Ο Άρης περνάει στον Ταύρο κάνοντας αισθητή την επιρροή του στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Είναι μία συνθήκη έντονη που το επόμενο χρονικό διάστημα θα μας ωθήσει σε σημαντικές κινήσεις κυρίως σε οικονομικό και αισθηματικό επίπεδο. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι ο Άρης στο συγκεκριμένο ζώδιο είναι παραδοσιακά σε θέση αδυναμίας και αυτό δεν αποκλείεται να εκφραστεί με έντονο πείσμα και αδιαλλαξία σε συνομιλίες και προσωπικές συζητήσεις. Οικονομικά σχέδια μπορούν να πραγματοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα καθώς έχουμε την διάθεση να προχωρήσουμε με αργούς και σταθερούς ρυθμούς στην υλοποίηση τους.

Σημαντικός παράγοντας για να προχωρήσουμε σε κινήσεις είναι το οικονομικό όφελος που θα αποκομίσουμε και που θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε ένα πλαίσιο ασφάλεια στη ζωή μας. Γεγονός είναι όμως ότι η ύλη μπορεί να μας εγκλωβίσει σε συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τους γύρω μας καθώς η προσπάθεια διεκδίκησης της είναι εύκολο να μας οδηγήσει σε υπερβολές. Αισθηματικά καλό είναι να δείξουμε κατανόηση στις επιθυμίες και ανάγκες του συντρόφου μας προσπαθώντας να μεταβληθούμε όπου είναι απαραίτητο και χρειάζεται για να προστατέψουμε τη σχέση μας.

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο μέχρι αργά το βράδυ σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύες νωρίς το πρωί. Συναισθηματική ωριμότητα και ψυχραιμία βοηθούν να προχωρήσουμε αποφασιστικά στην επίλυση οικογενειακών ζητημάτων που πιθανά προκαλούν αναστάτωση και ανασφάλεια. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στις συναισθηματικές σχέσεις γιατί δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσουμε με ορθολογισμό και ψυχρότητα ζητήματα που απασχολούν το ταίρι μας. Αργά το βράδυ το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες ενισχύει την διαίσθηση και την κατανόηση και βοηθά να ξεπεράσουμε πιθανές δυσκολίες με οικογενειακά πρόσωπα.

Λίγο αργότερα η Σελήνη μετακινείται στον Λέοντα επικεντρώνοντας την προσοχή μας στην προσωπική ζωή, τα παιδιά και τη δημιουργική πλευρά του εαυτού μας. Έχουμε την ανάγκη να ξεχωρίσουμε και να διεκδικήσουμε την προσοχή των ανθρώπων που αγαπάμε και κυρίως του συντρόφου μας. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη από τον Ταύρο και τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο μπορεί να πυροδοτήσει έντονες συγκρούσεις σε προσωπικό επίπεδο. Είναι απαραίτητο να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας αποφεύγοντας να συγκρουστούμε μετωπικά με το πρόσωπο που αγαπάμε γιατί αυτό θα δυναμιτίσει τη σχέση και τη μεταξύ μας σύνδεση.

 

Κριός

Σήμερα, φίλε Κριέ, η επιτυχία θα είναι όλη δική σου! Η μέρα μπορεί να σου προκαλέσει ένα εκνευρισμό τις πρώτες πρωινές ώρες, αλλά προσπάθησε να συγκρατηθείς. Μη νευριάζεις με το παραμικρό. Να περιμένεις διαφόρων ειδών εξελίξεις, που αν τις χειριστείς κατάλληλα, θα προωθήσεις τόσο την καριέρα σου όσο και την ερωτική σου ζωή. Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, φρόντισε να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες στη σχέση σου, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και πες αυτά που θες στο σύντροφό σου, χωρίς ενδοιασμούς και φόβους. Εσείς οι Κριοί που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σας, μην παρασύρεστε από εφήμερα φλερτ αλλά διεκδικείστε το άτομο που επιθυμείτε.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, τη σημερινή Κυριακή θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Μπορεί μερικά πράγματα και κάποιες αλλαγές να γίνονται αργά, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι οι εξελίξεις θα είναι πολύ θετικές. Σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα που μπορεί να έχεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Κοίταξε λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό τον έχεις αμελήσει. Η πολλή κούραση, αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα φέρει προβλήματα. Απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε μιλήσεις με τον σύντροφό σου για ό,τι σε απασχολεί και σε προβληματίζει. Και εσύ που δεν έχεις δεσμευτεί ακόμα, η σημερινή ημέρα θα φέρει στον δρόμο σου αυτό που ζητάς εδώ και καιρό.

 

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, καλό είναι να παραμείνεις ήρεμος και να μην χάσεις την ψυχραιμία που θα αποδειχθεί καταλύτης στις συναναστροφές σου. Όλα θα πάνε καλά και σύντομα, αλλά θα πρέπει να έχεις υπομονή και κυρίως εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Η γοητεία που θα έχεις σήμερα, αλλά και ο ερωτισμός σου, θα κάνουν τον σύντροφό σου να περνάει πολύ καλά μαζί σου. Κάνε ένα πολύ καλό πρόγραμμα που θα σας ευχαριστήσει και τους δυο και μη διστάζεις να του εκδηλώνεις όλα όσα νιώθεις. Και για τις μοναχικές ψυχές, οι οιωνοί είναι καλοί για να περάσετε ένα όμορφο βράδυ με τους φίλους και την οικογένειά σας. Συζητήστε μαζί τους τις έννοιες και τις ανησυχίες σας και θα νιώσετε ηρεμία και ασφάλεια. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη.

 

Καρκίνος

Αυτή τη Κυριακή αγαπητέ Καρκίνε καλύτερα να αποφύγεις να δώσεις αναβολές σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, γιατί στο μέλλον αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Αν οργανωθείς καλύτερα και επιδιώξεις να συνεργαστείς με τα κατάλληλα άτομα, μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις. Σήμερα θα έχεις μια αφθονία ενέργειας και αυτοπεποίθησης, οπού θα σε τροφοδοτεί, ώστε να ασχοληθείς με πάρα πολλά πράγματα και να αναλάβεις σχέδια, που θα ολοκληρώσεις εύκολα και άνετα. Ο ερωτισμός και η καλή σου διάθεση αυτό τη μέρα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, θα σε κάνουν να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αφού και ο σύντροφός σου θα αντιληφθεί τις προθέσεις σου και θα φερθεί ανάλογα. Και εσύ που ακόμη μιλάς με τη μοναξιά, ξεκουνήσου από την άνεση του καναπέ σου και βγες έξω, να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις.

 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, κυοφορούνται αλλαγές στη ζωή σου και μια καινούργια φάση αρχίζει στην αισθηματική σου ζωή ή στην καριέρα σου. Απαιτείται λοιπόν και η δική σου δραστηριοποίηση. Μη δώσεις λοιπόν το περιθώριο σε τίποτα και σε κανέναν να σε βγάλει από την πορεία, που τόσο επίπονα και κοπιαστικά έχεις προγραμματίσει. Στη σχέση σου σήμερα, φίλε Λέων, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις και αλλαγές από τη μεριά του συντρόφου σου, οι οποίες θα προσφέρουν άλλον αέρα στην καθημερινότητά σου. Εσύ που ακόμη επιμένεις να είσαι ελεύθερος, να θυμάσαι ότι αν κρατάς μια αρνητική στάση απέναντι στα νέα πρόσωπα που γνωρίζεις, δε θα καταφέρεις να προχωρήσεις σε μια σταθερή σχέση. Άλλαξε τακτική.

 

Παρθένος

Έχουν συσσωρευτεί τόσες πολλές υποχρεώσεις από το παρελθόν, που είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να τις τακτοποιήσεις το συντομότερο δυνατόν. Η σημερινή μέρα προσφέρεται γι’ αυτό, αφού και αισιόδοξη διάθεση θα έχεις και ευκαιρίες θα σου δοθούν. Η μέρα είναι ιδανική για να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας και να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα που μπορεί να σε προβληματίσουν. Αν είσαι αδέσμευτος, η σημερινή μέρα θα σε βάλει σε μια διαδικασία να αναθεωρήσεις τη στάση σου και να αλλάξεις τακτική απέναντι στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Η απαισιοδοξία που σε έχει κυριεύσει, σε κάνει να διώχνεις από δίπλα σου ακόμα και τους ανθρώπους που σε νοιάζονται και που θέλουν να σε βοηθήσουν. Με αυτή τη στάση όμως, δε θα καταφέρεις τίποτα.

 

Ζυγός

Η σημερινή Κυριακή είναι κατάλληλη για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου, κάνοντας όμως τις απαραίτητες αλλαγές. Μη βιαστείς να αποφασίσεις και αν θέλεις συμβουλεύσου τα δικά σου άτομα, που μπορούν να σου δώσουν και μια άλλη οπτική των ζητημάτων που σε απασχολούν. Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου και να μην απορροφηθείς από άλλες καταστάσεις, που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Για τις μοναχικές ψυχές, ο δρόμος σήμερα είναι ανοιχτός για να κυνηγήσετε την ερωτική σας ευτυχία και να την κατακτήσετε.

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα Κυριακή, χρειάζεται να δείξεις ψυχραιμία και κυρίως να μην πανικοβληθείς, αν θέλεις να τακτοποιήσεις αποτελεσματικά εκκρεμότητες του παρελθόντος, που θα κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους και θα σε μπερδέψουν. Σήμερα φρόντισε να οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου και να βάλεις κάποια θέματα σε μια σειρά, ώστε να ξεμπερδεύεις από εκκρεμότητες του παρελθόντος, που σε αγχώνουν. Φρόντισε σήμερα με χαμηλούς τόνους και χωρίς εντάσεις, να συζητήσεις με το σύντροφό σου για κάποια προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σας και προκαλούν ψυχρή ατμόσφαιρα. Αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, πρέπει άμεσα να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, γιατί μπορείς να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά αυτές τις μέρες.

 

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, θέλεις να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου, αλλά δεν ξέρεις τους ιδανικούς τρόπους. Για να μπορέσεις να βρεις τις λύσεις θα πρέπει να εξωτερικευθείς περισσότερο και να μην επαναπαύεσαι, κάνοντας πως δε βλέπεις τα προβλήματά σου. Σήμερα, αν βάλεις τα δυνατά σου, όλα θα πάνε καλά, μια που οι πλανητικοί συνδυασμοί επηρεάζουν θετικά τη διεκπεραίωση των εκκρεμοτήτων σου και την πραγματοποίηση των στόχων σου. Στη σχέση σου θα υπάρχουν εντάσεις και γι’ αυτό θα ευθύνεσαι εσύ, φίλε Τοξότη. Καλό είναι να μη μεταφέρεις στο σπίτι τον εκνευρισμό που σου προκαλούν άλλες καταστάσεις, αλλά να αφήνεις τα προβλήματα έξω από αυτό. Κι αν η μοναξιά επιμένει να μένει κοντά σου, αποκάλυψε τη γοητεία σου, που είναι στα ύψη και ο έρωτας δε θα αργήσει να χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σου.

 

Αιγόκερως

Απόφυγε σήμερα άτομα που σε κουράζουν ψυχικά, αγαπητέ Αιγόκερε. Έχεις αρκετά δικά σου προβλήματα και δε χρειάζεται να φορτώνεσαι και ξένες σκοτούρες. Μίλα με τα δικά σου άτομα, για να διαλευκάνεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν. Η ημέρα σου θα είναι άκρως ερωτική, φίλε Αιγόκερε, και θα κάνεις πολλά πράγματα με τον σύντροφό σου. Μην επιτρέψεις στις ανασφάλειες σου να εκδηλωθούν και προκαλέσεις άσχημο κλίμα μεταξύ σας, λόγω κάποιας ζηλότυπης συμπεριφοράς. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι να περιμένετε μια πρόσκληση, από ένα άτομο που ανήκει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Γενικώς, αν είσαι Αιγόκερως, ροσπάθησε να έχεις προγραμματίσει οποιαδήποτε ενέργεια και στα λεγόμενά σου να χρησιμοποιήσεις το δρόμο της διπλωματίας, ώστε να αποφύγεις διαφωνίες με τα άτομα που σε περιβάλλουν. Έλεγξε την ευαισθησία σου και παραμέρισε τους συναισθηματισμούς σου.

 

Υδροχόος

Οι καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα τη σημερινή ημέρα θα σε δοκιμάσουν και θα απαιτήσουν από εσένα να επιδείξεις ωριμότητα και σύνεση, φίλε Υδροχόε. Τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα γεγονότα θα εναλλάσσονται σε γρήγορους ρυθμούς και θα έχεις πολλά νεύρα και μεγάλη κυκλοθυμία. Φρόντισε να ανακτήσεις την ψυχραιμία σου γιατί όλα αυτά που μπορεί να σε αναστατώνουν, στο τέλος θα ξεπεραστούν και θα σε ηρεμήσουν. Όσο για σένα που έχεις σύντροφό σου τη μοναξιά, μην απελπίζεσαι και μη λυπάσαι, γιατί πάλι κοντά σου θα ξαναρθεί, όπως λέει και το τραγούδι. Το νου σου λοιπόν για να τον υποδεχτείς! Αρκετά γεγονότα θα σε κάνουν να αμφιβάλεις για διάφορες αποφάσεις που έχεις πάρει τον τελευταίο καιρό. Καλό είναι να μην επηρεάζεσαι και να μείνεις σταθερός στις απόψεις σου.

 

Ιχθύς

Σήμερα μπορεί να εκραγείς και να δημιουργήσεις μια μικρή καταστροφή γύρω σου μέσα σε μία στιγμή, λόγω του έντονου στρες που σε διακατέχει από τις πολυάριθμες υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους Ιχθύς, η μέρα φέρνει πολύ ερωτισμό και η ερωτική σου διάθεση θα δημιουργήσει πολύ ρομαντικές συνθήκες, είτε έχεις σχέση είτε είσαι μόνος και αναζητάς μια καλή γνωριμία. Οι κοινωνικές σου συναναστροφές θα είναι στα φόρτε τους και πολλοί θα είναι οι αξιόλογοι άνθρωποι, που θα μπουν τώρα στη ζωή σου. Φρόντισε να τους αξιοποιήσεις κατάλληλα.  Μια συζήτηση με δικά σου άτομα θα σου έκανε καλό. Και αν ακόμη δεν είναι διαθέσιμοι, φρόντισε να σκεφτείς μόνος σου τις καλύτερες μεθόδους που θα μπορούσαν να σου φέρουν θετικά αποτελέσματα.

 

Πηγή: MyAstro