Σαφώς έχουν κάποιου είδους χάρισμα, καθώς η διαίσθησή τους είναι τόσο ανεπτυγμένη που μπορούν να πιάσουν στον αέρα το οτιδήποτε! Αν κάτι πάει στραβά, αν υπάρχει κάποιος κίνδυνος, αν τους λες ψέματα, αμέσως θα το διακρίνουν. Εννοείται ότι αυτά τα ζώδια τα θες για σύμμαχό σου. Εμπιστεύσου το ένστικτό τους, από την άλλη όμως πρόσεξε και μην επιχειρήσεις να τους τη φέρεις!

 

Σκορπιός

Ο Σκορπιός έχει το όνομα, έχει και τη χάρη στο συγκεκριμένο κομμάτι. Δε γεννήθηκε ο άνθρωπος που θα ξεγελάσει το ένστικτο ενός Σκορπιού. Το ζώδιο αυτό μοιάζει πάρα πολύ στο θέμα αυτό με τον Ιχθύ. Νιώθει πράγματα, τα αισθάνεται, τα «μυρίζεται» και δεν πέφτει ποτέ έξω. Από μικρή ηλικία έχει μάθει να ακολουθεί αυτό που του λέει το μέσα του και να βασίζεται πάνω του. Έχει πολύ ανεπτυγμένη την «έκτη αίσθησή» του και είναι ο τρόπος του να αμύνεται και να προστατεύεται, καθώς πολλές φορές στη ζωή του γίνεται στόχος.

 

Ιχθείς

Είναι το ζώδιο με αρκετά ανεπτυγμένη διαίσθηση. Είναι αυτό που νιώθει και καταλαβαίνει πράγματα, χωρίς καν να το προσπαθεί, ούτε και να μπορεί να τα εξηγήσει. Το άτομο αυτό, μόλις μπει σε έναν χώρο με άλλους ανθρώπους ή κάνει κάποια γνωριμία, αμέσως πιάνει τα vibes, πολύ περισσότερο τα αρνητικά. Οι κεραίες του είναι αρκετά ευαίσθητες και δεν είναι εύκολο να το ξεγελάσεις! Και στη ζωή του κινείται κι αποφασίζει βασισμένο πάνω σε αυτό το feeling που έχει. Κι η αλήθεια είναι ότι σπάνια πέφτει έξω!

 

 

Καρκίνος

Το τρίτο ζώδιο στη σχετική μας λίστα, είναι ένα ακόμα ζώδιο του νερού. Κι αυτό δεν είναι τυχαίο. Και ο Καρκίνος είναι προικισμένος με την «έκτη αίσθηση» που έχουν τα άλλα δυο. Μπορεί σε λίγο μικρότερο βαθμό, αλλά κι αυτουνού η «μύτη» δεν τον ξεγελά ποτέ και δεν πέφτει έξω στις εκτιμήσεις του. Νιώθει πολλά κι αυτό γιατί είναι ένα ζώδιο άκρως συναισθηματικό. Κυβερνάται και από τη Σελήνη, μην το ξεχνάμε αυτό. Ο Καρκίνος διαισθάνεται αμέσως τι παίζει στο περιβάλλον του, το αναλύει κι ανάλογα κινείται. Αν κάτι πάει στραβά, τα προειδοποιητικά καμπανάκια μέσα του αρχίζουν να χτυπούν.

 

Υδροχόος

Αν κάποιο ζώδιο έχει ένστικτο αυτό είναι ο Υδροχόος. Ούτως ή άλλως τα πηγαίνει καλά με το πνευματικό του κομμάτι, είναι βαθιά συνδεδεμένος με αυτό και είναι εξαιρετικός στο να διαβάζει αύρα κι ενέργεια στους ανθρώπους. Αν πεις ψέμα σε έναν Υδροχόο, το πιο πιθανό είναι να το ξέρει πριν καν προλάβεις να προφέρεις ένα γράμμα. Αν πάλι υπάρχει το ενδεχόμενο κάτι να στραβώσει, θα το αισθανθεί από την αρχή. Είναι κάτι σαν τη μυστική του δύναμη και του είναι εξαιρετικά εύκολο να το κάνει, πολλές φορές χωρίς καν να το καταλαβαίνει.

 

Πηγή