Στις 14/06/2024 μια μοιραία συνάντηση θα κορυφωθεί, αφού ο Ήλιος θα βρίσκεται μαζί με τον Ερμή στην 22η μοίρα των Διδύμων. Η επιρροή αυτής της συνόδου θα έχει διάρκεια περίπου 3 ημέρες +/- και θα ευνοήσει πρωτίστως τα ζώδια του αέρα του 3ου δεκαημέρου (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους), αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες από την 20η μέχρι την 24η μοίρα αυτών των ζωδίων. Σίγουρα θα χρειαστεί να βάλουμε κάποια όρια, στον εαυτό μας και στους άλλους, και θα χρειαστεί να πάρουμε συγκεκριμένες αποφάσεις. Πάντα όμως θα πρέπει τα πλάνα και τα σχέδιά μας να είναι ρεαλιστικά και να πατούν πάνω σε πρακτικές βάσεις και όχι σε ουτοπικά σενάρια.

Γεγονός είναι ότι, με την όψη αυτή, θα είμαστε κάπως παρορμητικοί και υποκειμενικοί. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να μαζέψουμε αυτές τις ενέργειες, να ακούσουμε προσεκτικά και το τι έχουν να μας πουν οι άλλοι και, αν χρειαστεί, να βάλουμε και λίγο νερό στο κρασί μας έτσι ώστε να αποφύγουμε αχρείαστους διαπληκτισμούς. Επίσης, καλό θα μας κάνει να επανεξετάσουμε και τα δικά μας πιστεύω καθώς η προσκόλληση σε παγιωμένες αντιλήψεις και οι δογματικού τύπου πεποιθήσεις δε θα μας βγάλουν πουθενά. 

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

 

Κριός

Θα υπάρξουν ανοίγματα για να τρέξετε τις υποθέσεις σας, για να διατυπώσετε τις προτάσεις σας. Στην επικοινωνία σας θα τα πάτε πολύ καλά, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε, η επιχειρηματολογία σας θα είναι δυνατή και θα πείσει. Στον αισθηματικό τομέα προσεγγίστε, εκδηλωθείτε, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, οι προσδοκίες σας θα βρουν ικανοποίηση.

 

Ταύρος

Ίσως, χρειαστεί να επαναξιολογήσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να διαπιστώσετε τι αποδίδει στη ζωή σας, και τι πρέπει να αφήσετε στην άκρη. Συζητήστε ανοιχτά για τα θέματα που σας απασχολούν είτε αυτά έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας ζωή, είτε με την αισθηματική, θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις.

 

Δίδυμοι

Αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, η έκφραση σας θα χαρακτηρίζετε από σαφήνεια και ευφράδεια λόγου. Τακτοποιήστε τις οικονομικές σας υποθέσεις, προσπαθήστε να βάλετε τάξη στο πορτοφόλι σας. Κοινωνικότητα και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα υπάρξουν ανοίγματα για νέες γνωριμίες, προσωπικές αλλά και κοινωνικές.

 

Καρκίνος 

Βγαίνετε από προκαταλήψεις και προσκολλημένες ιδέες ή απόψεις, ο τρόπος σκέψης σας θα είναι πιο απελευθερωμένος. Σφαιρική θα είναι η αντίληψη σας, αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις και να κλείσετε τα αρνητικά κεφάλαια που σας ταλαιπωρούν ψυχολογικά. Στον αισθηματικό τομέα συζήτηση που θα έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα έχει ενθαρρυντική εξέλιξη.

 

Λέων 

Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να τακτοποιήσετε τα τρέχοντα, σε θέματα οικονομικής φύσης θα μπορέσετε να κλείσετε τους ανοιχτούς λογαριασμούς, ομαλά θα κυλήσουν οι δοσοληψίες και οι συνεργασίες. Ανοίγματα θα υπάρξουν για συζητήσεις, ίσως καταφέρετε να αλλάξετε συνθήκες ή όρους που σας αγχώνουν, κινηθείτε με δυναμικότητα.

 

Παρθένος

Θετικές εξελίξεις θα έχετε σε θέματα που έχουν να κάνουν με περιουσιακά στοιχεία, νομικές υποθέσεις, οικονομικές συναλλαγές. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε τους ανοιχτούς λογαριασμούς, να προχωρήσετε σε αγοροπωλησίες. Προσπαθήστε να μιλήσετε με σαφήνεια, θα υπάρξουν ανοίγματα για συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε και να κλείσετε αρνητικές υποθέσεις.

 

Ζυγός

Συζητήσεις και νέες ευκαιρίες θα έχουν τη δυνατότητα να διαφοροποιήσουν την οπτική σας, παίρνετε νέες αποφάσεις. Δείξτε πρακτικό ενδιαφέρον στα επαγγελματικά ανοίγματα που θα προκύψουν, θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας αγχώνουν. Τα γεγονότα θα είναι ενθαρρυντικά, θα γίνουν συζητήσεις αισθηματικής φύσης.

 

Σκορπιός

Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να διαφοροποιήσετε αρνητικά αποτελέσματα των προηγούμενων ημερών. Στις συζητήσεις που θα προκύψουν θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε, να τοποθετηθείτε συναισθηματικά, και να δώσετε ουσιαστικές λύσεις σε θέματα που ταλαιπωρούν την ψυχολογία σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές.

 

Τοξότης

Θα υπάρξει άνοιγμα για επαγγελματικές διεκδικήσεις, θα καταφέρετε να προχωρήσετε τα σχέδια σας. Πειστικός θα είναι ο τρόπος που θα μιλήσετε, θα είστε αναλυτικοί και συζητήσιμοι, οι επαγγελματικές σας συνομιλίες θα κλείσουν υπέρ σας. Θα επικοινωνήσετε με πρόσωπα που θα σας αναζωογονήσουν και θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας, ίσως να υπάρξουν επανασυνδέσεις.

 

Αιγόκερως

Δυναμική θα είναι τόσο η σκέψη σας όσο και η στάση σας, βγαίνετε από καταστάσεις ψυχολογικού στρες. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε και να βγείτε από ψευδαισθήσεις. Ασχοληθείτε με καινούργια ενδιαφέροντα, συνομιλήστε ελεύθερα χωρίς ενδοιασμούς, θα υπάρξουν ευχάριστες κοινωνικές επαφές.

 

Υδροχόος 

Επικεντρωθείτε στα ζητήματα που χρήζουν άμεση πρακτική δράση, προχωρήστε με σταθερά βήματα στις επαγγελματικές σας διεκδικήσεις. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε και να πάρετε την απόφαση να αλλάξετε αρνητικές καταστάσεις που σας αφορούν άμεσα. Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επανασυνδέσεις.

 

Ιχθύς

Δυναμικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα έχετε την τόλμη να βάλετε φρένο στα πρόσωπα και στις καταστάσεις που σας φθείρουν ψυχολογικά, βγαίνετε από αυταπάτες και υποσυνείδητες φοβίες. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ευχάριστες συναντήσεις, η ευδιαθεσία σας θα δώσει άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, προσεγγίστε με αυθορμητισμό.

 

Πηγή: e-zwdia