Οι «συνομιλίες» του Άρη με άλλους πλανήτες που δεν είναι καθόλου εύκολες και «αναίμακτες», και το βλέπουμε από τις 3 Μαΐου που σχημάτισε ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα, όμως από τις 11 Μαΐου που ο Άρης μπαίνει σε τετράγωνο με τον Αστρικό Πλούτωνα. Η όψη αυτή θα βγάλει στην επιφάνεια εσωτερικές εντάσεις και συγκρούσεις που σχετίζονται με το πώς βλέπουμε τον εαυτό μας και τι είδους προοπτικές θεωρούμε ότι έχουμε αναφορικά με τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Θα φέρει, κοινώς τα πάνω κάτω και ίσως τα αλλάξει όλα. 

 

ΚΡΙΟΣ

Με την όψη αυτή θα έχετε λυμένο το ζωνάρι σας για καβγά, άρα θα ψάχνετε αφορμές για εντάσεις. Για τον λόγο αυτό, θα χρειαστεί να αποφύγετε να ανεβάζετε τους τόνους, είτε στις προσωπικές, είτε στις επαγγελματικές σας σχέσεις, γιατί θα πείτε πράγματα για τα οποία μετά θα μετανιώσετε. Προσοχή στα κουτσομπολιά και στις παγίδες μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον! Νέες προσδοκίες γεννιούνται και γίνεστε αρκετά έντονοι στη διεκδίκησή σας, με αποτέλεσμα να νιώθουν οι γύρω σας πίεση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξουν εντάσεις και καβγάδες με άτομα με τα οποία συνεργάζεστε που, εκτός του ότι θα σας αποδυναμώσουν, θα σας απομακρύνουν και από τους στόχους σας. Λειτουργήστε με σύνεση και κάντε υπομονή. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε και σε ό,τι αφορά μετακινήσεις και νομικές υποθέσεις. Προσοχή σε μάχες επαγγελματικών συμφερόντων αλλά και σε ύπουλες ανταγωνιστικές συμπεριφορές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάγκη σας να γίνετε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού, κυρίως σε ό,τι αφορά τον έρωτα, μπορεί να σας οδηγήσει σε πρακτικές συναισθηματικής χειραγώγησης του αντικείμενου του πόθου σας. Μην είστε ανυπόμονοι, δείξτε σύνεση και κυρίως λειτουργήσετε με ενσυναίσθηση. Ένας έρωτας μπορεί να σας κάνει να αλλάξετε φιλοσοφία και στάση ζωής και να κάνετε τις πιο σημαντικές αναθεωρήσεις. Θα σας ξεσηκώσει από τη ζώνη άνεσής σας και θα τον απολαύσετε όσο δεν πάει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την όψη αυτή θα χρειαστεί να κάνετε λίγη παραπάνω υπομονή αναφορικά με τις σχέσεις με τους οικείους σας. Από την άλλη, ορισμένοι από εσάς θα αφήσετε πίσω σας μια σημαντική συνεργασία η οποία, όμως, δεν εξυπηρετεί την επαγγελματική πρόοδό σας. Πείτε όχι στις σχέσεις που κρύβουν επικινδυνότητα και δε σας κάνουν να αισθάνεστε άνετα.

 

ΛΕΩΝ

Εξαιτίας εξωγενών παραγόντων θα βιώσετε μια πιεστική καθημερινότητα ενώ θα υπάρχουν και στιγμές με έντονα ξεσπάσματα που θα πρέπει να αποφύγετε καθώς θα λειτουργήσουν αρνητικά για όλων των ειδών τις σχέσεις σας. Προσοχή σε μετακινήσεις και σε σχέσεις με αδέρφια και συγγενείς. Είτε βιώνετε έναν χωρισμό επίπονο και καλείστε να σταθείτε εκ νέου στα πόδια σας, είτε μπαίνει στη ζωή σας ένας νέος μεγάλος έρωτας, κάτι αλλάζει. Προσοχή στις σκανδαλώδεις αποκαλύψεις που φέρνουν προδοσίες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας θυμίσει ότι ο τρόπος που εσείς βλέπετε τον εαυτό σας πάντα θα καθορίζει και τον τρόπο που άλλοι βλέπουν εσάς, άρα όλα είναι θέμα αυτοεκτίμησης. Επιπλέον, θα πρέπει να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τα κεκτημένα σας από παντός είδους επιθετικές ενέργειες. Πιέζεστε να αποδώσετε έργο, έχετε πολλές υποχρεώσεις που σας κατακλύζουν και σας φορτίζουν με στρες, με αποτέλεσμα να χάνετε την ανθεκτικότητά σας. Στα επαγγελματικά κυριαρχεί ένα βαθιά ανταγωνιστικό κλίμα.

 

ΖΥΓΟΣ

Η όψη αυτή έχει τη δυναμική, είτε να προκαλέσει εντάσεις με μέλη της οικογένειάς σας, είτε να φέρει τα πάνω-κάτω σε ό,τι εσείς θεωρείτε σταθερά στη ζωή σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και δείξτε υποχωρητική διάθεση έτσι ώστε να αποφύγετε τα χειρότερα. Αναγεννάται η ερωτική σας ζωή και βιώνετε το πάθος σε όλο του το μεγαλείο. Ένας έρωτας σας οδηγεί σε μεγάλες υπερβάσεις ζωής. Ζητήματα που αφορούν την τεκνοποίηση ευνοούνται. Προσοχή στους σκανδαλώδεις παρασκηνιακούς έρωτες, γιατί δε θα σας βγουν σε καλό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Άλυτα θέματα του παρελθόντος και γενικά ό,τι έχετε κρύψει κάτω από το χαλί θα επιστρέψουν με τον τρόπο τους στην επιφάνεια απειλώντας τη συναισθηματική σας ηρεμία. Επίσης, αποφύγετε πάση θυσία το παρασκήνιο και μην εμπλακείτε με ο,τι μπορεί να χαλάσει την εικόνα σας. Γεγονότα που αφορούν εσάς και τους οικείους σας, είναι σαν να κλονίζουν τη σταθερότητα και την ηρεμία σας. Οι φοβίες αναβλύζουν και χρειάζεται να δείξετε ψυχραιμία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρκετοί από εσάς θα νιώσετε στο πετσί σας τη λαϊκή ρήση «Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρων’ οι κότες» και θα βιώσετε δυσάρεστες καταστάσεις που θα αφορούν, είτε κοινωνικές, είτε φιλικές σχέσεις σας. Αντί για τους άλλους, προστατεύστε τον εαυτό σας και ό,τι έχει αξία για εσάς. Δυνατές αποκαλύψεις για οικονομικά και αισθηματικά γίνονται αυτό τον καιρό. Αυτό δεν είναι απαραίτητα για κακό, όμως, αφού μπορείτε να πετύχετε ό,τι βάλετε στο μυαλό γιατί διαθέτετε υπομονή, επιμονή και λειτουργείτε εύστοχα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάγκη σας να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων θα σας οδηγήσει σε πρακτικές χειραγώγησης των άλλων, είτε σε επαγγελματικό, είτε σε προσωπικό επίπεδο. Αυτό, εκτός από κουραστικό, θα γίνει και τροχοπέδη στις σχέσεις σας με τα άτομα που αποτελούν τον κύκλο σας. Τα συμφέροντά σας ίσως έρχονται σε κίνδυνο και πρέπει να τα προστατέψετε. Προσοχή στις απώλειες. Μην παίρνετε ρίσκα στον οικονομικό τομέα, δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για ανοίγματα. Κάντε μικρά βηματάκια και δε θα χάσετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μενού της όψης έχει για εσάς εντάσεις και προβλήματα που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε από κοινού με τα αδέρφια, τα ξαδέρφια ή με τους εξ αγχιστείας συγγενείς σας. Επίσης, αναβολές ή καθυστερήσεις σε ταξίδια και νομικά έγγραφα θα σας στρεσάρουν αρκετά. Λειτουργείτε επίμονα, ανταγωνιστικά ενώ τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας ξυπνούν τον κακό εαυτό σας. Μη συμπεριφέρεστε σκληρά κι αμείλικτα, όμως, γιατί οι άνθρωποι δίπλα σας δεν μπορούν να συμβαδίσουν με τους ρυθμούς σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποια γεγονότα που θα συμβούν ή η εν γένει συμπεριφορά ορισμένων ανθρώπων θα ενισχύσει τις ανασφάλειες και τους φόβους σας. Αναφορικά με την προσωπική σας ζωή, μην εμπιστεύεστε χωρίς δεύτερη σκέψη ό,τι σας λένε. Επιπλέον, προφυλάξτε τα κεκτημένα σας. Κλείνουν κάποιοι κύκλοι στα επαγγελματικά και νιώθετε ότι βρίσκεστε προσωρινά σε αδιέξοδο, όμως αν κάνετε λίγη υπομονή θα δείτε πως δεν είναι τόσο χάλια τα πράγματα.

 

Πηγή: Astrology.gr