Για όσους η προηγούμενη χρονιά ήταν δύσκολη συναισθηματικά και πέρασαν έναν χωρισμό που τους στιγμάτισε, υπάρχουν προβλέψεις από τ’ άστρα που δίνουν ανάσα αισιοδοξίας καθώς αρκετές επανασυνδέσεις μπορεί να συμβούν με τη νέα χρονιά. Δυστυχώς, βέβαια, κάτι τέτοιο δεν ισχύει για όλους! Διαβάστε παρακάτω ποια ζώδια μπορεί να τα ξαναβρούν με το ταίρι τους και ποιες περίοδοι είναι πιο ευνοϊκές για να συμβεί κάτι τέτοιο.

 

O Ανάδρομος Ερμής από 29 Δεκεμβρίου 2022 έως 18 Ιανουαρίου 2023, στο Ζώδιο του Αιγόκερου, ευνοεί συναντήσεις, επαφές κι επανασυνδέσεις για όσους ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, Καρκίνου, Παρθένου, Σκορπιού, Αιγόκερου κι Ιχθύ όλων των δεκαημέρων!

Ο Ανάδρομος Ερμής από 21 Απριλίου έως 15 Μαΐου 2023, στο Ζώδιο του Ταύρου είναι πιθανό να φέρει έναν πρώην στο δρόμο του Ταύρου, του Καρκίνου, του Παρθένου, του Σκορπιού, του Αιγόκερου και του Ιχθύ σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκουν.

Ο Ανάδρομος Ερμής από 23 Αυγούστου έως 15 Σεπτεμβρίου 2023, στο Ζώδιο της Παρθένου είναι πιθανό να φέρει πίσω έναν έρωτα από το παρελθόν στη ζωή των Ταύρων, Καρκίνων, Παρθένων, Σκορπιών, Αιγόκερων, Ιχθύων και των τριών δεκαημέρων.

Ο Ανάδρομος Ερμής από 13 Δεκεμβρίου 2023 έως 2 Ιανουαρίου 2024, ευνοεί τις επανασυνδέσεις στα ζώδια του Αιγόκερου, του Κριού, του Δίδυμου, του Λέοντα, του Ζυγού, Τοξότη, του Υδροχόου του 1ου δεκαήμερου και του Ταύρου, του Καρκίνου, του Παρθένου, του Σκορπιού, του Αιγόκερο και του Ιχθύ του 3ου δεκαημέρου!

Η Ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από 23 Ιουλίου έως 4 Σεπτεμβρίου 2023 ευνοεί τις επανασυνδέσεις και τις συναντήσεις με παλιές αγάπες στα εξής ζώδια: Κριός, Δίδυμος, Λέων, Ζυγοί, Τοξότης και Υδροχόος του 2ου και του 3ου δεκαήμερου.

Τέλος, ο Ανάδρομος Άρης από τις 30 Οκτωβρίου 2022 έως τις 12 Ιανουαρίου 2023 στο ζώδιο των Διδύμων θα φέρει στο προσκήνιο παλιά ερωτικά πάθη σε όσους ανήκουν στα ζώδια του Κριού, Δίδυμου, Λέοντα, Ζυγού, Τοξότη, Υδροχόου και των τριών δεκαημέρων!

 

 

Ομολογουμένως κάθε περίπτωση κι άνθρωπος είναι ξεχωριστός, ωστόσο η ενέργεια που φέρνουν Ερμής και Αφροδίτη γι’ αυτά τα 3 παρακάτω ζώδια δείχνουν πισωγυρίσματα κι επανασυνδέσεις με έρωτες του παρελθόντος, πιο έντονα από κάθε άλλο εκπρόσωπο του ζωδιακού:

Ταύροι / Αιγόκεροι

Ο πλανήτης Ερμής έρχεται και πάλι στο προσκήνιο με την πρώτη ανάδρομη πορεία του να πραγματοποιείται από 21/04/2023 στις μοίρες του Ταύρου έως και τις 15/05/23. Φυσικό επόμενο είναι, οι Αιγόκεροι κι οι Ταύροι να έχουν έντονες σκέψεις για το παρελθόν, ν’ αναπολούν στιγμές και να θέλουν και πάλι αγαπημένα τους πρόσωπα στο παρόν. Είναι πολύ πιθανό να είναι εκείνοι που θα πάρουν την πρωτοβουλία και θα κάνουν το πρώτο βήμα, προκειμένου να υπάρξει επανασύνδεση.

Παρθένοι

Η επόμενη αναδρομή του Ερμή είναι από 23/08/2023 (στις μοίρες του Παρθένου) έως 15/09/2023. Άμεσα επηρεάζονται οι Παρθένοι αλλά και οι Ταύροι, οι οποίοι θα έχουν τον Ερμή οι μεν στον 1ο τους οίκο και οι δε στον 5ο. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να διεκδικήσουν ξανά έναν ή μια πρώην σύντροφο.

Τοξότες

Τελευταία αναδρομή του Ερμή μέσα στη χρονιά θα είναι από τις 13/12/2023 (στις μοίρες του Αιγόκερω) έως τις 2/01/2024 (στις μοίρες του Τοξότη). Αιγόκεροι και Παρθένοι είναι αυτοί που θα πρωταγωνιστήσουν και θα έχουν την τάση και την ορμή να διεκδικήσουν και πάλι έναν παλιό έρωτα.

 

Πηγή