Χωριανοί, γοργόνες και λοιποί φίλοι και γνωστοί μαζευτείτε γιατί ξημέρωσε ιστορική μέρα σήμερα! Κι όμως, μετά από μήνες διαμάχης, πολλά και διαφορετικά στόριζ, τικτοκ, παράθυρα στα κανάλια, δικαστήρια, κλάματα, νεύρα, αίμα δάκρια κι ιδρώτα, έγινε το θαύμα!

Σε μια απρόσμενη τροπή των γεγονότων, ο Κύπριος μουσικός και σταθερός επισκέπτης όλων ανεξαιρέτως των πρωινάδικων, Μαυρίκιος Μαυρικίου, και η influencer χύμα στο κύμα και χωρίς φίλτρο Super Κική αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην κόντρα τους, κάνοντας τον Τρωικό Πόλεμο να μοιάζει διακοπές στην Πάρο κι επιλέγοντας την εξωδικαστική λύση λίγες ημέρες μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει ο Μαυρίκιος. Παρότι η Super Κική κέρδισε το δικαστήριο, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι ο λόγος ήταν το ότι η Δικαστής ήταν γοργόνα (δηλαδή φαν της Κικής), οι δύο αποφάσισαν να γεφυρώσουν το χάσμα και να κάνουν κατάπαυση πυρών, γιατί καλοκαιράκι ήρθε, ζέστη έχει, πόσο να αντέξει κανείς να χαλάει ενέργεια;

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έκανε την αποκάλυψη μέσα από το σταθερό του πια ραντεβού στην εκπομπή «Πρωινό», λέγοντας: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι καταφέραμε να μιλήσουμε με τη Σούπερ Κική. Μου έστειλε ένα μήνυμα και μιλήσαμε με βιντεοκλήση και μου εξήγησε τον λόγο που έκανε ό,τι έκανε, εγώ της εξήγησα για ποιον λόγο προχώρησα σε αυτή τη διαδικασία. Εγώ αντέδρασα έτσι γιατί υπάρχουν κι οικογένειες από πίσω, οι οποίες δε βλέπουν τα πράγματα όπως η νέα γενιά. Την παρακάλεσα να κατεβάσει τα βίντεο κι όντως είδα, τα περισσότερα κατέβηκαν.»

  

Αφού οι δύο πρώην μεγάλοι οχτροί τα είπαν και τα συμφώνησαν, να πούμε ότι η Super Κική είχε ήδη μιλήσει για το συμβάν και το ότι η όλη ιστορία προέκυψε από το γεγονός πως όλοι οι κωμικοί ψάχνουν κόντεντ για σάτιρα, κι ο Μαυρίκιος δίνει αρκετό κόντεντ, έτσι κι αλλιώς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπήρχε πρόθεση ασέβειας. «Ήταν όλα για το χαβαλέ», ανέφερε, ενώ έγινε έξω φρενών που το θέμα πάρθηκε από τα κανάλια κι ήρθε κι έγινε ζύμη για λαζάνια από το τράβηγμα, με την ίδια να τα βάζει με θεούς και δαίμονες. 

Ο Μαυρίκιος συνέχισε: «Είμαι ένας άνθρωπος που προσπαθώ πάντα να βάζω τον εαυτό μου στη θέση του άλλου. Προσπάθησα λοιπόν να το δω ότι όλο αυτό ήταν στα πλαίσια μιας σάτιρας. Δεν μπορώ να κρίνω γιατί επέλεξε να γίνει όλος αυτός ο ντόρος και μετά να τα βρούμε. Εγώ θα μείνω στο ότι τα βρήκαμε, κατανόησε πόσο με πίκρανε. Μου είπε ότι αισθάνεται άσχημα που έφερε στην Ιλάειρα σε αυτή την κατάσταση ενώ είναι έγκυος. Μου ζήτησε συγγνώμη και αν πρέπει να ζητήσω κι εγώ θα το κάνω.»

Οπότε, μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχοι απόψε, μιας και ξημερώνει μια καλύτερη μέρα στη χώρα αυτή, που θα μπορούσε άνετα να γίνει κι αργία. Και εις άλλα (πλάκα κάνουμε Μαυρίκιε μη μας κάνεις μήνυση) με υγεία.