Ο φετινός Αύγουστος δεν προβλέπεται τόσο ανέμελος όσο οι προηγούμενοι μήνες. Θα είναι ένας μήνας που σύμφωνα με την αριθμολογία θα προκύψουν μοιραία γεγονότα, που θα καθορίσουν τη μετέπειτα εξέλιξη των ζητημάτων που μας απασχολούν μέχρι σήμερα. Είναι ο μήνας που θα αναγκαστούμε από τις συνθήκες να κάνουμε τα ξεκαθαρίσματά μας και να ρίξουμε αυλαία σε οτιδήποτε δεν εξελίσσεται, προκειμένου να κάνουμε μια νέα θεαματική αρχή! Θα απελευθερωθούμε από κάθε δυσάρεστη ή αδιέξοδη κατάσταση, προκειμένου να αναζωογονηθούμε και να βάλουμε τη ζωή μας σε μια νέα πορεία.

 

Ξέρεις πώς να βρεις τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό σου;

Αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου, δηλαδή 29/12.

Προσθέτουμε τη μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14

Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5

Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.

Πάμε να δούμε τι προβλέπει η αριθμολογία για τον Αύγουστο του 2022;

 

Αριθμός 1

Ο Αύγουστος φέρνει αλλαγές στον τομέα της καριέρας και της προσωπικής σου ζωής. Έστω και αν θεωρείται ο μήνας τον διακοπών, για σένα είναι μια δυναμική στιγμή κατά την οποία θα κάνεις νέα πλάνα που αργότερα θα αποδειχθούν προς όφελός σου! Το μυαλό σου θα καθαρίσει από τις έγνοιες και τα προβλήματα και θα σου έρθουν νέες ιδέες και λύσεις που θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις γύρω σου πιο ευχάριστα και ανώδυνα.

Στον τομέα της καριέρας είναι η ιδανική περίοδος επιστρέφοντας από τις διακοπές σου να εντυπωσιάσεις και να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που βρίσκονται σε ανώτερη θέση από εσένα. Επαγγελματικές συμφωνίες, διαπραγματεύσεις αλλά και οι συνεργασίες σου, θα παρουσιάσουν μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη και θα σε εκπλήξουν με τον τρόπο τους!

Ο Αύγουστος σού δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις ένα μακρινό ταξίδι που πάντα ονειρευόσουν και σχεδίαζες, στο οποίο θα περάσεις πολύ καλά. Στις προσωπικές σου σχέσεις αυτό τον μήνα θα χρειαστεί να δείξεις έντονα το ενδιαφέρον και την αγάπη σου στα δικά σου άτομα. Αν είσαι σε σχέση, θα καταφέρεις να καλύψεις τα συναισθηματικά κενά που είχαν δημιουργηθεί ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου. Αν όμως είσαι σε περίοδο μοναχικότητας, είναι βέβαιο ότι αυτή την περίοδο θα βγεις από το καβούκι σου, θα κοινωνικοποιηθείς και θα κάνεις νέες πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Προσοχή όμως, αυτός ο μήνας δεν ενδείκνυται για να ξεκινήσεις μια σταθερή σχέση, για αυτό φρόντισε να διατηρήσεις την εγκράτειά σου!

 

Αριθμός 2

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που θα θελήσεις να βρεις ισορροπίες και να επαναφέρεις στη ζωή σου τη γαλήνη και την αρμονία. Θα προσπαθήσεις να δεις κάποιες προσωπικές υποθέσεις με έναν τρόπο πιο δίκαιο και συγκαταβατικό και θα κάνεις τις υποχωρήσεις σου προκειμένου να φέρεις σε μια τάξη τη ζωή σου.

Στον τομέα της εργασίας, θα δεχθείς επιβράβευση για τις προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι σήμερα και η προσφορά σου θα αποδειχθεί πολύτιμη και αναγκαία. Θα χρειαστεί από πλευράς σου να βοηθήσεις και να υποστηρίξεις κάποια άτομα με τα οποία συνεργάζεσαι. Δεν αποκλείεται μέσα στον Αύγουστο να γίνουν νέες συζητήσεις για δουλειά ή να αναλάβεις μία νέα επαγγελματική υποχρέωση. Παράλληλα, σου δίνεται η ευκαιρία και για οικονομικό κέρδος, το οποίο θα προκύψει μέσα από την εργασία σου.

Στην προσωπική σου ζωή, δώσε προσοχή στις επιλογές σου αλλά και στις αποφάσεις σου, γιατί αρκετές στιγμές μπορεί να καταπιέσεις τις δικές σου ανάγκες προκειμένου να μην πληγώσεις ή να μην απογοητεύσεις κάποια άτομα που αγαπάς. Αν είσαι σε σχέση, θα βάλεις νερό στο κρασί σου και θα υποχωρήσεις αρκετά προκειμένου να μη χάσεις το αγαπημένο σου πρόσωπο από κοντά σου. Θα «κουκουλώσεις» τα προβλήματα και θα πνίξεις μέσα σου τα παράπονά σου, όμως θυμήσου ότι αργότερα θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις την κατάσταση κατάματα. Αν δεν έχεις βρει ακόμα ταίρι, ένα άτομο θα καταφέρει να σου κεντρίσει για τα καλά το ενδιαφέρον, όμως τα διλήμματα και η αναποφασιστικότητα που θα σε διακρίνει στον αισθηματικό τομέα, δε θα σε αφήσουν να σταθεροποιήσεις μια σχέση που θα προκύψει.

 

Αριθμός 3

Με το ξεκίνημα του Αύγουστου, αρχίζεις να βλέπεις και εσύ τις καταστάσεις γύρω σου με έναν πιο ώριμο και σοβαρό τρόπο. Η επιθυμία σου θα είναι να απομακρυνθείς για λίγο από τα προβλήματα και τις έγνοιες που υπήρχαν μέχρι σήμερα στη ζωή σου, να σκεφτείς, να πάρεις αποφάσεις και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Παράλληλα, θα θελήσεις να κάνεις έναν απολογισμό των επιλογών που έκανες τους περασμένους 10-12 μήνες. Για κάποιες αποφάσεις σου θα μετανιώσεις ενώ για κάποιες άλλες θα κατανοήσεις ότι ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσες να κάνεις.

Θα θελήσεις να δραπετεύσεις από το σπίτι, την οικογένεια ή ακόμα και τον σύντροφο αν είσαι σε σχέση, γιατί πάνω από όλα θα μετρά για σένα η ηρεμία σου. Ετοιμάσου όμως να δεχθείς παράπονα για αυτή την απόμακρη συμπεριφορά σου, γιατί οι γύρω σου δε θα μπορούν εύκολα να κατανοήσουν τον τρόπο που σκέφτεσαι και λειτουργείς. Αν είσαι σε σχέση, αυτό τον μήνα θα επιλέξεις εσύ από την πλευρά σου να απομακρυνθείς για λίγο από το ταίρι, προκειμένου να σκεφτείς ποια θέλεις να είναι η πορεία του δεσμού σας. Αν όμως δεν έχεις κάποια σχέση αυτή την περίοδο, ο Αύγουστος σε ευνοεί να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, να μάθεις από τα λάθη που έκανες κατά τους περασμένους μήνες και να κατανοήσεις καλύτερα ποιες είναι οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου, προκειμένου στην πορεία να μπορείς να κάνεις μια πολύ καλή επιλογή συντρόφου. Μέσα στη διάρκεια του μήνα, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε κάνει να δεις τη ζωή και τον έρωτα από εντελώς διαφορετική πλευρά.

Στον τομέα της καριέρας, θα μπει στη σκέψη σου η ιδέα να βρεις καλύτερη δουλειά ή να εξελίξεις την καριέρα σου. Θα καταφέρεις να δημιουργήσεις πιο σταθερές συνθήκες τόσο στην εργασία όσο και στα οικονομικά σου και μπορούμε να πούμε ότι θα τα καταφέρεις.

 

Αριθμός 4

Τον Αύγουστο, έστω και αν είναι ο μήνας της ξεκούρασης και των διακοπών, για σένα θα υπάρξουν εξελίξεις στον τομέα των οικονομικών σου. Σε πρώτη φάση, θα πρέπει να προσέξεις πολύ τον προϋπολογισμό σου και να μην αφήσεις τις υποχρεώσεις σου ή τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν να πάνε χαμένες. Θα ζοριστείς γιατί θα χρειαστεί να δώσεις ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σε φόρους ή σε κάποιο δάνειο, όμως το θετικό νέο είναι ότι θα καταφέρει να φύγει ένα τεράστιο βάρος από πάνω σου.

Ωστόσο να θυμάσαι, πως παρ’ όλο που οι υποχρεώσεις σου θα είναι αρκετά απαιτητικές, θα υπάρξουν και κάποια έκτακτα έσοδα ή μια οικονομική ενίσχυση που θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου με τον καλύτερο τρόπο. Στον τομέα της καριέρας, θα έχεις μία είδηση, μία πρόταση ή κάτι που θα σε ικανοποιήσει, που θα προέρχεται από το παρελθόν σου. Πιθανότατα κάτι που είχε «παγώσει» κατά τους περασμένους μήνες, τώρα θα λειτουργήσει υπέρ σου!

Στον τομέα του έρωτα, ο Αύγουστος θα είναι αρκετά καυτός και εκρηκτικός. Ο ερωτισμός σου θα αγγίξει κόκκινο και θα απολαύσεις μοναδικές στιγμές. Αν είσαι σε μια σχέση που κατά τους περασμένους μήνες αντιμετώπισε τα προβλήματά της, τώρα θα καταφέρεις να ξεδιαλύνεις το κλίμα και οι διαφωνίες θα ξεπεραστούν. Η σχέση σου θα ξεπεράσει τα εμπόδια και θα έρθετε πιο κοντά, αφού θα θυμηθείτε τις παλιές καλές στιγμές σας. Αν αυτό το καλοκαίρι σε βρίσκει χωρίς ταίρι, θα ερωτευτείς και το άτομο που θα σε συνεπάρει θα είναι από τον χώρο εργασίας σου, από έναν σύλλογο ή από μια ομάδα στην οποία θα βρεθείς.

 

Αριθμός 5

Την τελευταία διετία έχεις προβληματιστεί αρκετά και το διάστημα που διανύουμε υπάρχουν ακόμα στη σκέψη σου συναισθήματα και καταστάσεις του παρελθόντος που συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Το ξέρεις καλά ότι έχει φτάσει η στιγμή να βγεις από τον λαβύρινθο στον οποίο έχεις βρεθεί και γνωρίζεις ότι η έξοδος είναι πολύ κοντά, αρκεί να πιέσεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου για να βρει το σωστό μονοπάτι. Τι εννοούμε, λοιπόν, με τα παραπάνω; Ότι αυτό τον Αύγουστο, θα πάρεις δυναμικά την κατάσταση στα χέρια σου και θα ξεπεράσεις όλα τα αρνητικά συναισθήματα, τις εμμονές και τις καταστάσεις του παρελθόντος, που μέχρι τώρα σε έφερναν σε αδιέξοδο. Μπορεί να εξακολουθείς να αισθάνεσαι μπέρδεμα ή μελαγχολία, όμως μέχρι το τέλος του μήνα θα έχεις καταφέρει να ξεδιαλύνεις μέσα σου τι τελικά θέλεις αλλά και τι πρέπει να κάνεις.

Στον τομέα της καριέρας, τώρα θα θελήσεις να κάνεις τα σχέδιά σου και να προγραμματίσεις τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις, προκειμένου να καταφέρεις αργότερα να φέρεις την εργασία σου στην πορεία που εσύ θέλεις. Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι λιγάκι προβληματικά, όμως αυτό τον μήνα θα καταφέρεις να φέρεις εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις σου.

Όσο για τα αισθηματικά σου, αν είσαι σε μια σχέση που δεν εξελίσσεται όπως περίμενες, τότε η σκέψη του χωρισμού θα γίνει πράξη, όμως αυτό τελικά θα σου δώσει ανακούφιση. Θα θέσεις επί τάπητος κάποια θέματα προς συζήτηση με τον σύντροφό σου, θα ανοίξεις την καρδιά σου και θα πάρετε από κοινού αποφάσεις για την πορεία σας. Αν δεν έχεις βρει ακόμα το άλλο σου μισό, ο Αύγουστος σού δίνει την ώθηση να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να προχωρήσεις μπροστά.

 

 

Αριθμός 6

Ο Αύγουστος είναι ένας πολύ ευχάριστος μήνας για σένα που ο αριθμός σου είναι το 6. Είναι ένας μήνας γεμάτος ενθουσιασμό, κέφι, αισιοδοξία αλλά και νέα ξεκινήματα. Όσο και να σου φαίνεται περίεργο ή ανέφικτο, αυτό τον μήνα θα ξαναγεννηθείς μέσα από τις στάχτες σου και θα γυρίσεις νέα σελίδα στη ζωή σου! Θα θελήσεις να κάνεις μια αλλαγή, την οποία περίμενες εδώ και πολύ καιρό αλλά οι συνθήκες δε σε ευνοούσαν, ενώ αυτή η ανανέωση θα σου δώσει ελπίδα, χαρά και ικανοποίηση.

Στον τομέα της καριέρας, έστω και αν ο Αύγουστος είναι μήνας διακοπών, θα έχεις μια νέα πρόταση ή θα κάνεις μια  καινούρια γνωριμία που θα σε βοηθήσει στις επαγγελματικές επιδιώξεις. Κάτι καινούριο φαίνεται στον ορίζοντα, το οποίο ήθελες πολύ να συμβεί και έφτασε η στιγμή να πραγματοποιηθεί. Ο μήνας είναι ιδανικός για νέα επαγγελματικά σχέδια αλλά και διεύρυνση των επαγγελματικών οριζόντων. Στα οικονομικά σου, θα ήταν καλύτερο για την ώρα να μην πάρεις ρίσκα και πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση αφορά τα οικονομικά σου, να έχεις ερευνήσει τα θετικά και τα αρνητικά.

Στην προσωπική σου ζωή, θα υπάρξουν νέες γνωριμίες με πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους κατά τη διάρκεια του μήνα. Αν είσαι ήδη σε σχέση, ο πόθος ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου θα είναι φλογερός και θα μπορέσετε μαζί να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Για σένα που δεν έχεις ακόμα ταίρι, το σίγουρο είναι ότι τα φλερτ και οι επιλογές σου θα σου βγουν αυτό τον μήνα. Μην αφήσεις όμως τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει σε επιπολαιότητες.

 

Αριθμός 7

Τον Αύγουστο θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάς και δε θα θέλεις ούτε στιγμή να μείνεις μόνος/η. Είναι ένας μήνας που σε ευνοεί σε ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών, αφού τώρα θα μπορείς να μιλήσεις, να επικοινωνήσεις και να επιτύχεις μια πιο αρμονική εξέλιξη στην επαφή σου με πρόσωπα που είναι σημαντικά για σένα.

Διαφωνίες και καβγαδάκια που είχαν προκύψει στο παρελθόν, τώρα θα αποκατασταθούν και θα ξεχαστούν εντελώς. Δεν αποκλείεται αυτό τον μήνα να φτιάξει και πάλι η σχέση σου με ένα άτομο του παρελθόντος το οποίο ποτέ δεν ξέχασες και πάντα ήταν στην καρδιά σου. Σε γενικές γραμμές στον αισθηματικό τομέα είναι η περίοδος του ρομαντισμού, της τρυφερότητας, της ζεστασιάς και της ικανοποίησης. Αν είσαι ήδη σε σχέση, τότε είναι βέβαιο ότι τώρα θα νιώσεις πιο κοντά από κάθε άλλη φορά με το ταίρι σου.

Στον τομέα της καριέρας και των οικονομικών, πρέπει να λειτουργήσεις με διπλωματία και σοβαρότητα. Οι προκλήσεις δε θα λείψουν αλλά μέσα από εποικοδομητικές επικοινωνίες και υποχωρήσεις, θα καταφέρεις να βγάλεις όλες τις υποχρεώσεις σου εις πέρας. Μια νέα συνεργασία, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει τώρα και να είναι αρκετά επιτυχημένη.

 

Αριθμός 8

Ώρα για ξεκούραση, διακοπές, χαλάρωση και αναζωογόνηση είναι ο Αύγουστος για σένα! Ακόμα και αν δεν έχεις προγραμματίσει τίποτα, είναι βέβαιο ότι αυτός ο μήνας θα είναι ξεκούραστος και θα σε βοηθήσει να ανανεωθείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου!

Στην καριέρα σου αυτό τον μήνα, θα το ρίξεις λιγάκι στο σορολόπ και θα αμελήσεις κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Προσπάθησε να μη φορτώσεις τις δικές σου ευθύνες στους συνεργάτες σου και απόφυγε λάθη και παραλείψεις. Στα οικονομικά σου, θα βγεις λιγάκι από τα όριά σου, θα κάνεις αγορές και θα δαπανήσεις αρκετά χρήματα για τη διασκέδασή σου.

Στον τομέα των αισθηματικών, θα σε διακρίνει η εξωστρέφεια αλλά και η επιπολαιότητα. Άλλα μπορεί να λες τη μία στιγμή, εντελώς ξαφνικά να αλλάζεις και στη συνέχεια να μετανιώνεις και να αναθεωρείς. Αν είσαι ήδη σε σχέση, σε προειδοποιώ ότι ενδέχεται να παραμελήσεις το ταίρι σου και να δεχτείς ζήλιες και παράπονα επειδή θα έχεις την τάση να φλερτάρεις και να διασκεδάζεις χωρίς αυτό! Αν όμως δεν έχεις σχέση, ο Αύγουστος σε ευνοεί να δικτυωθείς και να γνωρίσεις καινούρια πρόσωπα. Μπορεί προς το παρόν να μην προκύψει κάτι σοβαρό, τουλάχιστον όμως θα περάσεις καλά!

 

Αριθμός 9

Ο Αύγουστος είναι αρκετά απαιτητικός μήνας για σένα γιατί θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις θέματα ρουτίνας και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, αλλά και ζητήματα που αφορούν εσένα και τις σχέσεις με τους γύρω σου!

Στον τομέα της καριέρας και των οικονομικών, θα νιώσεις ότι βρίσκεσαι στο μάτι του κυκλώνα, αφού όλοι θα περιμένουν από εσένα τα πάντα. Στην εργασία σου, είναι πολύ πιθανό οι συνεργάτες σου να σου φορτώσουν τις δικές τους ευθύνες με αποτέλεσμα να μην μπορείς να απολαύσεις με ανεμελιά τις καλοκαιρινές ημέρες. Στα οικονομικά θα τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, ενώ παράλληλα μπορεί να ξοδέψεις κάποια επιπλέον χρήματα για το σπίτι και την οικογένειά σου.

Στα αισθηματικά σου, ο Αύγουστος είναι καλή περίοδος για να μπουν νέες σταθερές βάσεις σε μια σχέση ή γνωριμία. Αν υπάρχει κάποιο άτομο στην καρδιά σου, με το οποίο τον τελευταίο καιρό βρισκόσασταν σε αστάθεια και αβεβαιότητα, τώρα θα μπορέσετε να κερδίσετε το χαμένο έδαφος και η σχέση σας θα σταθεροποιηθεί. Ακόμα όμως και αν δεν υπάρχει κάτι στη ζωή σου, αυτή την περίοδο η αριθμολογία προβλέπει πως θα κάνεις μια νέα γνωριμία που θα έχει καλές προοπτικές για το μέλλον.

 

Πηγή

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!