Η Σελήνη έχει περάσει ήδη στην Παρθένο απ’ τις 22/03 στις 09.42 το πρωί κι ήδη μάς έχει ωθήσει στο ν’ ασχοληθούμε περισσότερο με την καθημερινότητα και την εργασία μας, να βάλουμε τάξη και να τακτοποιήσουμε, ν’ ασχοληθούμε με την υγεία μας αλλά και να δώσουμε μεγάλη βαρύτητα στα αισθηματικά μας.

Η πρώτη όψη που σχηματίστηκε σήμερα το πρωί στις 11:17 σ’ αντίθεση με τον Κρόνο, θα πιέσει τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους-Τοξότες-Παρθένους-Ιχθύς αρχές 2ου δεκαημέρου με υποχρεώσεις και εμπόδια. Ωστόσο, Καρκίνοι-Σκορπιοί-Ταύροι-Αιγόκεροι ίσως να μπορέσουν να έχουν θετικά αποτελέσματα σε θέματα καθημερινότητας κι εργασίας μέσα από προσπάθεια κι υπομονή.

Επιπλέον στο τρίγωνο που σχηματίζεται με τον Δία, ίσως να υπάρξει βοήθεια σε δυσκολίες που ίσως να προέκυψαν ενώ θα υπάρχει δυνατότητα για ικανοποίηση, αισθήματα χαράς, ευτυχισμένες επαφές και συναντήσεις αλλά κι εύνοια σε οικονομικά και συναισθηματικά θέματα ή δημιουργία σχέσεων και συνεργασιών. Θα ευνοηθούν περισσότερο τα ζώδια της Γης του 2ου δεκαημέρου αλλά και τα ζώδια του Νερού.

Η επόμενη όψη της Σελήνης θα είναι το τρίγωνό της με τον Ουρανό στις 24.03 στις 03.09 το πρωί και σε όσους θα βρίσκονται σε εργασία θα υπάρχει θετική εξέλιξη σε οικονομικά αλλά και σε επαφές με φιλικά πρόσωπα και θα ευνοηθούν περισσότερο τα ζώδια της Γης και του Νερού τέλος 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου ενώ στις 17.47 το απόγευμα η Σελήνη θα κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα και ίσως να φέρει κατάπτωση, αδυναμία ή έλλειψη διάθεσης στα ζώδια του Μεταβλητού-Σταυρού του 3ου δεκαημέρου. Από τις 17:48 μέχρι και τις 22:36 θα βρίσκεται σε κενό πορείας και θα είναι ένα διάστημα για ξεκούραση και ηρεμία ενώ στη συνέχεια στις 22:37 η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό.

Κριός

Σού δημιουργείται έντονα η διάθεση, να βγεις να διασκεδάσεις με το ταίρι σου, να περάσετε όμορφα μαζί. Το βράδυ δημιουργούνται ιδανικές προϋποθέσεις, καθώς σε βοηθά να εκδηλώσεις άμεσα τα συναισθήματά σου, απογειώνοντας τη σχέση σου. Κάποιες κινήσεις μπορεί να σε οδηγήσουν σε αποστασιοποίηση και μοναχικότητα, δημιουργώντας εντάσεις στη σχέση σου. Εσύ που είσαι μόνος είναι ιδανικές οι προϋποθέσεις για φλερτ, διασκέδαση και πολλές νέες γνωριμίες, αφού απογειώνει τη διάθεση σου. Το βράδυ μπορεί να φέρει έρωτες από το παρελθόν στο προσκήνιο που θα σε απασχολήσουν.

Ταύρος

Έχεις άγχος, νευρικότητα και ζήλια μπορεί να ταλαιπωρήσουν τη σχέση σου. Μπορεί να ισορροπήσει τη διάθεσή σου και να σου δώσει την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα καθημερινότητας που ταλανίζουν τη σχέση σου. Η όψη της Σελήνης σού δίνει τη δυνατότητα με αποφασιστικότητα να δείξεις στο σύντροφό σου τι πορεία θέλεις για τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνος/η, η νευρικότητα που σε διακατέχει το Σάββατο δεν σε αφήνει να απολαύσεις όμορφες στιγμές. Το βράδυ ισορροπεί την ψυχολογία σου και μπορείς να βρεθείς με παρέες μέσα από το εργασιακό σου χώρο και νέες γνωριμίες πιθανά να σου κινήσουν το ενδιαφέρον, σε γεμίζει αποφασιστικότητα διεκδικώντας την προσοχή νέων γνωριμιών που σε συναρπάζουν.

Δίδυμοι

Η διάθεση για ερωτικό παιχνίδι είναι εμφανής και αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά για τη σχέση. Το βράδυ σού δίνει τη δυνατότητα να εκφράσεις συναισθήματα στο σύντροφό σου που ήθελες καιρό, δημιουργώντας ιδανικές προϋποθέσεις μεταξύ σας. Η επόμενη μέρα εντείνει τις ανασφάλειες, απωθημένα και ζήλεια δημιουργώντας πιθανά συγκρούσεις με το ταίρι σου. Πρόσεχε! Εσύ που είσαι μόνος, αυτό το βράδυ σού δίνει όλα τα εχέγγυα, τη διάθεση, τη διπλωματία, τον ερωτισμό και την έντονη τάση για φλερτ για να κερδίσεις οποία νέα γνωριμία σε ενδιαφέρει. Το βράδυ δεν αποκλείει να έρθουν στο προσκήνιο πρόσωπα του παρελθόντος που θα ανακινήσουν έντονα συναισθήματα. Η Κυριακή σε ωθεί πιθανά στο να απομακρυνθείς και να απομονωθείς βγάζοντας φόβους στο προσκήνιο.

Καρκίνος

Μην αναλωθείς στη γκρίνια και στη νευρικότητα, λόγω των καθημερινών υποχρεώσεων που θα επηρεάσουν τη σχέση σου. Το βράδυ σου δίνει την ευκαιρία να φτιάξεις ένα μαγικό σκηνικό για δύο, περνώντας μοναδικά τρυφερές στιγμές. Η επόμενη μέρα μπορεί να φέρει συγκρούσεις και ψυχρότητα με το σύντροφό σου. Μην το επιτρέψεις! Εσύ που είσαι μόνος είναι πιθανότερο ν’ ασχοληθείς με την καθημερινότητά ,κάτι που μπορεί να σε αγχώσει μη να μην αφήσεις περιθώριο στον εαυτό σου να χαρείς τη μέρα. Το βράδυ ισορροπεί τη διάθεσή σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα του παρελθόντος μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα χτυπήσουν ξανά την πόρτα σου. Η επόμενη μέρα μπορεί να βγάλει τον αυστηρό εαυτό σου απομακρύνοντας τυχόν νέες γνωριμίες. Πρόσεχε!

Λέων

Αυτή η όψη της Σελήνης σε ωθεί στο να πρωταγωνιστήσεις στον έρωτα και στην προσωπική σου ζωή, δημιουργώντας εξαιρετικό κλίμα στη σχέση σου. Το βράδυ σε βοηθά να εκφράσεις με άνεση τα συναισθήματά σου και να απογειώσεις τον ερωτισμό και το πάθος με το ταίρι σου, ενώ εντείνεται η νευρικότητα και το άγχος για την καθημερινότητα, με πιθανές τις δυσάρεστες αντιπαραθέσεις στη σχέση σου. Εσύ που είσαι μόνος αυτό το βράδυ σε βοηθά να κοινωνικοποιηθείς, να δείξεις την έντονη ερωτική πλευρά του εαυτού σου και να κατακτήσεις όποιο πρόσωπο κινήσει το ενδιαφέρον σου, δεν αποκλείεται να φέρει το δρόμο σου και πάλι πρόσωπα του παρελθόντος που ενδιαφέρονται για σένα.

Παρθένος

Η ανάγκη σου για τρυφερότητα, ρομαντισμό και ασφάλεια γίνεται έντονη και στο σύντροφό σου και μπορείς να δημιουργήσεις εξαιρετική ατμόσφαιρα στο χώρο σου για δύο. Το βράδυ πιθανά να σε βοηθήσει να εκφράσεις ανασφάλειες και φοβίες, δίνοντας σου την ευκαιρία να τις αφήσεις πίσω. Η επόμενη μέρα σου δίνει αποφασιστικότητα στον έρωτα, κάνοντας εμφανείς τις προθέσεις σου στο σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνος, μπορεί να σού δημιουργηθούν ανασφάλειες, κυκλοθυμία κι ανάγκη για να καθίσεις σπίτι σου, απορρίπτοντας πιθανές προτάσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις. Το βράδυ μπορεί να φέρει στο προσκήνιο και πάλι πρόσωπα του παρελθόντος που θα ανάψουν το πάθος και τον ερωτισμό. Η επόμενη μέρα σε βοηθάει στο να διεκδικήσεις αποφασιστικά πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν και να ξεχωρίσεις.

Ζυγός

Αυτό το βράδυ σού δίνει τη δυνατότητα να εκφράσεις τις ανάγκες σου στο ταίρι σου, κλείνοντας ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολούσαν. Η επόμενη μέρα με αυτή την όψη της Σελήνης μπορεί να σού δημιουργήσει έντονη κατήφεια και κυκλοθυμία, δημιουργώντας αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου. Πρόσεχε! Εσύ που είσαι μόνος, έχεις τη δυνατότητα να παίξεις, να επικοινωνήσεις, να διασκεδάσεις και σε κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι να βρεις ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες. Το βράδυ σε καθιστά πρωταγωνιστή όπου κι αν βρεθείς και δεν αποκλείεται πρόσωπα του παρελθόντος να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο. Η επόμενη μέρα σού δημιουργεί έντονη μοναχικότητα κι απαισιοδοξία που πιθανόν να μην σ’ αφήσει να χαρείς το υπόλοιπο της ημέρας.

Σκορπιός

Η ανάγκη σου για σταθερότητα κι η ηρεμία σε οδηγεί στο να περάσεις στιγμές με το ταίρι σου και λίγους κοντινούς σου ανθρώπους. Το βράδυ μπορεί να δημιουργήσει ιδανικό κλίμα για να λυθούν οι παρεξηγήσεις ή ζητήματα που ταλανίζουν τη σχέση σου, δίνοντάς της νέα πνοή. Η επόμενη μέρα σού δίνει η αποφασιστικότητα και λογική σκέψη που θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα από τον σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνος η ημέρα αυτή δε δημιουργεί τις προϋποθέσεις για έντονη κοινωνικότητα που θα σε φέρει σε επαφή με νέες γνωριμίες. Το βράδυ μπορεί να φέρει και πάλι μπροστά σου πρόσωπα του παρελθόντος που θέλουν να έχουν θέση στη ζωή σου. Η επόμενη μέρα με την όψη της Σελήνης δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να εντυπωσιάσεις σε μια νέα γνωριμία με την λογική και την ευφυή σου επικοινωνιακή δεινότητα.

Τοξότης

Λάμπεις κι αυτό είναι εμφανές στη σχέση σου, καθώς διεκδικείς την προσοχή του συντρόφου σου και προσπαθείς να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί του. Το βράδυ μπορεί να σάς φέρει κοντά σε φιλικά πρόσωπα του παρελθόντος που θα περάσετε υπέροχα. Εσύ που είσαι μόνος το αποψινό Σάββατο είναι γεγονός ότι είσαι ο πρωταγωνιστής σε όποια παρέα κι αν βρεθείς κατακτώντας πολλά πρόσωπα στο πέρασμά σου. Το βράδυ μπορεί να φέρει μέσα από φιλικές παρέες πρόσωπα του παρελθόντος που θα σε αναστατώσουν. Η επόμενη μέρα σού δημιουργεί μοναχικότητα προτιμώντας να περάσεις ήρεμες στιγμές σπίτι, μακριά απ’ την έντονη κοινωνική ζωή.

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα είναι πιθανόν η εσωστρέφεια κι ο έντονος συναισθηματισμός που θα εκδηλώσεις να αιφνιδιάσει τον σύντροφό σου. Το βράδυ μπορεί να φέρει ζητήματα του παρελθόντος που ήρθε είναι καιρός να λύσεις με το ταίρι σου, αφήνοντάς τα πίσω και κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για τη σχέση σας. Η Κυριακή μπορεί να σε κάνει ιδιαίτερα αυστηρό με το ταίρι σου δημιουργώντας απόσταση μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνος η μοναχικότητα εσωστρέφεια αλλά και συναισθηματική υπερχείλιση δεν σε αφήνουν να κοινωνικοποιηθείς και προτιμάς ν’ απομακρυνθείς απ’ όλους. Αυτό μπορεί να σημάνει επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου. Η επόμενη μέρα σού δημιουργεί έντονες σκέψεις και κατήφεια που πιθανόν να μην σ’ αφήσουν να χαρείς τις στιγμές.

Υδροχόος

Αυτό που επιθυμείς κυρίως είναι να βρεθείς με το ταίρι σου και με φιλικά πρόσωπα έχοντας ευχάριστες στιγμές. Η σημερινή μέρα εντείνει το κέφι, την αισιοδοξία και τη διάθεση για να διασκεδάσεις με τον σύντροφό σου κι αυτό απογειώνει τη σχέση σας. Η επόμενη μέρα με την όψη αυτή της Σελήνης μπορεί να σού δημιουργήσει έντονη εσωστρέφεια που θα απομακρύνει το ταίρι σου. Μην το επιτρέψεις! Εσύ που είσαι μόνος αυτό το βράδυ σού δίνει την επιθυμία να βρεθείς με φιλικά του πρόσωπα και μέσα από αυτά να υπάρξουν νέες γνωριμίες. Το απόγευμα μπορεί να φέρει και πάλι στη ζωή σου πρόσωπα του παρελθόντος που θα εκτοξεύσουν τη διάθεσή σου.

Ιχθύς

Σήμερα και αύριο είναι πιθανότερο να απασχολήσουν εσένα και το ταίρι σου κοινωνικές υποχρεώσεις που δεν μπορείτε ν’ αποφύγετε. Το απόγευμα εντείνει το συναισθηματισμό, το πάθος μεταξύ σας και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για έντονες ερωτικές στιγμές. Η επόμενη μέρα με την όψη της Σελήνης μπορεί να οδηγήσει σε αποφάσεις από κοινού με τον σύντροφο σου που θα είναι καταλυτικές για τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνος το αποψινό βράδυ στρέφει το ενδιαφέρον σου κυρίως σ’ επαγγελματικές εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που πιθανά σε αγχώνουν.

Πηγή: ezwdia, oroskopostv