Να λέμε αλήθειες, οι ανεκπλήρωτοι έρωτες είναι και οι πιο δυνατοί. Είναι το μόνιμο αγκαθάκι της καρδιάς κι ενώ ξέρεις ότι δε θα βγουν σε καλό, δυστυχώς συνδέεσαι μαζί τους με έναν τρόπο απολαυστικό, αλλά κι άκρως απογοητευτικό ώρες-ώρες. Όταν έχεις φάει όμως πολλές φορές τα μούτρα σου, αρχίζεις και σκέφτεσαι πως ίσως κάπου οφείλονται οι πολλές ίδιες περιπτώσεις που οδηγούν στον χωρισμό. 

 

Κριός

Το λάθος σου: Ενθουσιάζεσαι εύκολα

Μόλις κάνεις μια νέα γνωριμία όπου το άτομο απλώς σου κάνει το κλικ, ενθουσιάζεσαι τόσο πολύ, που δεν κάθεσαι να σκεφτείς και να κρίνεις αν αυτό το άτομο σου ταιριάζει! Έτσι ξεκινά ένα παιχνίδι που θυμίζει κρυφτό κι όχι έρωτα. Πολύ γρήγορα αυτός ο ενθουσιασμός κοπάζει κι εκεί μένει ο έρωτας ανεκπλήρωτος, απλώς και μόνο γιατί συνειδητοποίησες ότι δεν ήταν αυτό που έψαχνες.

 

Ταύρος

Το λάθος σου: Τα θες όλα δικά σου

Είναι γεγονός ότι οι ρυθμοί σου είναι αργοί, γεγονός που κουράζει κι εξαντλεί. Για να πάρεις μια απόφαση στα ερωτικά σου, Ταυράκι, πρέπει να περάσει χρόνος πολύς χρόνος κι αυτό φέρνει ρουτίνα και φθορά στη γνωριμία ή ακόμα και στη σχέση σου! Επιπλέον, τις περισσότερες φορές τα θέλεις όλα δικά σου, χωρίς να βάζεις νερό στο κρασί σου, με αποτέλεσμα να προτιμάς να μένει ένας έρωτας ανεκπλήρωτος, παρά να βρεθείς χαμένος.

 

Δίδυμος

Το λάθος σου: Αποφασίζεις επιπόλαια

Ο έρωτας σε εξιτάρει κατά τη διάρκεια του φλερτ, πριν δέσεις δηλαδή τον γάιδαρό σου και πριν βεβαιωθείς ότι προκύπτει σχέση! Σε αυτό ακριβώς το στάδιο είσαι τρελαμένος, βιάζεσαι κι αποφασίζεις επιπόλαια. Γρήγορα όμως συνειδητοποιείς ότι αυτό το «κάτι» ιδιαίτερο που ψάχνεις, δεν υφίσταται στο άτομο που αναζητάς, έτσι και ο έρωτας παραμένει ανεκπλήρωτος! Μήπως θα έπρεπε να χαλαρώσεις λίγο τους ρυθμούς σου;

 

Καρκίνος

Το λάθος σου: Δίνεις την ψυχή σου από την αρχή

Έχεις ένα ελάττωμα, αγαπημένε Καρκίνε. Δένεσαι συναισθηματικά πάρα πολύ γρήγορα και το γεγονός αυτό σε κάνει άθελά σου να πιέζεις το άτομο που σε ενδιαφέρει! Μπερδεύεις τον έρωτα με την αγάπη και λειτουργείς σε μια γνωριμία σαν να ήξερες χρόνια το άτομο που ποθείς! Ο συναισθηματικός αναβρασμός σου, πολλές φορές δεν οδηγεί σε καλό. Δίνοντας λοιπόν την ψυχή σου από την αρχή, στο τέλος καταλήγεις να μένεις με τον έρωτά σου ανεκπλήρωτο!

 

Λέων

Το λάθος σου: Εκφράζεσαι υπερβολικά

Θεωρείς ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ερωτευτείς και να μείνει ο έρωτας ανεκπλήρωτος, ότι κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί κι όταν θες κάτι πολύ, ο κόσμος να γυρίσει τούμπα, θα το πετύχεις! Ερωτεύεσαι λοιπόν, λιονταράκι και γίνεσαι ξαφνικά ένας συναισθηματικός χείμαρρος, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να κεντρίσεις το ενδιαφέρον. Στην προσπάθειά σου αυτή, εκφράζεσαι υπερβολικά αλλά κι εγωιστικά κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί εύκολα να το δεχτεί ο καθένας.

 

 

 

 

Παρθένος

Το λάθος σου: Αναζητάς το τέλειο

Δεν παραδέχεσαι εύκολα τα λάθη σου, ενώ έχεις την τάση να παρατηρείς και να κριτικάρεις τα λάθη των άλλων. Ακόμα και στον έρωτα έχεις τις απαιτήσεις σου και είσαι της άποψης ότι κάποια πράγματα θα μπορούσαν να λειτουργούν σαν ρολόι! Αναζητάς τον τέλειο, ιδανικό σύντροφο, που θα είναι σύμφωνα με τα πρότυπά σου! Σε αυτή την αναζήτηση, γίνεσαι απόλυτος και τις περισσότερες φορές εσύ είσαι αυτός που κάνεις τον έρωτα να παραμένει ανεκπλήρωτος.

 

Ζυγός

Το λάθος σου: Δε βάζεις τα όριά σου

Ένα από τα πιο δύσκολα σημεία σου είναι το να εκφράσεις τι είναι αυτό που ακριβώς θέλεις, αλλά και το να πάρεις πρωτοβουλίες. Το γεγονός αυτό φέρνει πολλές δυσκολίες στην αισθηματική σου ζωή, γιατί δεν έχεις μάθει να βάζεις τα όριά σου, κάτι το οποίο είναι απαραίτητο! Το λάθος σου λοιπόν που κάποιοι έρωτες μένουν ανεκπλήρωτοι, είναι επειδή δεν έθεσες εξ αρχής επί τάπητος αυτά που ακριβώς θέλεις!

 

Σκορπιός

Το λάθος σου: Ζορίζεις και ζορίζεσαι

Πριν προλάβει να δέσει μια ιστορία, αρχίζεις να πουσάρεις, φίλε Σκορπιέ! Αυτά που ζητάς είναι πολλά, η ζήλια μεγάλη και πριν καλά-καλά δέσει μια ιστορία, συμπεριφέρεσαι έτσι που φέρνεις σε δύσκολη θέση το άτομο που θέλεις! Ωστόσο, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, οι ανεκπλήρωτοι έρωτες είναι το «ατού» σου, σε κινητοποιούν, τους επιδιώκεις και είναι και αυτοί που μένουν για πάντα στη μνήμη σου!

 

Τοξότης

Το λάθος σου: Σου αρέσουν τα δύσκολα

Οι ανεκπλήρωτοι έρωτες είναι το καλύτερό σου, γιατί κολλάς, παθιάζεσαι, βάζεις στόχους και θέλεις να καταφέρεις το δύσκολο, το ανέφικτο. Το αποτέλεσμα ωστόσο, είναι να βαριέσαι πάρα πολύ εύκολα! Για να λέμε και την αλήθεια όμως, το πρόβλημα, το οποίο σε οδηγεί σε έρωτες που δεν εκπληρώνονται, είναι ότι αυτοί οι έρωτες δεν έχουν προοπτική κι εσύ το ξέρεις από την πρώτη στιγμή που πας και μπλέκεις μαζί τους!

 

Αιγόκερως

Το λάθος σου: Κάνεις πάντα αυτό που πρέπει

Είσαι ο άνθρωπος που ακολουθεί πάντα τους κανόνες και τα πρέπει, γιατί δε θέλεις ποτέ να πουν κάτι κακό για σένα. Στην προσπάθειά σου να μην απογοητεύσεις κάποιον, τις περισσότερες φορές απογοητεύεις τον ίδιο σου τον εαυτό! Έτσι λοιπόν, μπορεί να βάλεις φρένο σε έναν έρωτα, απλώς και μόνο γιατί δεν πληροί τα κοινωνικά πρέπει, με αποτέλεσμα να παραμένει ανεκπλήρωτος.

 

Υδροχόος

Το λάθος σου: Μπερδεύεις τον έρωτα με τη φιλία

Μήπως το ρίχνεις πολύ στο φιλικό και στο τέλος καταλήγει η γνωριμία ή η σχέση να γίνεται πιο παρεΐστικη, παρά ερωτική; Οι ανεκπλήρωτοι έρωτές σου, φίλε Υδροχόε, προκύπτουν γιατί εσύ μέσα σου μπερδεύεις πολύ τον έρωτα με τη φίλια! Είτε νομίζεις ότι έχεις ερωτευτεί, ενώ στην ουσία αισθάνεσαι φιλικά, είτε είσαι ερωτευμένος αλλά παριστάνεις πολύ το φιλαράκι, με αποτέλεσμα να χάνεις τα πάντα.

 

Ιχθύς

Το λάθος σου: Ωραιοποιείς κι εξιδανικεύεις τις καταστάσεις

Το λάθος σου, που σε κάνει να ζεις ανεκπλήρωτους έρωτες, είναι ότι πολλές φορές ζεις στη δική σου πραγματικότητα και δεν μπορείς να δεις καθαρά την αλήθεια μπροστά σου. Εξιδανικεύεις την κατάσταση που ζεις, δεν παίρνεις πρωτοβουλίες, με αποτέλεσμα μια μέρα να ξυπνάς ξαφνικά από το όνειρο, συνειδητοποιώντας ότι αυτό που ζούσες ήταν απλώς ένα παραμύθι!

 

Πηγή