Υπάρχουν και κείνα τα ζευγάρια στη showbiz που ζουν χωρίς τυμπανουκρουσίες και φανφαρονισμούς, προκαλώντας ευχάριστα με την οικογενειακή τους ευτυχία. Αν εσείς ξέρετε ένα, ξέρω κι εγώ άλλο ένα. Τον Αντώνη και την Υβόννη. Ο Αντώνης Ρέμος κι Υβόννη Μπόσνιακ γιορτάζουν φέτος τα 14 χρόνια γνωριμίας τους. Με τη φράση «Έρωτα μου ανεπανάληπτε κι απίθανε» τον χαρακτήρισε εκείνη έπειτα από τόσα χρόνια που είναι μαζί, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα απ’ την προσωπική της σελίδα στα social εκδηλώνει την αγάπη και τον θαυμασμό της στον άντρα της ζωής της.

Η Υβόννη κι ο Αντώνης γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2010. Το μοντέλο και επιχειρηματίας με καταγωγή από Γαλλία -από την πλευρά της μητέρας της- και  Κροατία -από τον πατέρα της-, μεγάλωσε στη Γερμανία. Αν κι ο ερχομός της στην Ελλάδα ήταν για επαγγελματικούς λόγους η ίδια ήξερε πως αυτή η χώρα θα την κρατούσε κοντά της καθώς όπως λέει κι εκείνη: «Όταν ήρθα, η καρδιά μου, εντελώς Ελληνίδα, μου είπε δε θα φύγεις ποτέ».

Τι να πρωτοπούμε για τον Αντώνη Ρέμο; Ήρθε στη ζωή μας στα μέσα της δεκαετίας του 1990 για να παραμείνει. Ήρθε για να εκφράσει τον πόνο, τον έρωτα, την αγάπη, την πίκρα, τη χαρά. Δεν είναι μόνο η φωνή του που τον έχει κάνει τραγουδιστή της καρδιάς μας. Είναι το συναίσθημα που βγαίνει κάθε φορά που εκείνος τραγουδάει, επιβεβαιώνοντάς μας πως όλα όσα νιώθουμε τελικά μας τα έχει πει ο Αντώνης Ρέμος.

Γεννήθηκε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας από Έλληνες μετανάστες κι ήρθε στην Ελλάδα το 1985, όπου λίγα χρόνια μετά ξεκίνησε την καριέρα του.  Οι δίσκοι του γίνονται πλατινένιοι σε χρόνο ρεκόρ κι ο ίδιος δοκιμάζει καινούργια ακούσματα κάθε φορά, παίρνοντας το καλλιτεχνικό ρίσκο το οποίο τελικά δεν τον πρόδωσε ποτέ.

Η γνωριμία τους ήρθε σε μια δύσκολη εποχή για ‘κείνον καθώς ήταν στο μάτι του κυκλώνα λόγω των προβλημάτων του με την ομάδα του Ηρακλή. Σε μια έξοδο του βρέθηκαν σε κοινή παρέα ξεκινώντας έτσι την ιστορία τους που μετράει πλέον 14 χρόνια κοινής ζωής. Ο Αντώνης δεν πιστεύει στον έρωτα με την πρώτη ματιά, αλλά στους έρωτες που χτίζονται με τον χρόνο σε γερά θεμέλια κι έτσι αντέχουν. Αυτό άλλωστε δε θέλουμε όλοι μας;

Αν κι η σχέση τους ξεκίνησε το 2010 οι δύο τους παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2018, κάνοντας ένα παραμυθένιο γάμο όπως ακριβώς τον είχαν σχεδιάσει. Παράνυμφος στο γάμο η κόρη τους Ελένη, η αδυναμία και των δυο τους αλλά κι ο καρπός του έρωτά τους όπως την αποκαλούν, καθώς γεννήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου, την ημέρα των ερωτευμένων. Εκείνος λέει πως όταν βλέπει την κόρη του να χαμογελάει είναι έτοιμος να βάλει τα κλάματα. Και για την Υβόννη ασφαλώς η γέννηση της κόρης της ήταν, όπως η ίδια αναφέρει, η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της.

Το ζευγάρι επέλεξε να κρατήσει τη ζωή του μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν είναι παρά ελάχιστες οι φορές που συνειδητά κι οι δύο επιλέγουν τη δημοσιότητα. Άλλωστε δεν τους χρειάζεται. Για την Υβόννη η ζωή τους είναι ίδια μ’ εκείνη όλων των υπόλοιπων οικογενειών. Δύο άνθρωποι που δουλεύουν πολύ και προσπαθούν να συντονίσουν τον προσωπικό τους χρόνο αφιερωμένο σ’ εκείνους και την Ελένη.

Εκείνη είναι η μεγαλύτερη θαυμάστριά του. Εκείνος γεννήθηκε για να σκορπάει αγάπη με τα τραγούδια του. Κι οι δυο ξέρουν πως το «Μέχρι το τέλος του κόσμου» τους ανήκει.

Συντάκτης: Ταρασία Γεωργιάδου
Επιμέλεια κειμένου: Ανδρέας Πετρόπουλος