%ce%b4%cf%82%ce%b5%cf%86%cf%83%ce%b7

Θα λάβουμε διαφορετικές κλήσεις στη ζωή μας, να ξεκινήσουμε απ’ αυτό. Κλήσεις επείγουσας ανάγκης, αγαπησιάρικες, ρουτίνας, βαρεμάρας, κλήσεις της μαμάς (αποτελούν μια ξεχωριστή κατηγορία μονάχες τους), κλήσεις διεκπεραιωτές, για κουτσομπολιό, χωρισμού και γενικότερα έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η ζωή μας, είναι δεδομένο πως ο ήχος κλήσης αποτελεί ένα σημαντικό ήχο για την καθημερινότητά μας. Μέσα σ’ αυτές τις κλήσεις, λοιπόν, ήρθε η ώρα να προσθέσουμε και μια ακόμα κατηγορία, τις λεγόμενες booty calls ή κλήσεις ερωτικής συνάντησης πιο απλά.

Οι booty calls δεν μπορούν ξεκάθαρα να οριστούν, καθώς το τηλεφώνημα είναι σύνθετη υπόθεση και δεν υπάρχει ξεκάθαρη πρόθεση πίσω του, μόνο σημάδια και δείγματα που μας φανερώνουν τη διάθεση του καλούντος. Επιστρέφοντας, λοιπόν, στην ουσία, υπάρχουν δείγματα που ξεκάθαρα δηλώνουν το αν είναι μια κλήση με συγκεκριμένο σκοπό κι η επαφή υπάρχει μόνο για να φέρνει επαφή, τρίτου τύπου.

 

1. Κλήση-συνάντηση-αποχωρισμός dt

Ξαφνική τηλεφωνική κλήση: ξεκινάει ο διάλογος, κλείνεται το ραντεβού, ξεκινάνε οι ετοιμασίες, μπάνια, ρούχα, αρώματα, έρχεται κι η συνάντηση. Πριν προλάβει να τεθεί το ερώτημα «πού θα πάμε», έχει αρχίσει η θερμοκρασία ν’ ανεβαίνει και μέσα σε πολύ λίγο χρόνο έχουμε καταλήξει να έχει ολοκληρωθεί η πράξη και να ντυνόμαστε ξανά για να γυρίσουμε στο σπίτι μας. Να σημειωθεί εδώ ότι είναι ένα δυνατό σημάδι που δείχνει από την αρχή κάτι, αλλά δεν είναι το καθοριστικό. Τώρα, αν αυτό συμβαίνει κάθε φορά και τα ραντεβού καταλήγουν σ’ ερωτική συνάντηση, καλό θα ήταν να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε κρατήσεις σε εστιατόρια, αφού θα φάμε τ’ ανάσκελα.

 

2. Δεν τρώμε ποτέ μαζί

Περνάει ο καιρός, τα τηλεφωνήματα που καταλήγουν σε σεντόνια έχουν γίνει συνήθεια πότε βράδυ, πότε απόγευμα, πότε στο κενό ανάμεσα στη δουλειά αλλά ούτε μία φορά δεν έχουμε φάει μαζί ένα πρωινό ή μεσημεριανό ή βραδινό. Δεν έχουμε γευματίσει, δηλαδή ούτε πριν τις ερωτικές περιπτύξεις ούτε μετά, που ανοίγει κι η όρεξη. Εδώ, λοιπόν υπάρχει πρόβλημα στην ανάπτυξη οικειότητας, αφού το να φάμε με τον άλλο είναι ένα σημάδι άνεσης, συναισθηματικής εξοικείωσης και δείγμα ότι μπορούμε να χαλαρώσουμε και ν’ απολαύσουμε τον άλλο. Να μην ξεχνάμε, βέβαια και το ρητό πως ο έρωτας περνάει από το στομάχι, οπότε αν αποφεύγουμε να γεμίζουμε μαζί, μάλλον ο έρωτας μας χαιρετάει από μακριά.

 

All About Sex | eBook


€7,00

-----

 

3. Ούτε ένας φίλος

Όλον αυτόν τον καιρό των τηλεφωνικών κλήσεων και των συναντήσεων δεν έχουμε γνωρίσει ούτε έναν συγγενή ή φίλο του αμόρε μας, που μάλλον δεν είναι αμόρε μας αλλά φίλος με προνόμια. Έναν μακρινό ξάδελφο έστω, έναν μπατζανάκη, έναν φίλο από τη σχολή, κάποιον από τον περίγυρό του, δείχνοντάς μας έτσι πως δε θέλει να μάς γνωρίσει σε οικείους του, γιατί μάλλον δεν κατακτάμε μια θέση στην καρδιά του και στη ζωή του. Και φυσικά δεν εννοούμε πως αυτό πρέπει να έρθει από την πρώτη στιγμή, αλλά σίγουρα μετά από κάποιους μήνες είναι ένα σημάδι που δείχνει μια εξελικτική πορεία στη σχέση, ή όχι.

 

4. Διακοπές μαζί;

Εδώ γελάμε ή κλαίμε ανάλογα με το πώς νιώθει ο καθένας. Να εξηγήσουμε πως είναι απόλυτα φυσιολογικό να προγραμματίζουμε διακοπές με φίλους κι οικογένεια αλλά αν δε συμπεριλαμβάνουμε καθόλου στα σχέδιά μας το νέο φλερτ ή δεν υπάρχει έστω η διάθεση να περάσουμε λίγες μέρες μαζί, τότε κάτι μάς δείχνει πως δημιουργείται ένα κενό στη σχέση. Ας προσέξουμε μην πέσουμε μέσα.

 

5. Κεφάλαιο δραστηριότητες

Κινηματογράφος, συνάθληση για τους πιο fit, επιτραπέζια παιχνίδια με παρέα, εκδρομές είναι άγνωστες λέξεις από το λεξιλόγιο της σχέσης μας κι όχι γιατί δεν υπάρχει χρόνος ή χρήματα αλλά γιατί εσκεμμένα παραλείπονται να ειπωθούν. Πώς φαίνεται αυτό; Είμαστε το τηλεφώνημα για συνάντηση, αφού τελειώσουν όλες αυτές οι δραστηριότητες που έχουν γίνει παρέα με φίλους.

 

6. Συζήτηση εις βάθος

Ένα ακόμα καυτό θέμα είναι οι συζητήσεις. Η απουσία συζητήσεων για τη δουλειά, σχολή, για κάποια ίσως μικροπροβληματάκια της καθημερινότητας, ίσως μια ήπια γκρίνια για κάτι που μάς συμβαίνει, είναι ένα πρόβλημα. Η επικοινωνία αναπτύσσει τις σχέσεις και τις οδηγεί με όμορφα βήματα σε επόμενα επίπεδα. Χωρίς αυτήν, είναι ξεκάθαρο πως ο τίτλος του booty call έχει μπει με ταμπέλα που αναβοσβήνει πάνω απ’ τα κεφάλια μας.

 

7. Ξέρουμε ότι θα τελειώσει

Μπορεί να είναι ένα καλοκαιρινό φλερτ, μπορεί να είναι πρώην στο μεταβατικό στάδιο μέχρι την πλήρη αποκαθήλωση από τη ζωή μας, μπορεί να είναι ό,τι θέλει ο καθένας αλλά μέσα μας γνωρίζουμε ότι δε θα έχει διάρκεια αυτό που έχουμε τώρα. Έχοντας αυτή τη γνώση δεν επενδύουμε σε τίποτα άλλο παρά μόνο σε στιγμές ερωτικής ευφορίας.

 

8. Όταν κι αν

Δεν υπάρχει προγραμματισμός για το πότε θα βρεθούμε. Αγνοούμε αν θα δούμε τον άλλο σήμερα, αύριο μεθαύριο, γενικότερα αν θα τον δούμε μέσα σ’ αυτήν ή την άλλη εβδομάδα κι όλα κρίνονται από ένα τηλεφώνημα. Ακόμα κι όταν μάς ρωτάνε φίλοι αν θα βγούμε ή θα δούμε το νέο αμόρε η απάντηση είναι «δεν ξέρω» και μάλλον αυτή θα συνεχίσει να είναι, αφού είναι χαρακτηριστικό ξεκάθαρο αυτών των σχέσεων. Καμία δέσμευση και κανένας προγραμματισμός δεν υπάρχει στο σκεπτικό των booty callers.

Αν κάναμε check σε όλα τα παραπάνω, τότε έχουμε 8 λόγους που μάς δηλώνουν πως έχουμε booty call ή είμαστε booty call (καλό ή κακό, αυτό εσείς θα το κρίνετε αλλά δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από τη γνώση) και περιχαρείς μπορούμε να συνεχίσουμε την πορεία της ζωής μας.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Δήμητρα Παπακωνσταντίνου
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου