21-26

Γιατί κάθε φορά που ακούς πως ο τάδε τα έχει με τη δείνα πρέπει αμέσως να σου έρχεται στο μυαλό η αποκλειστικότητα; Ποιος σου είπε ότι όλες οι σχέσεις είναι ίδιες και πως επειδή εσύ γουστάρεις την αποκλειστικότητα θα πρέπει να κρίνεις τους κανόνες της κάθε σχέσης;

Ξέρεις, υπάρχουν κι εκείνοι που όχι μόνο απολαμβάνουν να αλλάζουν παρτενέρ, αλλά το φωνάζουν με τη στάση του κορμιού τους. Τη βρίσκουν κάθε φορά που μπαίνουν σ’ εκείνα τα κλαμπ, γιατί κανείς δεν θα τους κατακρίνει για τις επιλογές τους ή για το κορμί τους. Εκεί υπάρχει ελευθερία! Ο καθένας μπορεί να σου κάνει ένα κομπλιμέντο, ακόμα και να σου δώσει ένα αισθησιακό φιλί, χωρίς ο σύντροφός σου να παρεξηγηθεί. Εν αντιθέσει, το απολαμβάνει γιατί ξέρει πως ό,τι κι αν γίνει, ανήκεις μόνο σ’ αυτόν. Γουστάρει να σε κοιτάνε και να αναστατώνονται. Ακόμα κι αν σπαρταράς στα χέρια κάποιου άλλου ή εκείνος απολαμβάνει τη συντροφιά κάποιας άλλης γυναίκας, δε σας ενοχλεί γιατί το μόνο σίγουρο είναι πως θα φύγετε από εκεί αγκαλιασμένοι και η συνέχεια θα είναι άκρως ερεθιστική. Θα είναι μια εμπειρία που ποτέ σου δεν έχεις ξαναζήσει γιατί έχεις καταφέρει να ξεκλειδώσεις αρκετά νέα μονοπάτια. Έχεις μάθει να αφήνεσαι και να ζεις κάθε δευτερόλεπτο της σεξουαλικής συνεύρεσης. Το απολαμβάνεις.

Οι άμυνές σου έχουν εξαλειφθεί και είσαι έτοιμος να δεχθείς κάθε νέα πρόκληση. Το μυαλό σας κάνει ήδη εικόνα την επόμενη φορά και τώρα είστε έτοιμοι για όλα. Όταν λέμε όλα, το εννοούμε. Μέχρι και τη συνεύρεση με άτομα του ίδιου φύλου έχετε σκεφτεί, χωρίς τις γνωστές και κοινότυπες ταμπέλες που χαρακτηρίζουν αυτές τις σεξουαλικές επαφές. Το ξέρεις πως ερεθίζεται με τέτοιες εικόνες κι εσύ δεν χάνεις στιγμή για να ανάψεις τα αίματα! Τον αναγκάζεις να σε κοιτάει και ξέρεις πως η επόμενη μέρα θα είναι από τις καλύτερες που έχετε ζήσει μαζί.

Το να αντικρίζεις το σύντροφό σου να ικανοποιείται από κάποιον άλλο παρτενέρ σου ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη και σε αναγκάζει να θες να τον ικανοποιήσεις εσύ καλύτερα από τον οποιοδήποτε. Η κάθε φορά μετά είναι φωτιά και λαύρα. Άσε που με τις ανταλλαγές μαθαίνεις κόλπα που ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα δε φανταζόσουν. Η σχέση ανανεώνεται και μαζί της κι εσύ.

Με μια τέτοια ανταλλαγή δίνεις την ευκαιρία στο σύντροφό σου να σου ανοιχτεί και να σου εκμυστηρευτεί κάθε του σκέψη και τρέλα. Του δείχνεις πως τον εμπιστεύεσαι και κάθε φορά έρχεσαι όλο και πιο κοντά του. Μα ξέρεις ποιο είναι το πιο γαμάτο στην όλη υπόθεση; Ότι κάθε του τρέλα θα την κάνετε πραγματικότητα μαζί! Είναι το δικό σας μυστικό. Κάτι που μόνο οι δυο σας καταλαβαίνετε και ζείτε. Δε φοβάστε ν’ αποδεχτείτε αυτό που πραγματικά νιώθετε κι η αυτοπεποίθησή σας χτυπάει κόκκινο. Ίσως να μη σου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό πριν τον γνωρίσεις, μα τώρα σου είναι αδιανόητο να το σταματήσεις.

Γιατί να βάλεις φρένο στη σεξουαλικότητά σου και να καταπιέζεις τον εαυτό σου να παραμείνει σ’ ένα σεξουαλικό σύντροφο κολλημένος, αφού μπορείς να διευρύνεις τους ορίζοντές σου; Γιατί να σε νοιάζει τι θα πει ο ένας και ο άλλος; Εκείνο που μετράει είναι ότι το απολαμβάνετε  μέχρι τελικής πτώσης. Τι σημασία έχει αν η κοινωνία αποδέχεται μια τέτοια κατάσταση αφού έχετε βρει το μυστικό για να διατηρείτε τη σχέση σας ζωντανή; Και ποιος ορίζει τι είναι το φυσιολογικό αν δεν το κάνουμε εμείς οι ίδιοι για τον εαυτό μας;

Πολλοί θα κατακρίνουν αυτή τη στάση έχοντας σαν επιχείρημα ότι αν συμπεριφέρεσαι μ’ αυτόν τον τρόπο δεν αγαπάς το σύντροφό σου. Τι σημαίνει η συγκεκριμένη φράση στην προκειμένη περίπτωση; Αφού είστε ευτυχισμένοι και τ’ απολαμβάνετε πώς γίνεται να μην υπάρχει αγάπη; Ούτε τον προσβάλλεις, ούτε τίποτα. Είναι κάτι που το αποφασίσατε από κοινού. Ο καθένας στο κρεβάτι του μπορεί να κάνει αυτό που νιώθει αρκεί ο σύντροφός του να ξέρει την αλήθεια. Εκεί κρύβεται η αγάπη.

Πριν βιαστείς να κρίνεις αναλογίσου πόσα ζευγάρια χωρίζουν γιατί ικανοποιούνται με άλλους κρυφά. Ακόμα μετράς ε;

 

Συντάκτης: Ιωάννα Αποστολάκου
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!