Κάθε φινάλε δε γράφεται με τον ίδιο τρόπο. Υπάρχουν χωρισμοί που στη συνέχεια οι σύντροφοι μένουν φιλαράκια και χωρισμοί που συνοδεύονται από οδυρμό και καβγάδες! Πάμε να δούμε πώς χωρίζει κάθε ζώδιο και ποιος είναι ο βασικότερος λόγος που τον οδηγεί να ρίξει τίτλους τέλους;

 

Κριός

Ο Κριός συνήθως χωρίζει γρήγορα, χωρίς να το πολυσκεφτεί και χωρίς να έχει δώσει την ευκαιρία να στρώσει το κλίμα. Συνήθως, αυτό γίνεται με καβγά ακαριαίο και έπειτα γυρνά σελίδα πολύ γρήγορα. Ο λόγος του χωρισμού τις περισσότερες φορές είναι ότι θέλει την ανεξαρτησία του, ότι δεν είναι έτοιμος για σχέση ή είναι σε φάση που βλέπει τις καταστάσεις γύρω του εγωιστικά!

 

Ταύρος

Ο Ταύρος θα εξαντλήσει όλα τα αποθέματα υπομονής πριν πει το οριστικό «άντε γειά» σε μια σχέση. Υποχωρεί, προσπαθεί, δίνει ευκαιρίες, όλο λέει ότι θα χωρίσει και δεν το κάνει. Και ξυπνά, λοιπόν, μια μέρα και εκεί που κανείς δεν το περιμένει ανακοινώνει την απόφασή του, η οποία είναι και αμετάκλητη! Ο λόγος χωρισμού; Τι περισσότερες φορές έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη.

 

Δίδυμος

Ο Δίδυμος δεν προτιμά τους επεισοδιακούς χωρισμούς, ούτε κάνει βαρύγδουπες ανακοινώσεις του τύπου «εμείς τελειώσαμε». Τις περισσότερες φορές εξαφανίζεται, όχι από δειλία, αλλά θεωρεί φυσιολογικό αν νιώθεις πως δεν ταιριάζεις ή πως κουράστηκες με τη σχέση να απομακρυνθείς χωρίς να χάσεις χρόνο με άσκοπες κουβέντες. Ο λόγος του χωρισμού; Ότι έχει βαρεθεί ή ότι δεν υπάρχει επικοινωνία!

 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος ζει χωρισμούς επίπονους, έντονους και επεισοδιακούς! Χωρίζει με κλάματα, με φωνές, με χτυπήματα κάτω από τη μέση για γεγονότα που μεσολάβησαν και ανήκουν στο παρελθόν. Βγάζει όλο του τον πόνο και τον οδυρμό και η βασική αιτία χωρισμού είναι ότι δεν μπορεί να ξεχάσει δυσάρεστα πράγματα που συνέβησαν ή ότι αισθάνεται πως από τη σχέση δε λαμβάνει πλέον αγάπη!

 

Λέων

Ο Λέοντας χωρίζει με το κεφάλι ψηλά και τις περισσότερες φορές επιλέγει να ανακοινώσει ο ίδιος το τέλος, προκειμένου να αποφύγει την ήττα ή το αίσθημα της απόρριψης! Όταν είναι πραγματικά ερωτευμένος, ο χωρισμός δεν είναι εύκολη υπόθεση. Απεναντίας έχει το δράμα του και τη θεατρικότητά του, σίγουρα όμως δε δίνει δικαιώματα στο περιβάλλον του, δεν κλαίει, δεν οδύρεται! Ο λόγος που χωρίζει είναι είτε ότι έσβησε η φλόγα του έρωτα, είτε ότι το άτομο που έχει στο πλευρό του τον υποτιμά και δεν του συμπεριφέρεται όπως θα ήθελε!

 

Παρθένος

Ο Παρθένος χωρίζει με επιχειρήματα και κουβεντιάζοντας αυτά που τον έκαναν να στραβώσει, όλα όσα που δεν εγκρίνει, χτυπώντας στο ταίρι του όλα όσα θεωρεί παραπτώματά του και προσπαθώντας να του αποδείξει πόσο δίκιο έχει! Οι λόγοι που χωρίζει είναι είτε ότι κουράστηκε να προσπαθεί για έναν άνθρωπο με τον οποίο δεν μπορεί να έχει κοινή πορεία, είτε ότι κατάλαβε πως τα γούστα είναι διαφορετικά!

 

Get Over It! | eBook


€5,00

-----

 

Ζυγός

Ο Ζυγός χωρίζει μόνο όταν έχει βρει αντικαταστάτη, ακόμα κι αν υπάρχει εδώ και καιρό λόγος χωρισμού. Από τη φύση του δεν μπορεί -και δε θέλει- να μείνει μόνος! Μπορεί να σκέφτεται τον χωρισμό, αλλά να κάνει υπομονή μέχρι να βρει το επόμενο άτομο με το οποίο θα συσχετιστεί! Ο βασικός λόγος χωρισμού είναι ότι δεν αισθάνεται πλέον ερωτευμένος και ότι η σχέση δε στηρίζεται στη ζεστασιά, την αγάπη και την αμοιβαιότητα!

 

Σκορπιός

Ο Σκορπιός κάνει κινηματογραφικούς χωρισμούς, σαν αυτούς που βλέπεις στο νετφλιξ και είσαι με την αγωνία να δεις τι ακριβώς θα συμβεί και ποια θα είναι η συνέχεια. Σίγουρα ο χωρισμός του δεν είναι απόφαση της στιγμής, αλλά κάτι που έχει αναλύσει και έχει σκεφτεί όλες τις εκδοχές του. Θα χωρίσει σκληρά, τόσο που θα γίνει «εχθρός» με το πρώην ταίρι του, διαγράφοντας κάθε όμορφο συναίσθημα που βίωσε σε παρελθόντα χρόνο! Διψά για εκδίκηση και για να μπει στο «ρουθούνι» του πρώην συντρόφου του! Ο λόγος χωρισμού είναι είτε το ψέμα και η προδοσία, είτε ότι ο σύντροφος δεν υπολογίζει τα «θέλω» του Σκορπιού!

 

Τοξότης

Με γέλιο, χαρά, χιούμορ και φιλική διάθεση χωρίζει ένας Τοξότης και αυτό που τον νοιάζει είναι να μη χαλάσει καρδιές, να μην απογοητεύσει και να μη γίνει εχθρός με το άτομο που ήταν μαζί και πέρασε καλά ! Θα φιλοσοφήσει τη ζωή, τις σχέσεις και θα απομακρυνθεί συνεχίζοντας την πορεία του! Ο λόγος χωρισμού είναι ότι μπορεί να νιώθει ότι καταπιέζεται από τη δέσμευση ή ότι είναι σε φάση που διψά για νέες εμπειρίες!

 

Αιγόκερως

Με λίγα κοφτά λόγια θέτει το τελεσίδικό του χωρισμού ο Αιγόκερως και είναι ανυποχώρητος και αμετάκλητος στην απόφασή του! Συχνά θα «δικάσει» το ταίρι του για τα παραπτώματά του και θα υψώσει έναν παγερό τοίχο που δύσκολα κάποιος θα μπορέσει να γκρεμίσει! Γιατί χωρίζει; Γιατί κρίνει ότι με το άτομο που έχει δίπλα του δεν έχει προοπτική και μέλλον!

 

Υδροχόος 

Ο Υδροχόος είναι ο τύπος που θεωρεί ότι δε χρειάζεται να δώσει εξηγήσεις ή να κάνει ανακοινώσεις για τον χωρισμό, γιατί κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει και να προχωρά τη ζωή του! Για αυτό συνήθως χωρίζει απροειδοποίητα και χωρίς σπουδαίο λόγο. Μπορεί απλώς να ξύπνησε στραβά, να ένιωσε ότι πνίγεται στη σχέση ή να πεθύμησε την ανεμελιά και την τρέλα της ελευθερίας! Είναι η κλασική περίπτωση ανθρώπου που σου λέει «Μωρό μου πάω στο περίπτερο» και δε γυρίζει ποτέ πίσω!

 

Ιχθύς

Το δάκρυ πέφτει κορόμηλο όταν χωρίζει ο Ιχθύς και τις περισσότερες φορές ενώ θέλει να χωρίσει, αναβάλει να πάρει ο ίδιος την απόφαση και κάνει τα πάντα για να αναγκάσει το ταίρι να πει το αντίο! Όπως και να ‘χει, ο χωρισμός του είναι δύσκολος, ίσως γιατί σε κάθε σχέση ο Ιχθύς επενδύει συναισθηματικά και κάνει όνειρα! Γιατί χωρίζει; Γιατί είναι μπερδεμένος, τα έχει μπλέξει ή αισθάνεται ότι διαψεύστηκαν οι προσδοκίες του!

 

Πηγή

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!