Χωρίσατε. Τα συναισθήματα δεν είχαν σβήσει, όμως ήρθαν τα πάνω κάτω και απομακρυνθήκατε. Μέσα σου σε καίει το αν θα γυρίσει, αν θα καταλάβει το σφάλμα του και αν θα ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία. Κοινώς, είσαι σε αναμμένα κάρβουνα και περιμένεις την είδηση, το τηλεφώνημα, τη συνάντηση που θα φέρει την επανασύνδεση με έναν έρωτα από το παρελθόν.

Νιώθεις κάπως έτσι; Σου έχω ευχάριστα νέα! Από τις 21 Απριλίου ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο της αγάπης και της συντροφικότητας, τον Ταύρο. Από αυτή τη θέση έχει ήδη ξυπνήσει αναμνήσεις, που θα οδηγήσουν σε επαναξιολογήσεις και πολλοί εκπρόσωποι του ζωδιακού θα ρίξουν τις άμυνές τους και θα επιδιώξουν επικοινωνία με έναν παλιό έρωτα που η φλόγα του είναι ακόμα ζωντανή.

Σου έχουμε, λοιπόν, τα 3 εκείνα ζώδια που ως τις 15 Μαϊου θα γυρίσουν σε έναν έρωτα από το παρελθόν. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά ή έχεις τον ωροσκόπο, την Αφροδίτη ή τον Άρη σου σε αυτά τα ζώδια, το παρελθόν σού χτυπά την πόρτα. Το αν αξίζει ή όχι να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία είναι θέμα της μεταξύ σας συναστρίας!

 

Ταύρος

Αγαπημένο μου Ταυράκι, ξέρουμε κι οι δυο μας πως όταν μουλαρώνεις και παίρνεις μία απόφαση, είσαι ακλόνητος, πεισμώνεις και κανείς και τίποτα δεν μπορούν να σου αλλάξουν γνώμη. Ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου από τις 21/4, ενώ ξυπνούν μνήμες και για τα αισθηματικά σου. Αναλογίζεσαι τι έφταιξε, τι πήγε στραβά, ποιο ήταν το λάθος. Εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα, αλλάζεις στάση για κάποια πράγματα που μεσολάβησαν στα αισθηματικά σου και τουλάχιστον εσύ, θέλεις να εξωτερικεύσεις με λέξεις όσα νιώθεις. Έτσι, γίνεται μία ερωτική επικοινωνία με άτομο του παρελθόντος και πέφτουν επί τάπητος όσα έπρεπε ήδη να είχαν συζητηθεί στο παρελθόν. Αντιλαμβάνεσαι ότι αλλάζοντας τρόπο σκέψης, μπορείς πραγματικά να φέρεις κοντά σου και πάλι τον σύντροφό σου και να επανασυνδεθείτε κάνοντας πράξη τα όνειρα που είχατε αφήσει στη μέση!

 

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, όταν χωρίζεις σε πιάνουν τα εκδικητικά σου και είσαι ανένδοτος για δεύτερες ευκαιρίες, ενώ την ίδια στιγμή προσδοκάς την επιστροφή του παλιού έρωτα, έτσι για να πάρεις την επιβεβαίωσή σου, και στη συνέχεια να τον πετάξεις σαν στημένη λεμονόκουπα. Το σίγουρο είναι ότι εσύ δεν πρόκειται να κάνεις καμία κίνηση για επανασύνδεση αυτό το διάστημα. Η κίνηση θα έρθει από το άτομο που είχατε σχέση, που φαίνεται ότι θα σε αναζητήσει μετανιωμένο, καταφέρνοντας με τα γλυκά του λόγια και την υπομονή του να σου αποδείξει με πράξεις ότι θέλει να είστε μαζί και ότι έχει και σοβαρό σκοπό. Θεωρώ ότι θα σου είναι πολύ δύσκολο να αντισταθείς και να δώσεις τα παπούτσια στο χέρι, αφού θα ακούσεις λόγια που περίμενες καιρό, ενώ το μεταξύ σας πάθος δεν έχει σβήσει. Ωστόσο, επειδή προετοιμαζόμαστε για μία Σεληνιακή Έκλειψη στο δικό σου ζώδιο αρχές του Μάη, δε σου εγγυώμαι ότι στην πορεία δε θα το μετανιώσεις, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου!

 

Αιγόκερως 

Αιγόκερέ μου, ένας έρωτας από το παρελθόν θα επιστρέψει μετανιωμένος, αναζητώντας τα παλιά του λημέρια. Θα κάνει τα πάντα για να σε κερδίσει και να βρεθείς και πάλι στο πλάι του. Θα σε αιφνιδιάσει με τα λόγια του, θα πει πράγματα που δεν πίστευες, θα κάνει κινήσεις που ούτε φανταζόσουν και μπορώ να πω ότι θα πάρεις μεγάλη χαρά και όλο αυτό θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη για σένα. Ξέρω, τώρα θα με ρωτήσεις αν αξίζει τον κόπο και αν όντως πρέπει να δώσεις μία ευκαιρία. Εγώ θα σου πω ότι συγκριτικά με τα υπόλοιπα ζώδια που αναφέραμε παραπάνω, εσύ είσαι αυτός που μπορεί να έχει μία καλή, ποιοτική και άκρως σταθερή ερωτική επανασύνδεση που δε μετανιώσει στην πορεία!

 

Πηγή