Μερικοί άνθρωποι είναι κάπως εκκεντρικοί τύποι, τόσο στην καθημερινή όσο και στην ερωτική τους συμπεριφορά και νιώθουν άνετα να το δείχνουν. Είναι τα άτομα που μπορεί να ανυπομονείς να βρεθείς μαζί τους στο κρεβάτι, αφού με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, σου υπόσχονται ότι θα περάσετε ονειρεμένες στιγμές!

Παράλληλα, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που στις ερωτικές τους σχέσεις τους διαθέτουν μια κρυφή τόλμη. Τα άτομα αυτά συχνά εκπλήσσουν τόσο τους παρτενέρ τους όσο και τον εαυτό τους για το πόσο παιχνιδιάρηδες ή «ανοιχτοί» μπορεί να είναι σε παιχνίδια. Είναι αυτό που λέμε «κρυφά ταλέντα» στο κρεβάτι.

Κατ’ αναλογία, υπάρχουν και κάποια ζώδια που είναι πολύ πιο ενεργά απ’ όσο μπορεί να νομίζεις. Τα ζώδια αυτά βλέπουν την κρεβατοκάμαρα σαν ένα χώρο όπου μπορούν να ξεδιπλωθούν και να εκτονωθεί η συνήθως ψυχρή, συμμαζεμένη ή και συνεσταλμένη φύση τους. Όσοι ανήκουν σ’ αυτά τα ζώδια μπορεί να είναι διακριτικοί περπατώντας στο δρόμο ή κινούμενοι στο εργασιακό τους περιβάλλον, αλλά όταν βρεθούν στον κρεβάτι με ένα άτομο που επιθυμούν, τότε θα αναστενάξουν τα σεντόνια! Είναι σαν ένα κουτί με σοκολατάκια. Αν δεν το ανοίξεις, δεν ξέρεις ποτέ τι θα πάρεις!

Για τα 4 ζώδια που ακολουθούν, είναι μια εκπληκτική ερωτική περιπέτεια, οπότε αν συνευρίσκεσαι με ένα από αυτά, να περιμένεις το απροσδόκητο!

 

All About Sex | eBook


€5,00

-----

 

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι άκρως δημιουργικοί, οπότε για αυτούς το ιεραποστολικό μοιάζει με μια χαμένη ευκαιρία. Όπως ακριβώς και στη ζωή, αυτά τα ανοιχτόμυαλα και χωρίς αναστολές άτομα προσπαθούν να δοκιμάσουν τα πάντα, έστω για μια φορά, ανεξάρτητα πόσο εξωφρενικά μπορούν να είναι. Αν ψάχνεις για έναν σύντροφο που ξοδεύει τον ελεύθερο χρόνο του εφευρίσκοντας διάφορες στάσεις ή του αρέσει το role playing, τότε χρειάζεσαι έναν Υδροχόο. Εάν πάλι είσαι ένας αθεράπευτα ρομαντικός που σου αρέσουν οι γλυκές και τρυφερές εκδηλώσεις αγάπης, τότε καλύτερα να ψάξεις για κάτι άλλο.

 

Ιχθύς

Σε αντίθεση με τους απόμακρους Υδροχόους, οι Ιχθύες είναι οι απίστευτα ρομαντικοί, γι’ αυτό και δε θα σου πήγαινε με τίποτα στο μυαλό ότι στο κρεβάτι μπορεί να μετατραπούν σε δυναμικούς παίχτες. Μπορεί να μην είναι οι τύποι που θα επιδοθούν σε δυναμικό παιχνίδι, αλλά σίγουρα είναι πιο φλογεροί απ’ ό,τι θα περίμενες. Οι Ιχθύες δε συνηθίζουν τόσο να εφαρμόζουν τις δικές τους φαντασιώσεις, αλλά προτιμούν να συμμετέχουν στα κέφια του συντρόφου τους. Αυτό είναι και το πιο ερεθιστικό για έναν Ιχθύ: να παίζει το παιχνίδι του συντρόφου του και να το χαίρεται διπλά.

 

Ταύρος

Επειδή είναι ένα από τα πιο ενεργά ζώδια, δε θα έπρεπε να αποτελεί έκπληξη ότι ο Ταύρος είναι αρκετά δραστήριος στο κρεβάτι. Αυτό που εκπλήσσει είναι ότι συνήθως γίνεται πολύ δεκτικός σε όλα τα πράγματα που δείχνουν ριψοκίνδυνα και τρελά. Όπως και οι Ιχθύες, οι Ταύροι δεν είναι αυτοί που θα πάρουν την πρωτοβουλία για νέες στάσεις και πειράματα, αλλά όταν ο ερωτικός τους σύντροφος εκδηλώσει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, είναι ευτυχείς να ακολουθήσουν. Οι Ταύροι είναι οι μόνιμοι αναζητητές της απόλαυσης και τίποτα δεν τους δίνει μεγαλύτερη ευχαρίστηση από το να ικανοποιούν τον ερωτικό τους παρτενέρ. Συνεπώς, είναι μέσα σ’ όλα!

 

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι από τη φύση τους δοτικοί, ειδικά στον έρωτα, κάτι που τους καθιστά εξαιρετικούς παρτενέρ κι επιρρεπείς στους πειραματισμούς. Αν και η περίφημη σαγήνη τους διαχέεται στο περιβάλλον τους, σιωπηλά και χωρίς τυμπανοκρουσίες, συνήθως το ζώδιο αυτό έχει υψηλότερη ορμή απ’ ό,τι υποθέτουν οι περισσότεροι. Δεδομένου, μάλιστα, ότι είναι πολύ εφευρετικοί, βρίσκουν πάντα νέους και συναρπαστικούς τρόπους για να ικανοποιήσουν το σύντροφό τους. Μην ξεχνάς, πάντως, ότι η επαφή με έναν Ζυγό δεν είναι μονόδρομος. Θα περιμένει ως αντάλλαγμα από τον  σύντροφό του να του επιστρέψει την ίδια φροντίδα και προσοχή.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Πηγή