pillow81934

To 2022, ο Ερμής, ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει την ανθρώπινη έκφραση και την επικοινωνία, θα κινηθεί σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα ανάδρομος, καθιστώντας για 20 μέρες δύσκολη την επικοινωνία και φέρνοντας σημαντικές αναθεωρήσεις σκέψεων, ιδεών, αποφάσεων και συναναστροφές με πρόσωπα του παρελθόντος. Ταξίδια, μετακινήσεις, γνωριμίες, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, σχέση με αδέρφια και γείτονες είναι μερικοί από τους τομείς που δέχονται άμεση επιρροή από την πορεία του Ερμή στο ζωδιακό κύκλο!

Όταν ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος, οι παραπάνω τομείς δεν έχουν τη γρήγορη, εύκολη, εποικοδομητική ροή. Οι μέρες γεμίζουν με καθυστερήσεις, παρανοήσεις και ζημιές στις επικοινωνίες, στις μετακινήσεις, στα ραντεβού. Τα λόγια πολλά φορές αναιρούνται, μπερδεύονται, το μυαλό ταξιδεύει στο χθες, οι σκέψεις είναι μπερδεμένες και δεν μπορούν εύκολα να εκφραστούν. Παρατηρούμε ζημιές σε ηλεκτρολογικές/τεχνολογικές/μηχανολογικές συσκευές, ωστόσο σε αυτά τα διαστήματα πρέπει να αποφεύγουμε σημαντικές αγορές (αυτοκίνητο, κινητό, tablet, laptop).

Σημαντικό είναι να προσέχουμε ιδιαίτερα τις μετακινήσεις μας, γιατί υπάρχει ροπή προς τα ατυχήματα. Ένας ακόμα τομέας που είναι φανερό ότι βάλλεται την περίοδο που ο Ερμής κινείται ανάδρομος είναι οι συμφωνίες. Υπάρχουν σημαντικές καθυστερήσεις και μπερδέματα στην εύρυθμη εξέλιξη κάθε συνεργασίας, ενώ η περίοδος δεν κρίνεται ευνοϊκή για την έναρξη ενός νέου συμφωνητικού (ή και μισθωτηρίου) γιατί αφενός δε θα έχει διάρκεια, αφετέρου μπορεί να αναιρεθούν οι όροι συμφωνίας ή να βγουν προβλήματα στην επιφάνεια. Με τον ανάδρομο Ερμή πάντα υπάρχουν επαφές , συζητήσεις, επικοινωνίες με άτομα του παρελθόντος, ενώ προκύπτουν και αρκετές επανασυνδέσεις. Πότε όμως ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος το 2022;

 

Ανάδρομος Ερμής από 14 Ιανουαρίου έως 4 Φεβρουαρίου

Η αναδρομή του Ερμή θα ξεκινήσει από την 10η μοίρα του Υδροχόου και θα ολοκληρωθεί στην 24η μοίρα του Αιγόκερω. Σε αυτή την χρονική περίοδο θα μας απασχολήσουν ζητήματα συλλογικά, κυβερνητικά, θα έχουμε αλλαγές και αναθεωρήσεις σε νόμους και σημαντικές επιβολές και περιορισμούς. Ο Ερμής ξεκινά να είναι φαινομενικά ανάδρομος από το ζώδιο της συλλογικότητας, τον Υδροχόο, ενώ θα βρίσκεται ήδη σε δυσαρμονία με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου! Το διάστημα ως και τις 26 Ιανουαρίου 2022 που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου, τα ζητούμενα που θα μας απασχολήσουν αφορούν το κοινωνικό σύνολο, τα ανθρώπινα δικαιώματα, ενώ χαρακτηριστικές θα είναι οι απεργιακές ακινητοποιήσεις, οι αντιδράσεις και οι εξεγέρσεις. Η αντιδραστικότητα, η επαναστατικότητα και η εκρηκτικότητα θα είναι έκδηλες στο ξεκίνημα του έτους. Τα επικοινωνιακά ευτράπελα ωστόσο θα αφορούν και τον τομέα της τεχνολογίας. Σημαντικό είναι να δείξουμε προσοχή στις μετακινήσεις μας, να αποφύγουμε ατυχήματα, να κατευνάσουμε τις εκρηκτικές αντιδράσεις. Η περίοδος αυτή μας ωθεί να αναλογιστούμε την αξία της φιλίας και των προσωπικών μας σχέσεων.  Από τις 26 Ιανουαρίου έως και τις 4 Φεβρουαρίου 2022, ο Ερμής θα έχει περάσει και πάλι στο ζώδιο του Αιγόκερω, όπου και θα φτάσει ως την 24η μοίρα. Σε αυτό το χρονικό στάδιο οι επικοινωνίες δραστηριότητες παγώνουν ακόμα περισσότερο, ενώ η τάση επιβολής και ελέγχου επανέρχονται για μία ακόμα φορά στη ζωή μας και την καθημερινότητά μας. Ζητήματα που αφορούν νόμους, κυβέρνηση, εξουσία, βρίσκονται σε φάση ζυμώσεων και επαναδιαπραγματεύσεων. Χαρακτηριστικές θα είναι οι αποκαλύψεις, τα παρασκήνια και τα σκάνδαλα της περιόδου. Σε προσωπικό επίπεδο, το διάστημα αυτό θα χρειαστεί να διαφυλάξουμε τα μυστικά μας, να διαχειριστούμε τις αρνητικές σκέψεις που θα μας κατακλύζουν με φόβο και να αποφύγουμε σημαντικές αποφάσεις που θέλουμε να έχουν ισχύ σε βάθος χρόνου!

Υπόθεση Ερωτική Επανασύνδεση: Οι Λέοντες, Υδροχόοι και οι Ζυγοί του 1ου και 2ου δεκαημέρου αλλά και οι Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι του 3ου δεκαημέρου.

Προσοχή στην Οικονομική Διαχείριση: Οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι 1ου και 2ου δεκαημέρου, καθώς και Δίδυμοι, Τοξότες του 3ου δεκαημέρου.

Προσοχή στα Επαγγελματικά Λάθη: Οι Ταύροι και οι Παρθένοι του 1ου και 2ου δεκαημέρου, καθώς και Κριοί, Λέοντες του 3ου δεκαημέρου.

 

 

Ανάδρομος Ερμής από 10 Μαΐου έως 3 Ιουνίου

Σε αυτή την Ανοιξιάτικη περίοδο και ενώ βρισκόμαστε σε διάστημα Εκλείψεων, ο Ερμής θα κινηθεί φαινομενικά ανάδρομος από την 4ο μοίρα των Διδύμων έως και την 26ο μοίρα του Ταύρου. Την περίοδο από τις 10 -23 Μαΐου, ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο που είναι κυβερνήτης, δηλαδή στο ζώδιο των Διδύμων. Το διάστημα αυτό χρειάζεται να είμαστε πιο προσεχτικοί σε συμφωνίες, μετακινήσεις, στο μεταφορικό μας μέσο και σε κάθε σημαντική για εμάς απόφαση. Οι βιαστικές κινήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένα αποτελέσματα. Οι θετικές γωνίες που σχηματίζει ο ανάδρομος Ερμής από τους Διδύμους με την Αφροδίτη από τον Κριό στις 6/5 και με τον Δία από τον Κριό στις 20/5 θα προσφέρουν ευχάριστη νότα επικοινωνιών και ειδήσεων που αφορούν το παρελθόν και θα σκορπίσουν χαμόγελα! Το διάστημα από τις 23 Μαΐου έως τις 2/6 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου και οι καθυστερήσεις, οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις για ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά και τα αισθηματικά θα έχουν την τιμητική τους. Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου διανύουν περίοδο αναθεωρήσεων, συγχύσεων και εκκαθαρίσεων που προκαλούνται και λόγω της Σεληνιακής Έκλειψης στον Σκορπιό (16/5).

Υπόθεση Ερωτική Επανασύνδεση: Δίδυμοι, Τοξότες και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου και Ταύροι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου

Προσοχή στην Οικονομική Διαχείριση: Ταύροι, Σκορπιοί 1ου δεκαημέρου και Κριοί, Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου

Προσοχή στα Επαγγελματικά Λάθη: Παρθένοι και Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου και Λέοντες, Τοξότες του 3ου δεκαημέρου.

 

 

Ανάδρομος Ερμής από 10 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου

Ο Ερμής ξεκινά την φαινομενική ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο των σχέσεων, των συνεργασιών και της δικαιοσύνης, τον Ζυγό, ενώ συνεχίσει στο ζώδιο της υπηρεσίας και της εργασίας, στο οποίο μάλιστα είναι και κυβερνήτης, στην Παρθένο. Θα κινηθεί ανάδρομος από την 8ο μοίρα του Ζυγού ως την 24ο μοίρα της Παρθένου. Η επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές και η ένταση στους ρυθμούς της καθημερινότητας γίνεται μετ’ εμποδίων, ενώ παρατηρούμε σημαντικές αναθεωρήσεις σε ζητήματα που συνδέονται με σχέσεις, συνεργασίες, νόμους!

Υπόθεση Ερωτική Επανασύνδεση: Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι του 1ου δεκαημέρου και Παρθένοι, Ιχθύες, Ταύροι του 3ου δεκαημέρου.

Προσοχή στην Οικονομική Διαχείριση: Παρθένοι , Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου και Λέοντες, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου.

Προσοχή στα Επαγγελματικά Λάθη: Αιγόκεροι και Ταύροι του 1ου δεκαημέρου και Τοξότες, Κριοί του 3ου δεκαημέρου!

 

Ανάδρομος Ερμής από 29 Δεκεμβρίου 2022 έως 18 Ιανουαρίου 2023

Το 2022 κλείνει την αυλαία του με τον Ερμή να κινείται φαινομενικά ανάδρομος της τελευταίες μέρες του έτους. Η αναδρομή του θα ξεκινήσει από την 24ο μοίρα του Αιγόκερω και θα διαρκέσει ως τις 18 Ιανουαρίου 2023 που ο Ερμής θα βρίσκεται στην 8η μοίρα του Αιγόκερω. Το πλήρωμα του χρόνου θα φέρει σημαντικές αναθεωρήσεις αλλά και οριστικές εκκαθαρίσεις για θέματα που μας απασχόλησαν από το ξεκίνημα του έτους όπου και τότε ο Ερμής ήταν φαινομενικά ανάδρομος στον Αιγόκερω.

Υπόθεση Ερωτική Επανασύνδεση: Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι του 1ου, 2ου και 3ου δεκαημέρου.

Προσοχή στην Οικονομική Διαχείριση: Τοξότες και Δίδυμοι 1ου, 2ου και 3ου δεκαημέρου.

Προσοχή στα Επαγγελματικά Λάθη: Λέοντες, Κριοί 1ου, 2ου, 3ου δεκαημέρου.

 

Θέλουμε και τη δική σου ιστορία!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

 

Πηγή