Ξεκίνησες μία νέα γνωριμία και όλα φαίνεται ότι εξελίσσονται καλά. Υπάρχει χημεία, έλξη κι ερωτισμός, όμως, παράλληλα υπάρχει κι ένα μικρό «αγκάθι» που σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα ή να έχεις ανασφάλειες. Το άτομο που γνώρισες ή ξεκίνησες σχέση δε σου έχει εκφράσει ευθέως τις απόψεις του, δε σου έχει πει αν θέλει κάτι σταθερό και σοβαρό ή αν προτιμά να έχετε μία πιο ελεύθερη σχέση. Πριν βιαστείς να βγάλεις τα συμπεράσματά σου, αρκεί να μάθεις το ζώδιό του για να καταλάβεις καλύτερα ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις του ατόμου που γνώρισες αλλά και πώς μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα τη σχέση σου μαζί του. Μην ξεχνάς ότι πολλές φορές, για να κάνεις μία ερωτική σου προσδοκία πραγματικότητα, δε θέλει κόπο. Θέλει τρόπο!

 

Κριός

Κάθε σχέση ενός Κριού ξεκινά με ανάλαφρο στυλ , στο χαλαρό, στο επιπόλαιο, στο γρήγορο και στο βιαστικό. Δεν τα πάει καλά με τις δεσμεύσεις! Για τον λόγο αυτό, ξεγλιστράει εύκολα από κάθε πιεστική κατάσταση αλλά και από συζητήσεις που αφορούν την ερώτηση «Τι θα γίνει με μας στο μέλλον;»! Όσο σοβαρά και να σε έχει δει ένας Κριός, δεν πρόκειται να σου πει από την αρχή «θέλω κάτι σταθερό μαζί σου». Γι’ αυτό, ο πιο έξυπνος τρόπος να τον φέρεις στο σημείο που εσύ θέλεις είναι να τον χειριστείς με διπλωματία! Επειδή είναι στο στυλ του ζωδίου να του αρέσει να του πηγαίνουν κόντρα και είναι και λιγάκι αντιδραστικός, μην τον πιέσεις για έναν μόνιμο δεσμό, αλλά κάνε τον να σε κυνηγήσει αυτός! Πώς θα το πετύχεις αυτό; Μην είσαι συνέχεια σε αναμονή να περιμένεις το τηλεφώνημά του! Συνέχισε τις δραστηριότητές σου και δες τη σχέση σας ήρεμα και χαλαρά.

 

 

Δίδυμος

Ο παιχνιδιάρης του ζωδιακού καταπιέζεται και μόνο στη σκέψη της μόνιμης, σοβαρής σχέσης. Είναι σαν να του πεις να μείνει για 2 μήνες κλεισμένος σε ένα σπίτι. Νιώθει να του κόβεις τον αέρα! Αυτό δε σημαίνει φυσικά ότι μαζί του δεν μπορείς να κάνεις έναν μόνιμο δεσμό. Αλλά ίσως να το πετύχεις αν μπορείς να ακολουθήσεις τους δικούς του κυκλοθυμικούς ρυθμούς και φυσικά αν ταιριάζεις μαζί του εγκεφαλικά. Ο Δίδυμος θέλει διαρκώς παιχνίδι, δεν του αρέσει να συνυπάρχει σε μία σχέση που υπάρχουν συνέχεια κόντρες, διαφωνίες, προβλήματα και ερωτήσεις του στυλ : «Τι θα γίνει με μας;». Για να μείνει μόνιμα στο πλάι σου, αρκεί να του αφήσεις απεριόριστες ελευθερίες και να γίνεις, με κάποιον τρόπο, το κολλητάρι του.

 

Παρθένος

Μπορεί να σου φαίνεται συντηρητικός στις απόψεις του και πολύ συγκροτημένο και λογικό άτομο, αυτό, όμως, δεν πρέπει να σε κάνει να πεις ότι θέλει σοβαρή σχέση από εσένα. Ο Παρθένος επιλέγει πολλές φορές τις ελεύθερες σχέσεις, γιατί φοβάται το συναίσθημα ή επειδή δεν πληρούνται στη ζωή του οι προδιαγραφές για κάτι πιο μόνιμο, ή πολύ απλά δεν έχει βρει τον τέλειο σύντροφο. Ο Παρθένος αναζητά το τέλειο ταίρι! Όμως, η λογική του τον κάνει πολλές φορές να ισοπεδώνει τα πάντα! Δε θα σου τάξει λαγούς με πετραχήλια, θα σου δείξει με τον τρόπο του ακριβώς το τι ζητά από εσένα και, για να έχετε κάτι μόνιμο, αρκεί να ταιριάζετε απόλυτα στην καθημερινότητά σας.

 

Τοξότης

Αν ρωτήσεις έναν Τοξότη «Δηλαδή τώρα εμείς έχουμε σχέση;», το πιο πιθανό είναι να απομακρυνθεί για λίγο, προκειμένου να σου δώσει να καταλάβεις ότι δεν είναι για πολλά! Ο Τοξότης δεν μπαίνει σε καλούπια, θέλει να αισθάνεται ελεύθερος και φυσικά δεν του αρέσει να δίνει λόγο πουθενά. Οι περισσότερες σχέσεις του ξεκινούν σε ελεύθερο στυλ και συνεχίζουν σε σοβαρές, όταν ο ίδιος έχει καταρρίψει τις άμυνές του! Ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης και διαχείρισης αυτού του ανθρώπου, είναι να μην τον πάρεις πολύ στα σοβαρά, για να μην έχεις πολλές απαιτήσεις. Για να τον κερδίσεις, αρκεί να διατηρήσεις μαζί του ένα κοινό, κοινωνικό κύκλο.

 

Υδροχόος

Καμία σχέση δεν είναι δεσμευτική για τον φίλο μας τον Υδροχόο, ο οποίος δεν προσπαθεί στο μυαλό του να κατηγοριοποιήσει τις ερωτικές σχέσεις, σε σταθερές, ελεύθερες, μόνιμες ή προσωρινές. Είναι της άποψης πως στις σχέσεις των ανθρώπων δεν πρέπει να μπαίνουν ταμπέλες. Ωστόσο, είναι αρκετά φιλελεύθερος, ανοιχτόμυαλος και προοδευτικός, με αποτέλεσμα πολλές φορές οι σχέσεις του να παίρνουν μία πιο ανάλαφρη τροπή, γιατί πολύ απλά δεν του αρέσουν οι περιορισμοί. Για να αποφύγεις τα συναισθηματικά δράματα, αρκεί να ξέρεις ότι λειτουργεί απρόβλεπτα, χωρίς να το πολυσκεφτεί, με αποτέλεσμα να οδηγείται σε βιαστικές κινήσεις. Αν τον κερδίσεις, βέβαια, ως άνθρωπο, το σίγουρο είναι ότι, εκτός από σύντροφο, θα κερδίσεις στη ζωή σου κι έναν σταθερό φίλο.

 

Πηγή

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!