Είμαι 25, με λένε Γιάννη έχω γνωρίσει μια κοπέλα στην ηλικία μου πολύ όμορφη πολύ ελκυστική. Πράσινα μάτια, με λίγα λόγια ασυναγώνιστη.

Η κοπέλα είναι λεσβία, κάνουμε πάρα πολύ παρέα, είμαστε συνεχεία μαζί για καφέ, βόλτες και ποτό, έχουμε τελείως διαφορετική επαφή μεταξύ μας. Μπορούμε να λέμε τα πάντα και να μου ανοίγεται, εξάλλου είμαι ο μόνος που μπορεί να ανοιχτεί. Είχαμε συζητήσει παλιότερα πως και οι δύο θα θέλαμε να γίνει κάτι μεταξύ μας, αλλά όχι με κανονική επαφή αλλά να έχει εκείνη τον ενεργητικό ρόλο κι έτσι και έγινε.

Δεν είχα ξαναδοκιμάσει κάτι τέτοιο, όπως ούτε με το ίδιο φύλο έχω δοκιμάσει ποτέ κάτι. Έλεγε πως αν ποτέ έκανε κάτι με άντρα, θα ήθελε να έχει ενεργητικό ρόλο, αν και αργότερα μπορεί να δοκίμαζε και κανονική επαφή.

Το θέμα είναι πως από πολύ πριν γίνει κάτι μεταξύ μας, είμαι πολύ ερωτευμένος μαζί της, και όσο περνάει ο καιρός την ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ. Δεν ξέρω τι να κάνω με αυτή την περίπτωση αν και μου έχει ξεκαθαρίσει πως αργότερα θα ήθελε να συζήσουμε μαζί και πως κάποια στιγμή θα ήθελε γάμο κανονικό με παιδιά.

Έχω φάει μεγάλο κόλλημα, δεν έχω ερωτευτεί πάλι κοπέλα τόσο πολύ. Περνάμε πάρα πολύ καλά μαζί και το λέμε συνέχεια. Της αρέσει να βγαίνουμε συνέχεια μαζί, και να περνάμε πολύ χρόνο μεταξύ μας. Πιστεύω πως αν της πω πως είμαι πολύ ερωτευμένος μαζί της, μπορεί να αλλάξει συμπεριφορά, και όποτε βρισκόμαστε την κοιτάω συνέχεια στα μάτια, και μπορεί να κολλήσω στα μάτια της για αρκετή ώρα. Εκείνη όποτε την κοιτάω στα μάτια συνέχεια μου χαμογελάει. Υπάρχει περίπτωση να έχει καταλάβει πως είμαι ερωτευμένος μαζί της, και πως τη θέλω πολύ; Υπάρχει γενικά περίπτωση να αλλάξει κάτι, αφού με τα λεγόμενά της θα θέλει οικογένεια και παιδιά σε 2-3 χρόνια;

 

 

Αγαπημενότατε Γιάννη μου,

Καταρχάς να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Το να είναι μια γυναίκα ελκυστική και πρασινομάτα, δεν την κάνει αυτόματα και ασυναγώνιστη, μη μου είσαι τόσο ενθουσιώδης με την εμφάνιση.

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημά σου, αφού το μεγάλο εμπόδιο το έχεις ήδη ξεπεράσει. Ενέδωσες τελικά στην πρότασή της, ενώ δεν είναι του γούστου σου το «diesel ζειμπέκικο», και παρόλα αυτά πέρασες όμορφα.

Μπορεί να είμαι παραδοσιακή, αλλά η αλήθεια να λέγεται. Άλλος τον τρώει και ζορίζεται, και άλλος τον τρώει και δροσίζεται Ιωάννη μου. Γι’ αυτό σου λέω γλυκέ μου, απελευθερώσου και μην έχεις ενοχές. Ο έρωτας δεν έχει ταμπού.

Όταν δυο άνθρωποι θέλουν να τα καταφέρουν Ιωάννη μου, θα τα καταφέρουν. Με λίγο συντονισμό, λίγη ευλυγισία, και παιδιά θα κάνετε, και σπιτικό θα στήσετε, και όλα μέλι θα είναι. Μην οχλείσαι που σε πιάνει να την κοιτάς όλο έρωτα και αγάπη, δε σου χαμογελά ειρωνικά. Ίσα-ίσα που σε βλέπει και σκέφτεται πόσο πολύ θα ήθελε να είναι η μάνα των παιδιών της. Και μην αγχώνεσαι για το αν θα αλλάξει κάτι στις προτιμήσεις της. Σε δυο-τρία χρόνια που έχετε προγραμματίσει τη σύσταση οικογένειας, να είσαι σίγουρος ότι μέχρι τότε το πιθανότερο θα είναι να έχουν αλλάξει οι δικές σου.

 
ΥΓ1: Προσοχή στα παιχνίδια της, μην τα περάσουν τα μωρά για κουδουνίστρες (όταν με το καλό κάνετε οικογένεια), και τα πάνε να τα δείξουν στον παππού ή τη γιαγιά και έχουμε κανένα μοιραίο.

ΥΓ2: Όταν θα σου λέει «Θα βγω με ένα φίλο μου για καφέ», μην ξεχαστείς καμιά φορά και ζηλέψεις.

ΥΓ3: Αν σε 2-3 χρόνια βγείτε για φαγητό και πέσει στα γόνατα, μην πάει το μυαλό σου στο πονηρό, μάλλον πρόταση γάμου θα σου κάνει.

 

Φιλιά στα μούτρα,

η Σουσού σου!

 

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού