pexels-koolshooters-7142686

«Αγαπητή Σουσού και flirting mother καλησπέρα,

φτιάξε καφέ να στα πω.

Με λένε Μήτσο κι είμαι 28ετων. Εδώ και δυόμιση χρόνια έχω σχέση με μια κατά 7 χρόνια μικρότερή μου, φοιτήτρια. Τα πάμε αρκετά καλά, αν και η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι ερωτευμένος μαζί της. Την αγαπώ όμως. Νοιάζομαι γι’ αυτή, θέλω να είναι καλά κι ενδιαφέρομαι πραγματικά. Λείπει όμως αυτό το μπαμ, η ένταση που πιστεύω ότι πρέπει να έχει μια σχέση.

Στα δυόμισι χρόνια αυτά λοιπόν δεν είχα γνωρίσει ποτέ τις φίλες της και την παρέα της επειδή επικαλούνταν τον λόγο ότι είμαι πολύ μεγαλύτερος, κι έχω εντελώς διαφορετική νοοτροπία από τη φοιτητική. Επομένως, δε συναναστρεφόμουν με τον κοινωνικό της κύκλο. Μπορεί και να μην ήταν αυτός ο λόγος, ωστόσο δεν έκατσα να το πολυψάξω γιατί δε με απασχολούσε ιδιαίτερα. Η αλήθεια είναι ότι έχω χορτάσει κλάμπινγκ μέχρι πρωίας και στη συνέχεια ανεπανάληπτα hangover που για να πας από την κρεβατοκάμαρα στο μπάνιο, φτάνεις στο σημείο να θες πι γιατί δεν μπορείς να πας ευθεία! Επομένως, το ότι δε γνώρισα ποτέ τις παρέες της δε με χάλασε και πολύ. Ίσα-ίσα θα έλεγα ότι είχα την ησυχία μου.

Τον τελευταίο μήνα βέβαια, έκανε το βήμα και βγήκαμε αρκετές φορές. Καλά παιδιά, δε λέω. Κάπου εδώ όμως αρχίζουν τα προβλήματα. Μια κοπέλα από την παρέα της, πολύ φίλη της, θα έλεγα και κολλητή της, η οποία είναι και κουκλάρα, μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Βασικά δε μου κέντρισε απλώς το ενδιαφέρον, με βρήκε κεραυνοβόλος. Τελικά όπως βλέπεις αυτό το φαινόμενο δε συμβαίνει μόνο στις γυναίκες. Ναι καλά διαβάζεις. Γουστάρω την κολλητή της κοπέλας μου. Και τη θέλω πολύ. Κεραμίδα με βρήκε στο δόξα πατρί. Τις 3-4 φορές που βγήκαμε όλοι μαζί σε κοινή παρέα, ανταλλάζαμε βλέμματα περίεργα, απόψεις περί έρωτα, αγάπης σχέσεων. Και πραγματικά με έχει κάνει αυτό το 20χρονο μικρό να τη σκέφτομαι συνέχεια.

Το περίεργο είναι ότι η δικιά μου δεν έχει πάρει χαμπάρι. Ή πήρε και κάνει πως δεν πήρε. Επίσης, το 2ο περίεργο είναι ότι αυτή πήγε κι είπε στη δικιά μου άνευ λόγου κι αιτίας ότι είμαι κούκλος και γενικώς, ότι όλη η παρέα της με εγκρίνει. Εντάξει, 28 χρονών γομάρι το πέρασα το τεστ. Δε φαντάζεσαι πόσο τα πήρα στο κρανίο όταν γύρισε η δικιά μου να μου πει ότι οι φίλοι της με εγκρίνουν. Τραβήξαμε έναν καβγά, του ονείρου. Τι με νοιάζει εμένα τι λένε 2 γυναίκες μεταξύ τους;

Τελοσπάντων, το πρόβλημα είναι τι θα κάνουμε με την κολλητή που μου έχει πάρει τα μυαλά. Έχετε κανένα σχέδιο ή υπάρχει στην ιστορία των σχέσεων κανένας εκεί στα pillowfights που να ξέρει πώς θα το καταφέρουμε αυτό αναίμακτα;»

 

 

Αγαπημενότατε Μήτσο μου,

Ολόκληρο κατεβατό μου έγραψες, αλλά το σθένος να εκφράσεις ξεκάθαρα τι συμβουλή θες, δεν το είχες Μήτσο μου. Ποιο είναι αυτό το «που θα καταφέρουμε αναίμακτα»; Να κερατώσεις την κοπέλα σου με την κολλητή της; Να χωρίσεις την κοπέλα σου και να τα φτιάξεις με την κολλητή της; Κάτι άλλο; Όπως και να έχει, εγώ σου έχω τη λύση.

Φυσικά κι έχω σχέδιο. Με την κολλητή δε θα κάνουμε τίποτα, θα χωρίσουμε και με τη μικρή, και θα βρούμε μια άλλη κοπέλα να μας πάρει τα μυαλά, οπότε να ζούμε τον έρωτα έτσι όπως τον θέλουμε, και να μην καταστρέψουμε καμία φιλία, και φυσικά να μη γίνουμε και ρόμπα ξεκούμπωτη (γιατί περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να σε έχει πάρει χαμπάρι η κολλητή ότι σου τρέχουν τα σαλάκια και να σε παίζει, παρά να σε γουστάρει όντως).

 

ΥΓ1: Το ότι εσύ είσαι 28 κι η άλλη 20 και θεωρείς ότι είσαι και σούγκαρ ντάντι με ξεπερνάει.

ΥΓ2: Συγγνώμη, για να γνωρίσεις τις παρέες της θες να μου πεις ότι πρέπει απαραίτητα να κατεβάσεις ενάμιση μπουκάλι βότκα και να πηγαίνεις από τοίχο σε τοίχο; Αλλιώς τι; Δε μιλάνε;

ΥΓ3: Φυσικά και κατάλαβες ότι σε γνώρισε στις παρέες της για να σε φέρει πιο κοντά της, όχι για να της απαυτώσεις την κολλητή; Τι; Δεν το κατάλαβες;

ΥΓ4: Αν τελικά κάνεις κάτι με την κολλητή, να μάθεις αμέσως αν έχει άλλες ωραίες κολλητές. Μην περιμένεις άλλα δυόμιση χρόνια, με το που βαρεθείς να χωθείς απευθείας.

ΥΓ5: Βασικά μην περιορίζεσαι μόνο στις κολλητές. Τη γιαγιά της την έχεις γνωρίσει; Δεν ξέρεις ποτέ…

ΥΓ6: «Το περίεργο είναι ότι η δικιά μου δεν πήρε χαμπάρι». Κούνια που σε κούναγε Μήτσο μου.

ΥΓ7: Ως προς το δεύτερο περίεργο που αναφέρεις, αφού στα 28 σου χρειάζεσαι την επιβεβαίωση από τα κατά 7 χρόνια νεότερα κορίτσια-φίλες της κοπέλας σου, δεν έχεις μόνο θέμα με την κολλητή, αλλά και θέμα αυτοπεποίθησης.

ΥΓ8: Θα ήμουν πολύ περίεργη να είμαι από μια μεριά ν’ ακούσω τι απόψεις εξέφραζες στην κολλητή όταν μιλάγατε περί έρωτα και σχέσεων. Ότι θα έμπαινες σε φίλη της το ανέφερες;

ΥΓ9: Να ξέρεις Μήτσο μου πως το πιο πιθανό, αν την πέσεις στην κολλητή, είναι να φας μια χλέπα κι από τις δύο και να μείνεις με την καρδερίνα σου στο χέρι. 

ΥΓ10: Δε θέλω να σε σοκάρω, αλλά είναι πολλά τα φαινόμενα που «δε συμβαίνουν μόνο στις γυναίκες». Μη σε ταράξω όμως και μου πάθεις τίποτα άλλο, έτσι κεραυνοβολημένος που είσαι. 

 

Φιλιά στα μούτρα,

Η Σουσού σου.

 

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού