε γιατί προφανώς του φάνηκα πολύ εύκολη. Πλέον δε μιλάμε καθόλου παρά μόνο σε κάτι γιορτές λέγοντας τα ανιαρά χρόνια πολλά. Ποτέ δε συμπαθούσε ο ένας τον άλλον ή βασικά έτσι θέλαμε να πιστεύουμε επειδή συνέχεια τσακωνόμασταν, αλλά -μεταξύ μας- το κάναμε κι οι δυο από ρουτίνα. Ακόμα το κάνουμε, δηλαδή, όταν τύχει να μιλήσουμε. Τελευταία, όπως είπα και πιο πάνω, μου λείπει πολύ και δεν ξέρω τι να κάνω.

 

Αγαπημενότατη Σι μου,

Τα ‘χατε πριν δυο χρόνια, δε χωνεύατε κι ο ένας τον άλλο, ακόμα και τώρα μεταξύ ευχών για χρόνια πολλά τρώγεστε «από ρουτίνα» όποτε τύχει να μιλήσετε. Σε είχε χωρίσει κιόλας επειδή του φάνηκες εύκολη, αλλά τον σκέφτεσαι και σου λείπει. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να ξαναδιαβάσεις τι έγραψες και τι επαναλαμβάνω στην απάντησή μου, που είναι δικά σου λόγια και μόνο. Αν σου φανούν λογικά, μην περιμένεις πότε θα έρθει η γιορτή του. Αν πέφτει νωρίτερα η διεθνής μέρα Ψυχανώμαλων, στείλε τότε με πρόσχημα ότι γιορτάζεις και θες να του κάνεις το τραπέζι κι εκεί πες του πόσο σου έλειψε και πόσο τον θες.

 

ΥΓ1: «Τον» πρώην κι όχι «έναν» πρώην που τα είχατε πριν δυο χρόνια; Μήπως αυτό φταίει τελικά που τον σκέφτεσαι;

ΥΓ2: Τα καλύτερα, όμως, δε μου γράφεις. Μου λες ένα ξερό «μου λείπει» και δεν εξηγείς τι ακριβώς σου λείπει και μένω με την αγωνία.

ΥΓ3: Μου θυμίζεις εμένα με το κοκορέτσι. Μια φορά το είχα φάει, με πείραξε κι αρρώστησα, αλλά φέτος ξανάφαγα. Βέβαια δεν είχα μείνει στο ενδιάμεσο δυο χρόνια νηστική.

ΥΓ4: Τι Σι καλέ; Κινέζα είσαι; Θα το κάνω κι εγώ Σου, ζήλεψα.

 

Φιλιά στα μούτρα,

 Η Σου σου

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού