Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Η σημερινή ημέρα κρύβει συγχύσεις και παρεξηγήσεις καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, συνεχίζει και σήμερα με αποτέλεσμα συναισθηματικές εξαπατήσεις. Ψέματα και διαψεύσεις στον τομέα των σχέσεων, γι’ αυτό προσοχή!

 

Κριός

Έφτασε η στιγμή να κάνετε πράξη σχέδια που κάνατε καιρό τώρα. Στα προσωπικά σας θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε για να πετύχετε αυτό που θέλετε. Μην αφιερώνετε όλο το χρόνο σας στο πιεστικό πρόγραμμά σας, έχετε ανάγκη από ξεκούραση και χαλάρωση, μην το αμελείτε. Οι δεσμευμένοι κάντε υποχωρήσεις και μη φτάνετε τις καταστάσεις στα άκρα. Οι ελεύθεροι πολύ πιθανό να κάνετε μία νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

Ταύρος

Αυτή είναι μια ημέρα σταδιακής ωρίμανσης της συμπεριφοράς και της όλης προσέγγισής σας προς τη ζωή. Συντονίζεστε με τις εσωτερικές ανάγκες και τάσεις σας και κάνετε αλλαγές που σας επηρεάζουν να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο, κάνοντας αυτό που πραγματικά απολαμβάνετε κι αυτό που σας ελκύει ενστικτωδώς, παρά αυτό που εξυπηρετεί τις γενικότερες φιλοδοξίες σας, την ανάγκη για ασφάλεια κι αυτό που σας επιβάλλετε ως το σωστό.

 

Δίδυμοι

Μπορείτε να βρείτε τρόπους σήμερα να γίνετε πιο βοηθητικοί, κατανοητοί κι ειλικρινείς και να αποβάλλετε παλιές συνήθειες αδιαφορίας και παραμέλησης των υποχρεώσεών σας, οικογενειακών ή επαγγελματικών. Πιθανός χωρισμός εξαιτίας έλλειψης εμπιστοσύνης. Εξαπάτηση, ψευτιά. Η εμπειρία της απογοήτευσης από το σύντροφο ή συνεργάτη σας, είναι πιθανή. Δυσαρέσκεια για το όλο κλίμα της ημέρας, θα περάσει!

 

Καρκίνος

Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, οι σχέσεις βαθαίνουν κι αναπτύσσονται και περνούν σε πολύ προσωπικό επίπεδο. Αυτή η διαδικασία μερικές φορές ξεκινά από εσάς ενώ άλλες απ’ το άλλο άτομο, αλλά και στις δυο περιπτώσεις οδηγεί σε πολύ βαθύτερη κατανόηση κι ισχυρότερο δεσμό ανάμεσά σας. Αποκαλύπτετε κρυμμένα μέρη του εαυτού σας σήμερα.

 

Λέων

Έχετε αρκετές δυνάμεις κι η υγεία σας είναι άριστη. Πολλοί άνθρωποι αποφασίζουν να αυξήσουν τη φυσική τους δύναμη, κατά τη διάρκεια αυτής της αστρολογικής όψης κι αυτό είναι καλή ιδέα. Μπορείτε να αναπτύξετε μεγαλύτερη αντοχή και ζωτικότητα σήμερα, πράγμα που θα ανανεώσει το σώμα σας. Η θετική διάθεσή σας φέρνει θετικό αντίκτυπο σε όλους τους τομείς.

 

Παρθένος

Ένας καλός τρόπος να προετοιμαστείτε γι’ αυτή τη χρονική ημέρα, είναι να κάνετε τη ζωή σας όσο σταθερή και σίγουρη γίνεται. Όσο αφορά τα προσωπικά σας, όσα σας προβληματίζουν καλό είναι να λυθούν άμεσα και να μην αφήσετε δυσάρεστες καταστάσεις και παρεξηγήσεις να διαιωνίζονται. Μία νέα και πολλά υποσχόμενη γνωριμία είναι ιδιαίτερα πιθανή, προσοχή στη διαχείριση.

 

Ζυγός

Οικονομικά θέματα κι ενδιαφέροντα σχετικά με τις υλικές σας πηγές και μελλοντικά οικονομικά σας ζητήματα είναι σημαντικά για εσάς αυτόν τον καιρό. Τα αισθηματικά σας βρίσκονται σε καλό επίπεδο κι αν ανοιχτείτε και μοιραστείτε όσα νιώθετε, θα έρθετε ακόμα πιο κοντά με το σύντροφό σας. Η αισιοδοξία κι η θετική διάθεση θα βοηθήσουν να ξεπεράσετε κάθε πιθανή δυσκολία.

 

Σκορπιός

Αυτή είναι μια πολύ ασταθής και διερευνητική ημέρα. Προσέξτε όταν οδηγείτε το αυτοκίνητό σας, ή κατά τη διάρκεια κάποιας άλλης δραστηριότητας που απαιτεί προσοχή, καθώς τα ξαφνικά ξεσπάσματα της ανυπομονησίας σας και του παρορμητισμού σας, σας κάνουν πιο επιρρεπείς στα ατυχήματα απ’ ό,τι συνήθως. Καλή και συντροφική ημέρα για να ξοδέψετε χρόνο με το ταίρι σας και να έρθετε πιο κοντά.

 

Τοξότης

Οι οικιακές και οικογενειακές σας σχέσεις κι επαφές κι η προσωπική σας ζωή είναι τα κυριότερα θέματα που σας απασχολούν αυτή την μέρα. Σήμερα κάνετε ό,τι είναι δυνατό για να αποκτήσετε εμπιστοσύνη απ’ την οικογένειά σας και γερές βάσεις μέσα σας, έτσι ώστε ό,τι κι αν σας συμβεί ή συναντήσετε στον έξω κόσμο, να νιώθετε πως υπάρχει ένα ασφαλές μέρος όπου θα μπορείτε να καταφεύγετε όποια στιγμή νιώθετε την ανάγκη.

 

Αιγόκερως

Ωρίμανση των ιδανικών και των πνευματικών σας αξιών επέρχεται σήμερα. Αυτή η διαδικασία ωρίμανσης είναι τόσο σταδιακή και φυσική, που μετά βίας θα την προσέξετε, αλλά ωστόσο είναι σημαντική. Γίνεστε λιγότερο εγωκεντρικοί και περισσότερο ευαίσθητοι στις ανάγκες των άλλων. Συνεπώς, συμπεριφέρεστε με πιο ώριμο τρόπο. Οι υπόλοιποι άνθρωποι, τα βιβλία και οι εμπειρίες της ζωής θα σας βοηθήσουν να εμβαθύνετε τη συνείδηση και την ευαισθησία σας. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις πηγές και τις ευκαιρίες.

 

Υδροχόος

Είναι μια καλή μέρα για ταξίδια μακρινών αποστάσεων. Η έκθεσή σας σε νέες ιδέες είναι αναζωογονητική και συναρπαστική. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι κοντά, μην αφήσετε την κούραση και τον πιθανό εκνευρισμό να σας τη στερήσει. Τα προσωπικά σας θα μπορούσαν να ήταν και καλύτερα αν συζητούσατε περισσότερο και δε μεταδίδατε τόσο άγχος στο ταίρι σας.

 

Ιχθείς

Φοβερές εσωτερικές αλλαγές, εντατικές προσπάθειες, αμείλικτη αποφασιστικότητα, αυθόρμητα παράλογα κίνητρα και δυναμική διεκδίκηση της θέλησής σας είναι τα θέματα κλειδιά αυτής της ημέρας. Αυτή είναι μια δύσκολη ημέρα όπου θέλετε να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Τα αισθηματικά σας βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και τα προβλήματα αρχίζουν να ισορροπούν.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.