Ο Ερμής σήμερα το πρωί άρχισε την ορθή του πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου. Πολλές σκέψεις κι αλλαγές έφερε τις τελευταίες 3 εβδομάδες περίπου ώστε να μπορέσουμε μέχρι αρχές Μαρτίου να τις βάλουμε σε πλαίσιο και να προβούμε σε ανάλογες δράσεις. Το κύριο χαρακτηριστικό θα πρέπει να είναι η ελευθερία της έκφρασης ακόμη κι αν χρειάζεται να σπάσουμε φραγμούς και παλαιωμένες πεποιθήσεις ώστε να μπορέσουμε να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας. 

 

Για τους Κριούς, ο Ερμής ξανά σε ορθή φορά μέχρι αρχές Μαρτίου μπορεί να σας δώσει καθαρή σκέψη και να σας βοηθήσει να προβείτε σε σωστές ενέργειες. Θέματα που σχετίζονται με εργασιακά και ζητήματα επέκτασης τώρα μπορούν να προχωρήσουν και με τη βοήθεια ανθρώπων που είναι στον κοινωνικό σας κύκλο. Δώστε προτεραιότητα σε ό,τι θα σας αναζωογονήσει.

 

Για τους Ταύρους, να εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας θα σας βοηθήσει ο Ερμής στον Υδροχόο μέχρι αρχές Μαρτίου. Τις προηγούμενες περίπου 3 εβδομάδες κάνατε διάφορες σκέψεις σχετικά με επαγγελματικά ζητήματα και τώρα θα μπορέσετε να κάνετε πράξη ότι εμπεριέχει ρεαλισμό κι αντικειμενικότητα. Κρατήστε τα όνειρά σας ενεργά.

 

Για τους Διδύμους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Ερμής, ξανά σε ορθή φορά στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνει μαζί και καλύτερη λειτουργία στις δράσεις αλλά και στις σκέψεις σας. Τις προηγούμενες 3 εβδομάδες σίγουρα υπήρξαν στιγμές κατά τις οποίες δεν ήσασταν σίγουροι για τα βήματά σας ωστόσο σας δόθηκαν νέες ιδέες σχετικά με ζητήματα που σας απασχολούν. Μέχρι αρχές Μαρτίου θα μπορέσετε να τις βάλετε σε εφαρμογή.

 

Για τους Καρκίνους, είναι σίγουρο πως τις προηγούμενες 3 εβδομάδες ήρθατε σε επαφή με καταστάσεις οι οποίες εκτός των άλλων σας έδωσαν νέες ιδέες και λύσεις για ζητήματα που σας απασχολούν. Τώρα και μέχρι αρχές Μαρτίου που ο Ερμής είναι ορθόδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας βοηθήσει να βάλετε τα σχέδιά σας σε εφαρμογή. Προσανατολιστείτε προς εκεί που υπάρχει μεγαλύτερη ελευθερία για εσάς.

 

 

Για τους Λέοντες, ο Ερμής ανάδρομος απέναντί σας τις προηγούμενες 3 εβδομάδες σίγουρα δε σας άφησε να βαρεθείτε. Σχέσεις και συνεργασίες μπήκαν στο μικροσκόπιο προσπαθώντας να βρείτε τρόπους να ελευθερωθείτε από περιττό βάρος στους ώμους σας. Τώρα και μέχρι αρχές Μαρτίου βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδια και τις αναθεωρήσεις που κάνατε.

 

Για τους Παρθένους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής, ανάδρομος τις προηγούμενες 3 εβδομάδες σίγουρα σας έφερε θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία. Σε ορθόδρομη κίνηση από σήμερα και μέχρι αρχές Μαρτίου, οι σκέψεις σας θα είναι πιο ξεκάθαρες και οι δράσεις σας περισσότερο στοχευμένες.

 

Για τους Ζυγούς, με τον Ερμή στον Υδροχόο μέχρι αρχές Μαρτίου σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε τα πράγματα από μια τελείως διαφορετική σκοπιά. Ιδιαίτερα τις προηγούμενες 3 εβδομάδες, ανάδρομος, σας βοήθησε να αναθεωρήσετε και να ξαναδείτε πράγματα από το άμεσο παρελθόν σας. Σε ορθή φορά από σήμερα μέχρι αρχές Μαρτίου μπορείτε να χορέψετε στους δικούς ρυθμούς δίνοντας το τέμπο και στους ανθρώπους που έχετε κοντά σας.

 

Για τους Σκορπιούς, προσωπικά θέματα έφερε στην επιφάνεια ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο τις προηγούμενες 3 εβδομάδες περίπου ζητώντας να τα εξετάσετε εκ νέου. Τα νέα δεδομένα κι οι συνειδητοποιήσεις που κάνατε είναι χρήσιμο εργαλείο για την πορεία των ζητημάτων που σας απασχολούν αυτό το διάστημα και μέχρι αρχές Μαρτίου.

 

Για τους Τοξότες, ο Ερμής στον Υδροχόο σε ανάδρομη πορεία για τις προηγούμενες 3 εβδομάδες έφερε νέες δεδομένα στην επιφάνεια σχετικά με το άμεσο περιβάλλον σας και τη σύνδεση που έχετε με τους ανθρώπους μέσα σ’ αυτό. Μέχρι αρχές Μαρτίου μπορείτε να προσανατολιστείτε πιο σωστά και καθαρά στον στόχο της επιλογής σας.

 

Για τους Αιγόκερους, η ανάδρομη πορεία του Ερμή το προηγούμενο διάστημα σας έδωσε την ευκαιρία να εξετάσετε πράγματα και καταστάσεις με πιο ανοιχτό μυαλό και με λιγότερους περιορισμούς. Είτε ήταν μια προσωπική διεργασία είτε σας βοήθησαν άνθρωποι που είναι κοντά σας κι εμπιστεύεστε το σημαντικό είναι πως μέχρι αρχές Μαρτίου είστε σε θέση να διεκδικήσετε πιο σωστά ότι δικαιωματικά σας ανήκει κι είναι δικό σας.

 

Για τους Υδροχόους, μπορεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο να έφερε αρκετές αλλαγές και σκέψεις τις προηγούμενες 3 εβδομάδες αλλά το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. Μέχρι αρχές Μαρτίου, θα είστε σε θέση να έρθετε σε επαφή με τον κατάλληλο τρόπο για να μπορέσετε να φέρετε πραγματική εξέλιξη κι επέκταση.

 

Για τους Ιχθύες, ο Ερμής στο ζώδιο του Υδροχόου αρχίζει σήμερα την ορθή του πορεία μέχρι αρχές Μαρτίου. Ξεχασμένα όνειρα και φιλοδοξίες έχουν έρθει πάλι στην επικαιρότητα με σκοπό να τα εξετάσετε και να βρείτε δημιουργικές οδούς εκπλήρωσης τους. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του.

 

Πηγή

 

Θέλουμε και τη δική σου ιστορία!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!