Μια όψη δύσκολη, λίγο σκληρή, αλλά θα μας ταρακουνήσει και θα μας βάλει σε εγρήγορση. Μπορούμε να τη δούμε σαν δρόμο μετ’ εμποδίων, γιατί η διέλευση αυτή μπορεί να μας βοηθήσει, αν τη χειριστούμε εποικοδομητικά, να: καθαρίσουμε συναισθηματικά μπλοκαρίσματα, να πάρουμε οικονομικές αποφάσεις, να απαλλαγούμε από συναισθήματα παλιά, να απεμπλακούμε από άχρηστες σχέσεις, να εξαλείψουμε εμπόδια στον δρόμο μας. Όμως, μας ζητά πειθαρχία, όρια, υπομονή, λογική, ρεαλισμό. Ισορροπία στο τι παίρνουμε και τι δίνουμε και ανάληψη της ευθύνης μας. Θα γίνει το πρωί της 8ης Ιουνίου 2024, στην 18η μοίρα Διδύμων-Ιχθύων.

Συναισθηματικές απογοητεύσεις, οικονομική δυσχέρεια, απάτες, νοθείες και κρυφές δοσοληψίες, γεγονότα πίσω από την πλάτη μας, ίσως και κάποιος χωρισμός, είναι τα θέματα που θα πρέπει να προσέχουμε 2-3 μέρες πριν και μετά την όψη. Θα επηρεαστούν κυρίως τα μεταβλητά: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, που έχουν σημαντικούς πλανήτες, ωροσκόπο ή μεσουράνημα κοντά σε αυτήν την μοίρα.

Η επιρροή της κρατάει λίγες μέρες, οπότε και οι δυσκολίες ή οι απογοητεύσεις θα κρατήσουν λίγο, γιατί η Αφροδίτη κινείται γρήγορα στον ζωδιακό.

 

Κριός

Υγεία και μετακινήσεις είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να προσέξετε. Με την έλευση του Άρη στον δεύτερο ηλιακό σας οίκο από τις 10 Ιουνίου, θα έχετε και κάποια ζητήματα να φροντίσετε σε σχέση με τα οικονομικά σας. Ίσως νιώσετε ξαφνικό θυμό ή ξαφνική ανησυχία, και κάτι να σας περιορίζει και να σας κάνει να αναβάλλετε σχέδια. Πιθανά να αντιμετωπίσετε και κάποιο θέμα μέσα στο σπίτι.

 

Ταύρος

Και εδώ έχουμε θέματα θυμού και πιθανά προβλήματα με ομάδες, με σύνολα ανθρώπων, στην εργασία ή στην κοινωνική ζωή. Το τετράγωνο θα επηρεάσει τα οικονομικά σας, γι’ αυτό προσέχετε τα έξοδα σας και κάντε συνετή διαχείριση των χρημάτων σας. Η σελήνη την ημέρα του τετραγώνου σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε συναισθηματική ισορροπία και βοηθά να εστιάσετε την προσοχή σας σε άτομα που αγαπάτε.

 

Δίδυμοι

Όσοι είναι γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου δεκαήμερου, δηλαδή 5-10 Ιουνίου, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί 2-3 μέρες πριν και μετά την όψη. Είναι μια διέλευση που θα κρατήσει λίγο ευτυχώς. Επηρεάζει πολλούς τομείς της ζωής σας, αλλά εσείς να δώσετε βάρος στον εαυτό σας και την υγεία σας. Προσωπικές σχέσεις επίσης μπορεί να διαταραχθούν τις ημέρες της διέλευσης, κάποια πικρά λόγια ίσως να ειπωθούν. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας και την ψυχραιμία σας.

 

Καρκίνος

Μια διέλευση που θα επηρεάσει τον ύπνο σας και ίσως φέρει στην επιφάνεια κάποιο θέμα υγείας, αλλά σε γενικές γραμμές δεν σας επηρεάζει πολύ, γιατί ο Κρόνος βρίσκεται σε τρίγωνο με το ζώδιο σας. Κάποιες παραπάνω ευθύνες να τις περιμένετε, ή κάποια καθυστέρηση σε ένα ζήτημα που σας απασχολεί. Μπορείτε να ξεκαθαρίσετε από σχέσεις και κακές επιρροές, μιας και κάποια μυστικά θα «βγουν στη φόρα».

 

Λέων

Θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα και δοσοληψίες με τρίτους, επαγγελματικά και η οικογένεια. Σε έναν τομέα που τα πάτε καλά τελευταία, αυτόν της κοινωνικής επιρροής, θα έχετε κάποιο ζήτημα να αντιμετωπίσετε, μια μικρή δοκιμασία που θα σας βοηθήσει να δείτε ποιοι είναι πραγματικά με το μέρος, σας, ποιους να εμπιστεύεστε, τι σας αντιπροσωπεύει πραγματικά, όσον αφορά σε φίλους και κοινωνικές ομάδες.

 

Παρθένος

Πιθανά θέματα με τον γάμο σας να σας απασχολήσουν αυτές τις μέρες, και να έχετε μια δυσκολία με τα αισθηματικά σας ζητήματα. Πιο πολύ θα δυσκολευτούν οι του δεύτερου δεκαημέρου, γιατί μην ξεχνάμε ότι ο Κρόνος σας δοκιμάζει και έπεται και μια «ρεβάνς», μιας και θα αναδρομήσει στις μοίρες αυτές. Οπότε προετοιμαστείτε για ότι δυσκολίες σας έφερε με την πρώτη διέλευση του, για να τις αντιμετωπίσετε. Τα καλά νέα είναι ότι σας δίνονται επαγγελματικές ευκαιρίες αυτό το διάστημα.

 

Ζυγός

Αυτές τις ημέρες του τετραγώνου θα ασχοληθείτε με την υγεία σας ή την υγεία κοντινών σας προσώπων. Επίσης, με συγγενικά πρόσωπα εξ αγχιστείας. Υπάρχει και η πιθανότητα ενός προβλήματος στην εργασία σας, το οποίο όμως μπορείτε να διαχειριστείτε. Δυσκολίες για όσους ασχολούνται με εκδόσεις είναι πιθανές ή για όσους ασχολούνται με σπουδές ή έχουν σχέσεις με εξωτερικό.

 

Σκορπιός

Δημιουργήστε ένα πιο ασφαλές περιβάλλον για τις σχέσεις σας, χωρίς να σκοτώνετε τον ρομαντισμό ή την ευαισθησία σας. Μια δυσκολία στον ερωτικό τομέα θα την αντιμετωπίσετε όσοι είστε του δεύτερου δεκαημέρου. Επαγγελματικές προκλήσεις επίσης είναι στο πρόγραμμα και χρειάζεται εργατικότητα και υπομονή για να στρέψετε τις καταστάσεις προς όφελος σας.

 

Τοξότης

Σκέψεις, σχέσεις, οικονομικά φωτίζονται από τη συναστρία στους Διδύμους, και δυσκολεύουν λόγω του Κρόνου που βρίσκεται στον οίκο της οικογένειας και εκ του φυσικού επηρεάζει τα επαγγελματικά σας, αλλά και του τετραγώνου με την Αφροδίτη, που επηρεάζει τα οικονομικά σας. Πολλές οι προκλήσεις, λοιπόν, αλλά και οι δυνατότητες για καλύτερες αποφάσεις. Οι των πρώτων ημερών βοηθιέστε από το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα.

 

Αιγόκερως

Χρειάζεται να δώσετε μια προσοχή στις μετακινήσεις σας και να περάσετε από φίλτρο όσες πληροφορίες ακούτε, ειδικά στον χώρο της εργασίας σας. Ένας ακόμη τομέας που ενδέχεται να σας απασχολήσει είναι αυτός της υγείας. Αισθηματικά θα έχετε πολλές δυνατότητες για νέες σχέσεις. Μια ξαφνική τροπή ίσως βιώσουν στη ζωή τους όσοι έχουν γεννηθεί 13 με 15 Ιανουαρίου.

 

Υδροχόος

Εσείς βοηθιέστε από τα άστρα στους Διδύμους, ωστόσο, κάποια οικονομική δυσκολία ίσως να έχετε περιστασιακά, ή κάποια προστριβή στη σχέση σας. Επίσης, μπορεί να νιώσετε συναισθήματα αυτό-υποτίμησης ή αυτολύπησης. Γενικά, ωστόσο, δεν είναι τόσο βλαπτική η όψη, και θα είναι γρήγορη η επιρροή της. Οι ευκαιρίες για μια σχέση που θα σας ανανεώσει συνεχίζονται…

 

Ιχθύες

Στον οίκο οικογένειας-σπιτιού είναι οι δυσκολίες που σας παρουσιάζονται, και θα δοκιμάσουν την υπομονή σας, ειδικά εσάς του δεύτερου δεκαημέρου. Οι γεννημένοι προς το τέλος του ζωδίου, επίσης θα πρέπει να είναι προσεκτικοί αυτό το διάστημα, γιατί έχουν την πολυαστρία στους Διδύμους να τους δυσκολεύει, και να θολώνει την κρίση τους. Προσοχή επίσης χρειάζονται στις συναλλαγές σας και να προφυλάσσεστε από απατεώνες.

 

Πηγή: christosarchos.gr