Μια ακόμη ιδιαίτερη χρονιά πλησιάζει στο τέλος της με τον Δεκέμβρη μια ανάσα μακριά μας. Ακόμη κι αν είμαστε κάπως φοβισμένοι για το τι πρόκειται ν’ ακολουθήσει, δε θα πάψουμε ποτέ να ελπίζουμε ότι τα καλύτερα έρχονται. Ακόμη κι αν το σύμπαν προσπαθήσει να μας τρελάνει περισσότερο γυρίζοντας τον κόσμο ανάποδα, το βέβαιο είναι ότι αυτός ο χειμώνας υπόσχεται ανάσες χαράς, αισιοδοξίας και δημιουργίας.

 

Κριός

Κριάρι μου ο χειμώνας ξεκινά με καλές προδιαγραφές. Ακόμη κι αν τα θέματά σου δεν εξελίσσονται όπως επιθυμείς, το σύμπαν σε πάει, όμως σε πάει εκεί που πρέπει, όχι εκεί που θέλεις. Κι αυτό είναι τροφή για σκέψη. Τα πρώτα καλά νέα αφορούν στην υγεία σου και την ενέργειά σου, που κινούνται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Ούτε κρυωματάκια, ούτε εποχιακές ιώσεις σε αγγίζουν και μπράβο σου. Τα δεύτερα καλά νέα αφορούν στα επαγγελματικά σου. Η Αφροδιτούλα, αν και ανάδρομη από 18/12 έως και 29/1, τη δουλίτσα της την κάνει. Κάποιος συνεργάτης ή συνάδελφος απ΄ το παρελθόν ενδέχεται να επανέλθει δριμύτερος με νέες προτάσεις. Πρόσεξε, όμως, αν σχεδιάζεις οποιοδήποτε επαγγελματικό ξεκίνημα, να το βάλεις σε εφαρμογή απ’ το Φεβρουάριο και μετά. Εκμεταλλεύσου το προηγούμενο διάστημα μόνο για να διευθετήσεις εκκρεμότητες και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις, που μπορεί ν’ αφορούν ακόμη και στη σχέση σου με συναδέλφους ή/και το αφεντικό σου. Αυτό θα σε ανακουφίσει και θα βελτιώσει πολύ την ψυχολογία σου. Επειδή είπαμε το σύμπαν σε πάει, και οικονομικά δε θα σε αφήσει. Εντάξει δε θα κερδίσεις το τζόκερ, όμως τώρα ξεκινάς το ζέσταμα για το 2023, που ο Δίας θα σου κατσικωθεί για τα καλά.

 

Ταύρος

Ταλαιπωρημένε Ταύρε μου δε θέλω να σε δυσαρεστήσω, όμως οι δυσκολίες κι οι ανατροπές που βιώνεις, θα συνεχιστούν. Οπλίσου με υπομονή και φρόντιζε ιδιαίτερα την υγεία σου. Να κοιμάσαι περισσότερο και να τρέφεσαι υγιεινά και θα δεις την ενέργειά σου ν’ ανεβαίνει στα ύψη. Επαγγελματικά αν αποφύγεις οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα μέχρι και το τέλος Ιανουαρίου, θα ΄ναι και το σοφότερο που θα κάνεις. Το διάστημα αυτό είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου. Παράλληλα, όμως, μπορείς να δουλέψεις εντατικά ώστε να υλοποιήσεις μελλοντικά οποιαδήποτε νέα σχέδια, που τώρα μπορεί να μοιάζουν όνειρο απατηλό. Και σ΄ αυτό φταίει η ανασφάλειά σου και μόνο, η οποία θα χτυπήσει κόκκινο καμπανάκι το Φεβρουάριο. Πολλές δοκιμασίες κι ανατροπές πρόκειται να τεστάρουν την υπομονή και τις αντοχές σου. Το ίδιο διάστημα προσπάθησε ν’ αποφύγεις οποιοδήποτε οικονομικό ρίσκο.  Μη σπαταλάς τα χρήματά σου για να καλύψεις αυτή την ανασφάλεια. Ευτυχώς ο Μάρτιος είναι περισσότερο ελπιδοφόρος και θα σου προσφέρει αρκετές προοπτικές και για αλλαγές που ο ίδιος επιθυμείς, αλλά και για ταξίδια που υπόσχονται παράλληλα κι επαγγελματική εξέλιξη. Γνωρίζουμε όλοι ότι για να νιώσεις αυτάρκης, χρειάζεσαι οικονομική άνεση και συναισθηματική σταθερότητα. Δούλεψε σκληρά με τον εαυτό σου και στο τέλος εσύ θα βγεις νικητής.

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου ο χειμώνας σου ξεκινά με οικονομικό πονοκέφαλο. Οφειλές έρχονται στο προσκήνιο κι εσύ, θέλοντας και μη, αναγκάζεσαι να τις τακτοποιήσεις. Συμπέρασμα: να ‘σαι σούπερ συντηρητικός με τα έξοδά σου. Το καλό νέο είναι ότι, εάν σου οφείλουν χρήματα, όλο και κάτι έχεις λαμβάνειν το Δεκέμβρη. Παράλληλα δεν αποκλείεται να εμφανιστεί η προοπτική και μιας νέας συνεργασίας. Επαγγελματικά, όμως, να περιμένεις τα καλύτερα απ΄ τον Ιανουάριο και μετά. Εξέλιξη, υποστήριξη, αναγνώριση κι επιβράβευση μέσα από μία προαγωγή, έναν ηγετικό ρόλο ή/και μια νέα δουλειά είναι τα δώρα του Δία σαν αντάλλαγμα στις προσπάθειές σου, που με το νέο έτος ξεκινούν ν΄ αποδίδουν. Παρόλ’  αυτά ακόμη κι αν αυτές οι εξελίξεις προχωρούν με αργούς ρυθμούς, μην απογοητεύεσαι. Να ΄χεις πάντοτε στο μυαλό σου ότι οι περιορισμοί και δυσκολίες οδηγούν μακροπρόθεσμα στην πρόοδο και τη σταθερότητα. Κι αυτό θα γίνει αντιληπτό και στον οικονομικό τομέα, που μέχρι το Μάρτιο θα ΄χει πάρει την ανιούσα. Εκμεταλλεύσου ρυθμίσεις και διακανονισμούς και θα βγεις κερδισμένος. Πρόσεξε μόνο την υγεία σου. Το στρες που νιώθεις επιβαρύνει την παραγωγικότητά σου κι επιδρά αρνητικά στον οργανισμό και τον ψυχισμό σου. Μην αφεθείς σε αγχωτικά σενάρια. Πίστεψε στη δύναμη και την αξία του εαυτού σου.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου ο χειμώνας ξεκινά με την ενέργεια και την ψυχολογία σου στα τάρταρα. Η αιτία είναι όλα τ΄ απίθανα που συναντάς στις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Η κατάσταση θα δυσκολέψει περισσότερο με την αναδρομή της Αφροδιτούλας από 18/12 έως και 29/1, που θα τα κάνει άνω-κάτω στη δουλειά σου. Κάποιες κρισούλες θα περάσεις με τους συνεργάτες σου. Ευτυχώς, όμως, ο Δίας απ΄ τους Ιχθείς θ΄ αποδειχθεί προστάτης σου και θα σε βοηθήσει να μην αποπροσανατολίζεσαι απ΄ τους στόχους σου. Σου δίνει πίστη κι ελπίδα ν’ αγωνιστείς για να κάνεις το όραμά σου πραγματικότητα. Μάλιστα οι προοπτικές απ’ το Φεβρουάριο και μετά είναι ελπιδοφόρες. Το bonus μπορεί να ΄ναι κι ένα μακρινό ταξίδι, ακόμη και για επαγγελματικούς λόγους, που τόσο καιρό αδυνατούσες να πραγματοποιήσεις, όμως το επιθυμούσες διακαώς. Ωραία όλ’ αυτά, όμως, υπάρχει πάντα ένα αλλά κι αυτό αφορά στα οικονομικά σου. Οι δυσκολίες εξακολουθούν κι αυτό το χειμώνα, μ’ έκτακτα χρέη να προκύπτουν συνεχώς ή με, τυχόν, επενδύσεις ν΄ αποδεικνύονται μάταιες. Και πάλι όμως η έκταση τους θα ΄ναι περιορισμένη. Σ΄ άλλα νέα η υγεία σου δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Χρειάζεται μόνο προσοχή στο ορμονικό κι αναπαραγωγικό σύστημα, ειδικά για τις γυναίκες Καρκίνους.

 

 

Λέων

Αγαπημένο και πολύπαθο Λιοντάρι μου με τον Κρόνο κατσικωμένο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και την ταυτόχρονη πολιορκία του Ουρανού όλα δείχνουν ρευστά. Ο χειμώνας σε βρίσκει επικεντρωμένο στην εργασιακή καθημερινότητά σου, με το ρήμα «τρελαίνομαι» να κυριαρχεί στο λεξιλόγιο σου. Φυσιολογικό είναι να τρελαίνεσαι. Η εναλλαγή κρύου-ζεστού δε σου αφήνει και διαφορετικά περιθώρια. Το κερασάκι στην τούρτα το βάζει η ανάδρομη Αφροδιτούλα από 18/12 έως και 29/1, που ανάβει φωτιές στη σχέση σου με συνεργάτες, συναδέλφους και προϊσταμένους. Εσύ, όμως, βρίσκεις την άκρη και κοντρολάρεις την όποια κατάσταση. Ίσως εμφανιστούν παλιοί συνεργάτες, που κάτι θετικό έχουν να προσφέρουν. Ευτυχώς γιατί ο Φεβρουάριος εμπεριέχει ένα κρας τεστ αντοχών. Παράλληλα πρόσεξε τα οικονομικά σου, κάνοντας προσεκτικές κι όχι παρορμητικές κινήσεις. Βέβαια για να λέμε και τα καλά ο Δίας απ΄ τους Ιχθείς θα σου φέρει χρήμα από τρίτους ή μέσω πώλησης περιουσιακών στοιχείων. Σε κάθε περίπτωση θα δημιουργηθούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευθείς. Γενικότερα το «σκωτσέζικο ντους» που βιώνεις μειώνει το επίπεδο ενέργειάς σου, γι΄ αυτό πρέπει να ενισχύσεις περισσότερο τον οργανισμό σου, ακολουθώντας μια ισορροπημένη διατροφή. Οι βιταμίνες, επίσης, θα βοηθήσουν, όμως το μεγαλύτερο δώρο για τον εαυτό σου είναι να βρίσκεις χρόνο για χαλάρωση και ξεκούραση. Το χρειάζεσαι.

 

Παρθένος

Παρθένε μου ο χειμώνας για σένα ξεκινά χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες στα επαγγελματικά σου. Νέα ξεκινήματα που ενδέχεται να πραγματοποίησες το φθινόπωρο, θα δείξουν κατά πόσο είναι αποτελεσματικά μέσα στο Δεκέμβριο. Ακόμη κι αν κάτι χρειαστεί ν΄ αλλάξεις, μη φοβηθείς. Επειδή ο Δίας απ΄ τους Ιχθείς θα φανεί αρωγός στις επαγγελματικές σου συνεργασίες κι επιδιώξεις. Ιδιαίτερα το πρώτο τρίμηνο του 2023 θα καταφέρεις να σταθεροποιήσεις αρκετές συνεργασίες, αλλά και να διορθώσεις παρεξηγήσεις με συναδέλφους, υφιστάμενους ή/και προϊστάμενους. Ειδικά ο Μάρτιος ενδείκνυται για να βάλεις σε εφαρμογή, τυχόν, νέους στόχους και σχέδια. Όμως ο Κρόνος παραμονεύει και για να μην τον δυσαρεστήσεις χρειάζεται να δουλεύεις σκληρά κι εποικοδομητικά. Αλλά δε σε φοβάμαι γιατί έτσι έχεις μάθει να λειτουργείς. Παρόλ΄ αυτά μην υπόσχεσαι περισσότερα απ’ όσα μπορείς να προσφέρεις. Στον οικονομικό τομέα ευνοείσαι, αν και μέχρι το τέλος Ιανουαρίου πρέπει να ΄σαι προσεκτικός στις δοσοληψίες και τα έξοδά σου. Παράλληλα και στην υγεία σου χρειάζεται να δώσεις προσοχή, φροντίζοντας περισσότερο τον εαυτό σου. Προβλήματα που ενδεχομένως αντιμετώπισες το προηγούμενο διάστημα, δείχνουν τώρα να θεραπεύονται. Δοκίμασε εναλλακτικές θεραπείες, που θα σ΄ ενισχύσουν και ψυχολογικά.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου ο χειμώνας ξεκινά με το χρήμα ν’ αποτελεί μία απ΄ τις βασικές προτεραιότητές σου. Εκεί που βλέπεις το πορτοφόλι σου να γεμίζει, την επόμενη στιγμή αδειάζει. Ίσως απαιτηθεί να ξοδέψεις αρκετά για το σπίτι σου ή/και την οικογένεια κι αυτό να σου επιφέρει επιπλέον προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση να ΄σαι φειδωλός στα προσωπικά έξοδά σου. Απ΄ τον Φεβρουάριο τα οικονομικά σου θα ξεκινήσουν να σταθεροποιούνται. Η εργασιακή σου καθημερινότητα και γενικότερα τα επαγγελματικά σου θα τελούν υπό την επιρροή του τυχερού Δία στους Ιχθείς κι αυτό σημαίνει ότι το νέο έτος η πίστη κι η ελπίδα σου στους τομείς αυτούς αναπτερώνονται κι ενισχύονται. Αφενός οι συνθήκες εργασίας σου βελτιώνονται, αφετέρου πολλά επαγγελματικά σου σχέδια ξεκινούν να παίρνουν μορφή και σχήμα. Αν ψάχνεις για δουλειά, οι ευκαιρίες θα ΄ναι περισσότερες απ΄ όσες περίμενες. Γενικά η διάθεσή σου, η επικοινωνία αλλά και η αποδοτικότητά σου στην εργασία βελτιώνονται, όπως παράλληλα και η υγεία σου. Εστιάζεσαι περισσότερο στη σωματική σου ευεξία, αλλάζεις τρόπο διατροφής και ξεκινάς να γυμνάζεσαι περισσότερο. Πολλοί πρόκειται να δουν μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Πάνω απ΄ όλα, όμως, ο πρώτος που θα τη δεις είσαι εσύ. Πίστεψέ με, θα σου αρέσει.

 

Σκορπιός

Αγαπημένε μου Σκορπιέ ο χειμώνας για σένα είναι ιδιαίτερα απαιτητικός. Όχι ότι οι προηγούμενοι μήνες ήταν εύκολοι, θα σκεφτείς. Κι έχεις δίκιο, με το φοβερό δίδυμο Κρόνου – Ουρανού να ‘χει περάσει τη ζωή σου από σαράντα κύματα και λίγα λέω. Δυστυχώς οι αναταραχές κι οι ανατροπές στα επαγγελματικά σου συνεχίζονται, ευτυχώς μ’ ένα μικρό αλλά φωτεινό διάλειμμα τον Ιανουάριο και το Μάρτιο. Νέες κι ελπιδοφόρες προοπτικές εξέλιξης των επαγγελματικών σου σχεδίων, θ’ αποτελέσουν φάρμακο για τις πιέσεις και τους περιορισμούς που εξακολουθείς να δέχεσαι απ’ αυτό το φοβερό και τρομερό δίδυμο που είπαμε. Ο Φεβρουάριος είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο, όμως, δε σε φοβάμαι, επειδή διαθέτεις τη δύναμη να ξεπεράσεις τις δοκιμασίες που, έτσι κι αλλιώς, θα κληθούμε ν’ αντιμετωπίσουμε λίγο έως πολύ όλοι. Μην αγνοήσεις τη βοήθεια κι εύνοια του Δία στους Ιχθείς, που θα σου απλώνει συνεχώς το χεράκι του για να μην τα βλέπεις όλα μαύρα, αλλά και άσπρα. Αν, μάλιστα, ασχολείσαι επαγγελματικά με καλλιτεχνικές και δημιουργικές δραστηριότητες πρόκειται να θριαμβεύσεις. Οικονομικά ξεκινάς να σταθεροποιείσαι, κάτι που θ’ αρχίσεις ν΄ αντιλαμβάνεσαι μέσα στο χειμώνα. Παράλληλα η υγεία σου βελτιώνεται σημαντικά και σ΄ αυτό παίζουν μεγάλο ρόλο οι συγκυρίες, που σε ωθούν να φροντίζεις περισσότερο τον εαυτό σου.

 

Τοξότης

Τοξότη μου ο Δεκέμβριος σηματοδοτείται απ΄ την τελευταία έκλειψη στο δικό σου άξονα, που σημαίνει ότι οι ανατροπές κι οι αλλαγές οδηγούνται στο τέλος. Το 2023 θα ξεκινήσεις ν’ αντιλαμβάνεσαι τα αποτελέσματα των προσπαθειών που κατέβαλες το προηγούμενο διάστημα στα επαγγελματικά σου. Ότι κι αν γίνει, μη σταματάς να εργάζεσαι σκληρά για να πετύχεις τους στόχους σου. Αυτό το χειμώνα θ’ ασχοληθείς περισσότερο με την ολοκλήρωση καταστάσεων, συνεργασιών και εγχειρημάτων, παρά με νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, τα οποία ευνοούνται απ’ το Μάρτιο κι έπειτα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, ιδιαίτερα με την ανάδρομη πορεία της Αφροδιτούλας, από 18/12 έως και 29/1, που μπορεί να δημιουργήσει επιπλέον έξοδα και να φέρει καθυστερήσεις σε αναμενόμενα χρήματα. Στη συνέχεια ο τομέας αυτός βελτιώνεται με τις ευκαιρίες για νέα έσοδα ν’ αυξάνονται.  Σ΄ αυτό συνηγορεί κι ο τυχερός Δίας απ΄ τους Ιχθείς, που παράλληλα σου προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για προσωπικές απολαύσεις. Επίσης μια πώληση ή/και αγορά ακινήτου είναι αρκετά πιθανή. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό είναι να φροντίζεις τον εαυτό σου. Ν΄ αποφεύγεις τα τσιγάρα, τα ποτά και ξενύχτια, επειδή το σπίτι μπορεί να μη στο κλείσουν, όμως μετά βεβαιότητας θα χειροτερεύσουν το επίπεδο της φυσικής σου κατάστασης.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου ενδεχομένως το Δεκέμβριο ν’ αντιμετωπίσεις απρόσμενες δυσκολίες σε μια επαγγελματική συνεργασία. Γενικότερα φύλαγε τα ρούχα σου για να ΄χεις τα μισά, καθώς το παρασκήνιο καλά κρατεί με αρκετά γεγονότα να διαδραματίζονται πίσω απ΄ την πλάτη σου. Βέβαια έχεις την Αφροδιτούλα με το μέρος σου, που σημαίνει ότι φροντίζεις τον εαυτό σου και την υγεία σου. Όμως στην ανάδρομη πορεία της, από 18/12 έως και 29/1, πρέπει να προσέξεις διπλά και τον εαυτό σου αλλά και τις σχέσεις σου με συνεργάτες, προϊστάμενους και υφιστάμενους. Άφησε τα νέα ξεκινήματα και τις αλλαγές για το διάστημα Φεβρουαρίου-Μαρτίου, καθώς ό,τι κι αν κάνεις θα ‘χει θετική έκβαση. Ευτυχώς ο Δίας απ΄ τους Ιχθείς, ως μάνα εξ’ ουρανού, θα βοηθήσει στην εκπλήρωση στόχων και συμφωνιών που σχεδιάζεις. Οικονομικά εξακολουθείς ν΄ αγωνίζεσαι κι αυτό θα ‘χει διάρκεια. Ενδεχομένως χρειαστεί να δουλέψεις πιο εντατικά. Μην αποθαρρύνεσαι, όταν αντιλαμβάνεσαι ότι τα οικονομικά σχέδιά σου είτε ανατρέπονται είτε καθυστερούν. Ίσως πρέπει να οργανώσεις καλύτερα το πρόγραμμα εσόδων-εξόδων ή/και ν΄ αποχωρήσεις από μια οικονομική συμφωνία, που ‘χεις αντιληφθεί ότι δεν εξυπηρετεί πλέον τα συμφέροντά σου. Εάν έχεις οικονομικές εκκρεμότητες με σημαντικά για σένα πρόσωπα, θ’ αναγκαστείς να τις διευθετήσεις.

 

Υδροχόος

Υδροχόε αγαπημένε και ταλαιπωρημένε λόγω του τρομερού διδύμου Κρόνου-Ουρανού που επιδιώκει ν’ αναδιαμορφώσει τη ζωή σου, δε τα λες κι εύκολα τα πράγματα. Ο Δεκέμβρης, όμως, λειτουργεί περισσότερο υπέρ σου με φίλους και συνεργάτες να υποστηρίζουν τα σχέδιά σου και να ενισχύουν την ελπίδα σου για το μέλλον. Η ψυχολογία σου βελτιώνεται αρκετά. Χρειάζεται, όμως, προσοχή από 18/12 έως και 29/1 που η ανάδρομη Αφροδιτούλα ενδέχεται να σου φανερώσει κρυμμένους εχθρούς και παρασκήνιο, που οφείλεις ν΄ αντιμετωπίσεις ψυχρά και λογικά, ώστε να μην επηρεαστεί αρνητικά και η υγεία σου. Τα καλά νέα είναι ότι δέχεσαι τη βοήθεια του τυχερού Δία που βρίσκεται ακόμη στο ζώδιό σου και αμβλύνει τις αντιθέσεις. Τα καλύτερα νέα είναι ότι θα κάνει την είσοδό του στους Ιχθείς και απ΄ τη θέση αυτή θα σου προσφέρει οικονομική τύχη και ανάπτυξη. Οι ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα που σχετίζονται είτε με ένα καινούριο επαγγελματικό εγχείρημα ίσως και καλλιτεχνικό είτε για μία νέα δουλειά θα ΄ναι πολλές κι εσύ θα ΄χεις την τόλμη να ρισκάρεις και να κερδίσεις. Παράλληλα θα βρεθείς στην ευχάριστη θέση να τακτοποιήσεις αρκετές απ΄ τις υποχρεώσεις και οφειλές σου. Ο Φεβρουάριος χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς πρόκειται να δοκιμάσει για ακόμη μια φορά τις αντοχές σου.

 

Ιχθύς

Ψαράκι μου ο Δεκέμβρης για σένα σηματοδοτεί επαγγελματικές αλλαγές κι εξελίξεις που δε θα ‘ναι απαραίτητα αρνητικές. Όμως να ΄σαι προετοιμασμένος, επειδή σε περιμένει περισσότερη δουλειά και συνεπώς πολύ τρέξιμο, που θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό κι εννοείται ότι ούτε εσύ ο ίδιος θέλεις να ξεσπάς σε συνεργάτες και συναδέλφους σου. Βασικά κανένας μας δε θέλει να δει το ψάρι να μεταμορφώνεται σε πιράνχας. Σωστά; Γι΄ αυτό πρόσεχε. Τα καλά νέα είναι η είσοδος του τυχερού Δία στο ζώδιό σου και το πάρτι τώρα ξεκινά. Πολλά όνειρά σου κι επαγγελματικές επιδιώξεις θα γίνουν πραγματικότητα. Μάλιστα ενδέχεται να δεις να παίρνει σάρκα και οστά ένας στόχος που θεωρούσες ανέφικτος ή έστω εξαιρετικά δύσκολο να επιτευχθεί. Απ΄ την άλλη αυτό το χειμώνα θα θέσεις επιτέλους τα όριά σου απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις που λειτουργούσαν αρνητικά στην οποιασδήποτε μορφής εξέλιξή σου. Το χαμόγελο φωτίζει το προσωπάκι σου και θα το φωτίσει ακόμη περισσότερο όταν θα βλέπεις και το πορτοφολάκι σου να φουσκώνει. Ταυτόχρονα η σωματική σου υγεία χρειάζεται προσοχή. Ακολούθησε ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής και προσπάθησε να παλέψεις με τη λαιμαργία που συχνά θα νιώθεις.

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου