Η δεύτερη εβδομάδα του Νοέμβρη ενώ για κάποιους εξελίσσεται θετικά, για άλλους όχι και τόσο, ειδικά στην περίπτωση που προτιμήσουν να επιλέξουν κάτι αντί της λογικής και της ευαισθησίας. Χρειάζεται υπομονή για να διαχειριστούμε τα απρόοπτα που θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο την επικοινωνία μας. Προς το τέλος της εβδομάδας προσέξτε τι εύχεστε, γιατί μπορεί και να σας συμβεί! Ο Ήλιος σε αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα υπόσχονται να εκπληρώσουν ένα θέλω μας.

 

Κριός

Κριάρι του α΄ δεκαημέρου οικονομικά ζητήματα που θα προκύψουν, θα σε προβληματίσουν έντονα. Παράλληλα, όμως, έχεις ν΄ αντιμετωπίσεις και κάποιες φιλικές σχέσεις που βαδίζουν πάνω σε τεντωμένο σχοινί. Δε χρειάζονται παρορμητικές κινήσεις, αλλά αυτοσυγκράτηση απ΄ την πλευρά σου. Μπορεί εσύ να δείχνεις καλή διάθεση, οι άλλοι όμως όχι. Πρόσεξε πώς θα το χειριστείς. Κι εσύ του β΄ δεκαημέρου θα κληθείς ν΄ αντιμετωπίσεις έκτακτα οικονομικά ζητήματα. Η πίεση για να τα βάλεις σε μια σειρά και να τα τακτοποιήσεις, θα ΄ναι μεγάλη. Πρόκειται μόνο για κάτι παροδικό. Ίσως όμως αυτό να ΄ναι αρκετό για να σε ταρακουνήσει και τελικά να μειώσεις τα έξοδά σου από εδώ και στο εξής. Το ζήτημα είναι αν θα καταφέρεις να ξεφύγεις απ’ τις οικονομικές απαιτήσεις τρίτων προσώπων ή/και του συντρόφου σου. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου και τη διάθεση έχεις, αλλά και την ικανότητα να λύσεις παρεξηγήσεις με φίλους ή με το ταίρι σου. Αναζητάς την ασφάλεια και τη σταθερότητα από μια σχέση, καθώς φαίνεται ότι πλέον δεν αντέχεις ούτε τα αισθηματικά δράματα ούτε και τις συχνές εντάσεις.

 

Ταύρος

Ταύρε του α΄ δεκαημέρου είναι γεγονός ότι απ’ την έναρξη του έτους βιώνεις συνεχείς ανατροπές, αλλαγές κι εντάσεις στις σχέσεις σου, που είτε τις φέρνεις εσύ είτε οι άλλοι. Ενδέχεται πολλές σχέσεις σου να πάρουν φωτιά και μάλιστα εντελώς ξαφνικά. Χρειάζεται ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Σκέψου πριν μιλήσεις. Νιώσε πριν κάνεις κάτι που θα πληγώσει, επειδή ενδέχεται εσύ να πληγωθείς περισσότερο. Απ΄ την άλλη, ίσως, τώρα αντιληφθείς ποια πρόσωπα πρέπει να διώξεις και ποια να κρατήσεις στη ζωή σου. Κι εσύ του β΄ δεκαημέρου θα κληθείς ν΄ αντιμετωπίσεις δυσάρεστες αποκαλύψεις ή/και συναντήσεις. Ίσως αισθανθείς ότι σε ζορίσουν και θα βιαστείς να το κάνεις πρώτος εσύ. Δείξε αυτοσυγκράτηση, ώστε ν΄ αποφύγεις απώλειες που θα πονέσουν. Απ΄ την άλλη προτίμησε να βρίσκεσαι με πρόσωπα, που ξέρεις ότι σε υποστηρίζουν. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου θα δεις τις προσπάθειές σου, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, να επιβραβεύονται. Παράλληλα η σχέση σου με το ταίρι σου ανανεώνεται. Αν είσαι αδέσμευτος μια νέα γνωριμία απ΄ το φιλικό σου κύκλο είναι πολύ πιθανή.

 

Δίδυμος

Δίδυμε του α΄ δεκαημέρου προετοιμάσου για μια έντονη καθημερινότητα κι ένα ιδιαίτερα επιβαρυμένο εργασιακό πρόγραμμα, που αναμένεται να σε κουράσει σωματικά και ψυχικά. Προσπάθησε να βρίσκεις χρόνο να ξεκουράζεσαι και να εξασκείς το σώμα σου, για να εξωτερικεύεις την ένταση που νιώθεις. Κι εσύ του β΄ δεκαημέρου πρέπει να προετοιμαστείς κατάλληλα για να μπορέσεις ν΄ αντεπεξέλθεις στην καθημερινότητά σου, που θα ΄ναι γεμάτη από ανατροπές. Το πρόγραμμά σου συνεχώς θ’ αλλάζει κι εσύ θα τρέχεις για να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις σου. Χρειάζεται ηρεμία αλλά και δεκτικότητα στις αλλαγές, ώστε ν΄ αποφύγεις λάθη που θα κοστίσουν. Παράλληλα πρόσεξε την υγεία σου. Απ΄ την άλλη θα υπάρξουν ευκαιρίες για να ικανοποιήσεις κάποιες επιθυμίες σου, ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα. Φρόντισε να τις εκμεταλλευθείς. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου η δημιουργικότητά σου θα ΄ναι ιδιαίτερα έντονη κι αυτό θα συμβάλλει στην ευόδωση κάποιων επαγγελματικών σου στόχων. Παράλληλα η καθημερινότητα είναι πιο εύκολη, συγκριτικά με το προηγούμενο διάστημα κι αυτό σημαίνει ότι θα βρίσκεις χρόνο για να καλύπτεις προσωπικές σου ανάγκες.

 

Καρκίνος

Καρκίνε του α΄ δεκαημέρου θέμα βρίσκεται στα αισθηματικά σου. Αναταράξεις με το ταίρι σου ή με τον εν δυνάμει σύντροφο είναι δεδομένες. Η κατάληξη όμως δεν θα ΄ναι δυσάρεστη, καθώς θα συνδεθείτε τελικά. Φρόντισε μόνο να μην τραβήξεις την όποια κατάσταση στα άκρα. Παράλληλα να ΄σαι συγκρατημένος στα έξοδά σου, καθώς ενδέχεται να δώσεις χρήματα είτε για διασκέδαση είτε για προσωπική σου ευχαρίστηση, μόνο και μόνο για να καλύψεις δικές σου ανασφάλειες, που όμως δεν έχουν κάποια βάση. Για σένα του β΄ δεκαημέρου οι μέρες αυτές υπόσχονται ξαφνικές γνωριμίες από το φιλικό περιβάλλον, που ενδέχεται να γεννήσουν κεραυνοβόλους έρωτες. Πρόσεξε μόνο να μην αφεθείς και πάλι σε λανθασμένες επιλογές, όπως και στο παρελθόν. Παράλληλα κάποια απρόσμενα γεγονότα θα φέρουν ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου με φιλικά σου πρόσωπα, που θα ΄ναι αναπόφευκτα. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου θα συνειδητοποιήσεις ποιοι άνθρωποι σε στηρίζουν και ποιοι όχι. Απ΄ την άλλη η έναρξη μιας νέας σχέσης είναι πολύ πιθανή. Γενικότερα θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για την προσωπική και πνευματική σου ανάπτυξη και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένεις.

 

Λέων

Λιοντάρι του α΄ δεκαημέρου οι σχέσεις σου και η οικογένεια θα σε απασχολήσουν κι αυτή την εβδομάδα. Μόνο που τώρα είσαι στην ευχάριστη θέση να κάνεις ό,τι χρειάζεται προκειμένου να σώσεις τη σχέση σου, το γάμο ή/και να την τελειώσεις. Τα πάντα έχουν να κάνουν με τις δικές σου και μόνο επιθυμίες. Παράλληλα δείξε προσοχή και σε οικογενειακά ζητήματα που χρειάζονται λύσεις. Στα επαγγελματικά να περιμένεις εξελίξεις. Πρόσεξε μόνο τον ανταγωνισμό, είτε απ΄ την πλευρά των άλλων είτε απ΄ τη δική σου. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου ενδέχεται μια ξαφνική συνάντηση μ’ ένα πρόσωπο του παρελθόντος σου, ν’ ανάψει και πάλι τη φλόγα ανάμεσά σας. Επαγγελματικά μην βάζεις στον αυτόματο πιλότο τα σχέδιά σου. Ακόμη κι αν οι καταστάσεις δείχνουν ότι κάτι πρέπει ν΄ αλλάξει, προσαρμόσου ανάλογα. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου θα δεις τις προσπάθειες που έκανες στον οικονομικό τομέα να εξελίσσονται θετικά για τα συμφέροντά σου. Παράλληλα κάποια οικογενειακά προβλήματα που σε ταλαιπωρούσαν δείχνουν να επιλύονται. Νιώθεις απελευθερωμένος και τώρα μπορείς να στραφείς περισσότερο στον εαυτό σου και να αφιερώσεις χρόνο για διασκέδαση αλλά και για σωματική και ψυχική χαλάρωση.

 

 

Παρθένος

Παρθένε του α΄ δεκαημέρου τις μέρες αυτές θα επικρατούν εντάσεις στην καθημερινότητά σου, αλλά και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Σ’ αυτό συμβάλλει κι η δύσκολη επικοινωνία, που με τη σειρά της δημιουργεί παρεξηγήσεις και μπερδεύει ακόμη περισσότερο τις καταστάσεις. Προσπάθησε να βρίσκεσαι κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, που βελτιώνουν την ψυχολογία σου. Φρόντισε και την υγεία σου. Κι εσύ του β΄ δεκαημέρου διατήρησε τις επιφυλάξεις σου απέναντι σε απροσδόκητες προτάσεις που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου. Λειτούργησε με βάση τη λογική και εξέτασε προσεκτικά όλα τα δεδομένα που σου παρουσιάζονται, πριν λάβεις οποιαδήποτε απόφαση. Μην εμπιστεύεσαι πρόσωπα που δε γνωρίζεις καλά αλλά και ανθρώπους που έχουν, κατά κάποιο τρόπο, δείξει τη διάθεσή τους απέναντί σου. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου τις μέρες αυτές θα αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Θα επικοινωνήσεις με φίλους και γενικότερα με αγαπημένα σου πρόσωπα. Μάλιστα μια σύντομη απόδραση απ’ την καθημερινότητα με την παρέα φίλων ή του συντρόφου σου θα αναπτερώσει το ηθικό σου αλλά και θα ενδυναμώσει την ψυχολογία σου. Φρόντισε λοιπόν να προγραμματίσεις ένα ταξιδάκι.

 

Ζυγός

Ζυγέ του α΄ δεκαημέρου τα οικονομικά σου μπαίνουν στο στόχαστρο των δύσκολων πλανητικών όψεων αυτής της εβδομάδας. Παράλληλα, όμως, κι η καθημερινότητά σου μοιάζει μπερδεμένη περισσότερο από ποτέ. Κάνοντας προσεκτικές κινήσεις κι ενεργώντας με βάση τη λογική κι όχι παρορμητικά στον οικονομικό τομέα, θα βγεις εύκολα απ΄ τη δύσκολη θέση στην οποία πρόκειται να βρεθείς. Παράλληλα δείξε αυτοσυγκράτηση στις εντάσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα ή τη σχέση σου, ώστε ν’ αποφύγεις, τυχόν, ρήξεις. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου μέσα από απρόσμενες συγκυρίες θα μπορέσεις να πλησιάσεις το σύντροφό σου ή το πρόσωπο που σ΄ ενδιαφέρει και να κάνετε μια εκ βαθέων συζήτηση, που είτε θα σας φέρει κοντά είτε θα σας απομακρύνει κοινή συναινέσει. Απ΄ την άλλη δείξε εξαιρετικά μεγάλη προσοχή σε οικονομικά ζητήματα που σας συνδέουν, καθώς αυτά ενδέχεται να ρίξουν λάδι στη φωτιά. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου οι μέρες αυτές θα σταθεροποιήσουν το ευνοϊκό κλίμα στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στα οικονομικά σου. Οι δυσκολίες που το προηγούμενο διάστημα αντιμετώπισες αποτελούν πια παρελθόν. Ασφαλώς και εξαρτάται από σένα αν η εύνοια θα ‘χει διάρκεια. Κι αυτό θα το κρίνουν οι πράξεις σου.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ του α΄ δεκαημέρου είσαι και πάλι ο πρωταγωνιστής αυτής της εβδομάδας με τις δύσκολες όψεις να επηρεάζουν την προσωπικότητά σου και τη σχέση σου με την οικογένεια. Απ΄ τη μια βρίσκεσαι στην ευχάριστη θέση να αξιολογείς σωστά τις καταστάσεις αλλά και τα πρόσωπα, βγάζοντας στην επιφάνεια καθετί κρυφό. Απ΄ την άλλη οι δυσκολίες στην επικοινωνία σε δυσκολεύουν να εκφράσεις ελεύθερα όσα αισθάνεσαι. Κι ίσως αυτό να μειώσει την ενέργειά σου, δημιουργώντας μια μελαγχολική διάθεση, που μπορεί να οδηγήσει κάποιες καταστάσεις σε αδιέξοδο. Λεπτά ζητήματα προσωπικών κι επαγγελματικών σχέσεων επανέρχονται στο προσκήνιο για σένα του β΄ δεκαημέρου και θέλουν λύσεις. Ενδέχεται να μάθεις κάτι δυσάρεστο ή/και να βρεθείς αντιμέτωπος με συμπεριφορές του συντρόφου ή ενός συνεργάτη. Ίσως νιώσεις ότι κάτι πρέπει ν΄ αλλάξεις. Προχώρα σταθερά σε οποιαδήποτε αλλαγή, ακόμη κι αν αυτή φαντάζει άγνωστη  για τα δικά σου δεδομένα. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου οι μέρες υπόσχονται νέες ευκαιρίες ανάπτυξης σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Η λάμψη της προσωπικότητάς σου έλκει πρόσωπα και καταστάσεις που ευνοούν την εξέλιξη σου. Αισθηματικά το μενού διαθέτει ένα νέο κεραυνοβόλο έρωτα ή την αναθέρμανση της υπάρχουσας σχέσης σου.

 

Τοξότης

Τοξότη του α΄ δεκαημέρου οι δύσκολες όψεις της εβδομάδας σε συμβουλεύουν να χαμηλώσεις τους τόνους και να στρέψεις το ενδιαφέρον και την προσοχή σου στον εσωτερικό σου εαυτό. Μην κοινοποιείς τα σχέδιά σου σε τρίτους που δε γνωρίζεις καλά. Μην υπερβάλλεις στον τρόπο που επιθυμείς να προβάλλεις τον εαυτό σου και τις απόψεις σου. Δε χρειάζεται να παριστάνεις κάτι που δεν είσαι. Παράλληλα ενδέχεται ν’ αντιμετωπίσεις παροδικές εντάσεις με οικεία σου πρόσωπα. Εσύ του β΄ δεκαημέρου μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες που δείχνουν ενδιαφέρουσες κι ελκυστικές, ιδιαίτερα εάν προέρχονται απ’ το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Παρ’ όλο που ό,τι σου προτείνουν φαίνεται εντυπωσιακό, μην το αποδεχθείς αν πρώτα δεν εξετάσεις όλες τις παραμέτρους και τα δεδομένα που σου γνωστοποιούνται. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου βρίσκεσαι σε πολύ καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, καθώς σημαντικά προβλήματα που το προηγούμενο διάστημα σε ταλαιπώρησαν, δείχνουν να επιλύονται. Η οικογένειά σου αποτελεί και το στήριγμά σου. Απ΄ την άλλη αν με το σύντροφό σου είχατε απομακρυνθεί, οι μέρες είναι ιδανικές για επανασύνδεση.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε του α΄ δεκαημέρου, με την ευεργεσία της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο, θ΄ αντιμετωπίσεις με σχετική ευκολία τις  δύσκολες όψεις της εβδομάδας. Οι εντάσεις στο περιβάλλον σου μειώνονται. Θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να πλησιάσεις και να βρεις λύσεις στα προβλήματα που σε απομάκρυναν από ένα πρόσωπο που σ΄ ενδιαφέρει πραγματικά να βαδίσετε μαζί στη ζωή. Αυτό το πρόσωπο αποτελεί σταθερή αξία στη ζωή σου και μαζί του νιώθεις ασφάλεια. Παράλληλα και στον οικονομικό τομέα θα υπάρξει μια σταθεροποίηση. Εσύ του β΄ δεκαημέρου επικεντρώνεσαι στις φιλικές σου σχέσεις, με στόχο να τις περάσεις όλες από κόσκινο μέσα από διάφορες  δοκιμασίες. Σκοπός σου είναι ν’ αποφασίσεις ποιες πρέπει να κρατήσεις και ποιες όχι στη ζωή σου. Μην προκαλείς, όμως, την τύχη σου. Επειδή μπορεί να συμβεί και το αντίθετο. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό τομέα . Νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται, ενδεχομένως και μέσω προσώπων του φιλικού περιβάλλοντός σου, που θα προωθήσουν τα σχέδιά σου. Φέρσου διπλωματικά για να διατηρήσεις την εύνοια που σου προσφέρεται απλόχερα.

 

Υδροχόος

Υδροχόε του α΄ δεκαημέρου οι δύσκολες όψεις της εβδομάδας δημιουργούν διενέξεις με άτομα του επαγγελματικού ή/και του κοινωνικού περιβάλλοντός σου. Κάποια παράπονα ενδέχεται να οδηγήσουν σε λεκτικές αντιπαραθέσεις. Αν, όμως, ενεργήσεις με βάση τη λογική, που έτσι κι αλλιώς διαθέτεις, οι λύσεις βρίσκονται μπροστά σου. Εξάλλου και την ενέργεια έχεις, αλλά και τη δύναμη να διεκδικήσεις όσα πιστεύεις ότι δικαιούσαι. Είναι κρίμα ν’ αφήσεις τις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες. Εσύ του β΄ δεκαημέρου προσπάθησε να παραμείνεις αποστασιοποιημένος σε, τυχόν συμπεριφορές που ενδέχεται να προέρχονται είτε απ’ την οικογένεια είτε απ’ τον σύντροφό σου, είτε κι από συνεργάτες σου. Με υπομονή κι αυτοσυγκράτηση μπορείς ν’ αντεπεξέλθεις σε δυσάρεστες συναντήσεις κι επικοινωνίες, που μπορεί να μην έχουν και κάποια λογική εξήγηση. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, θα σε διευκολύνουν σημαντικά να διευθετήσεις οριστικά παρελθοντικές εκκρεμότητες, που σχετίζονται είτε με τα επαγγελματικά σου είτε με τα οικονομικά. Μόνο αν τελειώσεις με το παλιό μπορείς να προχωρήσεις στο καινούριο, που δείχνει ν’ αγγίζει περισσότερο τις επιθυμίες σου. Έρχονται δίπλα σου πρόσωπα που θα στηρίξουν τις επιδιώξεις σου και θα σε επιδοτήσουν, ακόμη και οικονομικά.

 

Ιχθύς

Ιχθύ του α΄ δεκαημέρου, παρόλο που οι δύσκολες όψεις της εβδομάδας επιφυλάσσουν κάποιες μικρές αναποδιές στα σχέδιά σου, εσύ έχεις τη δύναμη αλλά και τη διάθεση να τις ξεπεράσεις. Επαγγελματικά βρίσκεσαι σε πολύ καλό δρόμο. Οι συνάδελφοι και συνεργάτες σου έλκονται ιδιαίτερα από τις ικανότητές σου. Φρόντισε μόνο να μην υπόσχεσαι περισσότερα απ’ όσα τελικά μπορείς να προσφέρεις. Παράλληλα κάποιο πρόσωπο, με το οποίο σας συνδέει ένας ανομολόγητος έρωτας, έρχεται και πάλι κοντά σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου προσπάθησε να παραμείνεις συγκεντρωμένος στον εαυτό σου και τις επιδιώξεις σου, δίχως να αφήνεσαι στο έλεος κάποιων επαγγελματικών ή προσωπικών προβλημάτων, που ενδέχεται να παρουσιαστούν ξαφνικά. Μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να πάρει σβάρνα όλα όσα με πολύ κόπο κατόρθωσες να δημιουργήσεις. Κι αυτό αφορά και στις σχέσεις σου αλλά και στη δουλειά σου. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου η τυχερή όψη Ήλιου-Ποσειδώνα εγγυάται τη θετική εξέλιξη των επαγγελματικών και προσωπικών στόχων σου. Παράλληλα διευρύνει τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες, τονώνει τη ρομαντική σου διάθεση και τη διαίσθησή σου. Υπάρχει κάτι καλύτερο;

Θελουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου