Στις 20 Ιουνίου ο Ήλιος που βρίσκεται στους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία όψη που μας καλεί να επαναξιολογήσουμε τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τις βλέψεις. Ο τρόπος σκέψης ενδεχομένως να είναι μπερδεμένος, δυσκολία θα υπάρξει στη λήψη αποφάσεων, τα συναισθήματα δε θα είναι ξεκάθαρα. Αναγκαίο θα είναι να εισχωρήσουμε στον εσωτερικό μας κόσμο, να εντοπίσουμε ποια είναι εκείνα τα συμπλέγματα που οδηγούν σε υποσυνείδητες αντιδράσεις και επιλογές διαταράσσοντας την εσωτερική μας ισορροπία.

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα, οι επιλογές ενδεχομένως να είναι επιπόλαιες και βιαστικές. Στον αισθηματικό τομέα στην περίπτωση που γίνουν καινούργιες γνωριμίες προσοχή στις εξιδανικεύσεις, οι ωραιοποιήσεις πιθανότατα θα οδηγήσουν σε απογοητεύσεις.

 

ΚΡΙΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ακολουθήστε την πεπατημένη οδό, για την ώρα αποφύγετε να ρισκάρετε, μην εμπλακείτε σε καταστάσεις αβέβαιης κατάληξης. Προστατέψτε τις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές, χειριστείτε τις καταστάσεις με αυτοσυγκράτηση, δώστε χρόνο στα γεγονότα αποφεύγοντας τη βιασύνη. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για ξεκαθαρίσματα, προσοχή στις πιέσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις τις επιθυμίες και τις βλέψεις σας, ενδεχομένως να προκύψουν γεγονότα που θα σας μπερδέψουν. Δύσκολο θα είναι για εσάς να πάρετε αποφάσεις, σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης για την ώρα επικεντρωθείτε στην διεκπεραίωση αποφεύγοντας την αναβολή. Προσοχή στα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και στην εσωτερική ένταση.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες και προβλήματα στις επαγγελματικές σας συνεργασίες, θα χρειαστεί να καταβάλλετε προσπάθεια για να διατηρήσετε ισορροπημένες τις εργασιακές σας σχέσεις. Στις περιπτώσεις που πρέπει να πάρετε αποφάσεις προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο, η σκέψη σας θα είναι μπερδεμένη, ελλοχεύει κίνδυνος να οδηγηθείτε σε λανθασμένες επιλογές. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως να προκύψουν αποκαλυπτικά συμβάντα σχετικά με παρασκηνιακές υποθέσεις, προσοχή ποια άτομα εμπιστεύεστε, καλό θα είναι να μην εμπλακείτε σε κουτσομπολιά. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ενδεχομένως να υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις, προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα τα πλάνα σας, κινηθείτε όσο μπορείτε πιο συντονισμένα.

 

ΛΕΩΝ

Ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, η διαίσθηση σας ίσως να είναι παραπλανητική, μην αφήσετε το συναίσθημα να καθοδηγήσει τις σκέψεις και τις ενέργειες σας. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές, επαγγελματικές, δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της συνεννόησης, προσπαθήστε να μιλήσετε με σαφήνεια. Μην εμπιστευτείτε τις πληροφορίες και τα σχόλια που θα ακούσετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για ανάληψη ρίσκων, ακολουθήστε την πεπατημένη οδό, αποφύγετε καινούργιες συνεργασίες και γενικότερα νέα άλματα αβέβαιης κατάληξης. Σε επικοινωνιακό επίπεδο θα υπάρξουν δυσκολίες, θα χρειαστεί προσπάθεια για να μπορέσετε να συνεννοηθείτε, αποφύγετε συζητήσεις και συμφωνίες.

 

ΖΥΓΟΣ

Καθυστερήσεις και αναβολές θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικής φύσης, δεν θα είναι πρόσφορο το έδαφος για διεκπεραιώσεις, θα χρειαστεί να καλλιεργήσετε την υπομονή σας. Αποφύγετε ενέργειες που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά, ελλοχεύει κίνδυνος για παραπληροφόρηση και εξαπάτηση. Προσπαθήστε να διατηρήσετε ισορροπημένες τις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως να σας αγχώσουν κάποιες καταστάσεις σε οικονομικό επίπεδο, ενδεχομένως να προκύψουν έκτακτα έξοδα, δώστε έμφαση στην διαχείριση των χρημάτων σας. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και κυκλοθυμίες, μην εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να εξισορροπήσετε το συναίσθημα με τη λογική.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δυσκολίες θα υπάρξουν σε επικοινωνιακό επίπεδο, στις συζητήσεις σας ενδεχομένως να προκύψουν εντάσεις και εκνευρισμοί, καλό θα είναι να αποφύγετε τις εξάρσεις και τα ξεσπάσματα. Η συνεννόηση θα απαιτεί αυτοσυγκράτηση, προσπαθήστε να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας. Οι παρορμητικές αντιδράσεις ενδεχομένως να βάλουν σε κίνδυνο τις σχέσεις σας προσωπικές ή επαγγελματικές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον επαγγελματικό χώρο προσέξτε πολύ καλά τον τρόπο που θα μιλήσετε, μην πλεχτείτε σε κουτσομπολιά. Προσοχή στο παρασκήνιο, ίσως κάποιοι προσπαθήσουν να χειριστούν υπογείως τις απόψεις και τα σχόλια σας. Σε θέματα οικονομικής φύσης αποφύγετε τις αβέβαιες συναλλαγές και συνεργασίες, κινηθείτε επιφυλακτικά. Σε ψυχολογικό επίπεδο προσοχή στα σκαμπανεβάσματα και στην έντονη εσωτερική ανησυχία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελλοχεύει κίνδυνος για αυταπάτες και ψευδαισθήσεις, πριν βγάλετε τα συμπεράσματα σας και πριν οδηγηθείτε σε εξιδανικεύσεις μελετήστε πολύ καλά τα δεδομένα. Η αντίληψή σας θα πρέπει να είναι σφαιρική και αντικειμενική, μη παρασυρθείτε από υποσχέσεις, θυμηθείτε πως ό,τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός. Στις αντιδράσεις σας θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση, ελέγξτε τη συναισθηματική σας δίνη.

 

ΙΧΘΥΣ

Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για οικονομικές συναλλαγές, διεκπεραιώσεις, συμφωνίες, προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο, μη βιαστείτε να δώσετε οριστικές απαντήσεις. Σε ένταση θα βρίσκεται ο συναισθηματικός σας κόσμος, ψυχολογικά θα ταλαιπωρηθείτε από κυκλοθυμίες. Θα σας επηρεάσουν σχόλια και αποκαλυπτικές κουβέντες, σκεφτείτε με ψυχραιμία, οριοθετήστε το άγχος.

 

Πηγή: e zwdia