Στις 21 Απριλίου ο Ήλιος που βρίσκεται στον Ταύρο σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Υδροχόο, είναι μία δύσκολη όψη, θα φέρει ένα είδος εσωτερικής αναστάτωσης, δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια συμπλέγματα, εσωτερικές φοβίες, και ψυχικοί κόμποι. Απαντήσεις θα πρέπει να δοθούν σε υπαρξιακά ερωτήματα που κάνουν τον τρόπο σκέψης σκοτεινό και αποδυναμώνουν τις άμυνες. Κάποια ζώδια όμως παρ’ όλες τις δυσκολίες, θα μηδενίσουν το κοντέρ στα ερωτικά τους.

Ίσως, να υπάρξουν αποκαλυπτικά συμβάντα που θα δημιουργήσουν άγχος, ωστόσο θα έχουν τη δυνατότητα να βάλουν τα πράγματα σε τάξη και να φέρουν συνειδητοποιήσεις που θα διώξουν τις αυταπάτες ή τις ψευδαισθήσεις. Παρασκηνιακές υποθέσεις ενδεχομένως να δημιουργήσουν σύγχυση και να προκαλέσουν εκνευρισμούς, πιθανότατα να φανερωθούν γεγονότα που έγιναν με τρόπο συγκαλυμμένο, ίσως ν’ αποκαλυφθούν κάποιες μυστικές σχέσεις.

Τα συμβάντα που θα προκύψουν είτε είναι θετικά, είτε είναι αρνητικά, θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με δυναμικότητα και με ρεαλιστικό τρόπο σκέψης, η προσκόλληση, η εμμονή και οι συναισθηματικές αδυναμίες θα οδηγήσουν σε λάθη. Προσοχή στις χειριστικές συμπεριφορές, ενδεχομένως κάποιοι χαρακτήρες να κινηθούν υπογείως προσπαθώντας να ελέγξουν τις καταστάσεις και τις σχέσεις.

Κριός

Ενδεχομένως να σάς απασχολήσουν κάποιες παρασκηνιακές καταστάσεις, ίσως να πληροφορηθείτε για μυστικές σχέσεις και για σχόλια που έγιναν πίσω απ’ την πλάτη σας. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας, προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη τα συναισθήματα σας. Απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε μ’ αυτοσυγκράτηση, θα πρέπει να αντιδράσετε με τρόπο στρατηγικό.

Ταύρος

Προσοχή σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, θα χρειαστεί διπλωματία, η κατά μέτωπο επίθεση δε θα σάς βγει σε καλό. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν διαφωνίες ή συμβάντα που σάς απογοητεύσουν, αποφύγετε τις ανεξέλικτες αντιδράσεις, προσπαθήστε να ισορροπήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο.

Δίδυμοι

Ο τρόπος σκέψης σας ενδεχομένως να γίνει αρνητικός, ίσως ν’ ανασύρετε στη μνήμη σας παρελθοντικά συμβάντα που θα ενισχύσουν την ανασφάλειά σας. Προσπαθήστε να σκεφτείτε θετικά κι αισιόδοξα, καλό θα είναι να μην αναμοχλεύετε στη σκέψη σας παλιές αρνητικές καταστάσεις που σάς απογοήτευσαν, αυτό δε θα σάς βοηθήσει να κινηθείτε ισορροπημένα.

Καρκίνος

Στον εργασιακό χώρο ενδεχομένως να βρεθείτε αντιμέτωποι με χειριστικές συμπεριφορές, ίσως κάποια άτομα να προσπαθήσουν να σάς κατευθύνουν ή να σάς χειραγωγήσουν. Προσπαθήστε να σκεφτείτε με τρόπο ανεξάρτητο και να πράξετε αυτόβουλα, δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητες και στα προσόντα σας, μην παρασυρθείτε απ’ τις απόψεις των τρίτων.

Λέων

Προσοχή στους εκνευρισμούς, στις εντάσεις και στην αγανάκτηση, ίσως να υπάρξουν προβλήματα στις εργασιακές ή οικογενειακές σας σχέσεις. Καλείστε να χειριστείτε τις καταστάσεις με ισορροπημένη διάθεση και με αυτοσυγκράτηση. Οι καυγάδες δε θα σάς βοηθήσουν να λύσετε ζητήματα που σάς ταλαιπωρούν ψυχολογικά και σάς απογοητεύουν.

Παρθένος

Σε θέματα επαγγελματικής κι οικονομικής φύσης ενδεχομένως να υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για να τρέξετε τα βήματά σας. Προσοχή στο άγχος και στην ανυπομονησία, αν προσπαθήσετε να πιέσετε τις καταστάσεις θα βρεθείτε αντιμέτωποι με αρνητικές αντιδράσεις. Αποφύγετε την αυστηρή κριτική και τ’ αρνητικά σχόλια.

Ζυγός

Σε θέματα οικονομικής φύσης προσοχή στις σπατάλες και στις αγορές ενθουσιασμού, δώστε έμφαση στη διαχείριση των εσόδων σας. Σε αναστάτωση θα βρίσκεται ο εσωτερικός σας κόσμος, στις συζητήσεις αποφύγετε τους καβγάδες και την ισχυρογνωμοσύνη. Στην επιφάνεια θα βγει η κτητική πλευρά του χαρακτήρα σας, όσοι διατηρείτε σχέση προσοχή στις σκηνές ζηλοτυπίας.

Σκορπιός

Προσπαθήστε να διατηρήσετε σε ισορροπία τις σχέσεις σας, ενδεχομένως να προκύψουν καταστάσεις που να σάς απογοητεύσουν και να βγάλουν στην επιφάνεια τον σκοτεινό τρόπο σκέψης. Για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις και να κινηθείτε ισορροπημένα αναγκαίο θα είναι να εξισορροπήσετε το συναίσθημα με τη λογική, προσπαθήστε να σκεφτείτε με τρόπο αντικειμενικό.

Τοξότης

Καλό θα είναι να οριοθετήσετε την ανυπομονησία και το άγχος σας, κάποιες υποθέσεις ενδεχομένως να μην καταφέρετε να τις τακτοποιήσετε στο χρόνο που επιθυμείτε. Σε ζητήματα οικονομικά ή εργασιακά θα υπάρξουν καθυστερήσεις, το καλύτερο που έχετε να κάνετε στην παρούσα φάση είναι να οργανώσετε ακόμα καλύτερα τα πλάνα σας.

Αιγόκερως

Δεν αποκλείεται να σάς απασχολήσουν ζητήματα οικονομικής φύσης, αν υπάρχουν εκκρεμότητες προσπαθήστε να τις τακτοποιήσετε αποφεύγοντας τις επιπλέον καθυστερήσεις. Προσοχή στο παρασκήνιο, στις ανταγωνιστικές διαθέσεις και στις χειριστικές συμπεριφορές. Μην προσπαθήσετε να επιβληθείτε ή να πιέσετε, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με εναντιώσεις.

Υδροχόος

Ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες στις σχέσεις σας προσωπικές, οικογενειακές, εργασιακές, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να οριοθετήσετε τις αντιδράσεις σας. Οι καυγάδες κι οι έντονες αντιπαραθέσεις θα βάλουν σε κίνδυνο την ισορροπία των επαφών, απαραίτητο θα είναι να χειριστείτε τις καταστάσεις με προνοητικό τρόπο σκέψης.

Ιχθείς

Στην επιφάνεια θα βγουν φοβίες, συμπλέγματα, θα υπάρξουν ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα που δε θα σας αφήσουν να κινηθείτε ήρεμα και ισορροπημένα. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις, μη δώσετε έκταση σε απογοητεύσεις, ανασφάλειες, και γενικότερα σε σχέσεις ή παρελθοντικά γεγονότα που σας απογοήτευσαν. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας.