pillow221198

Επιτέλους έφτασε η μέρα που περίμενες τόσο καιρό! Από την πρώτη κιόλας στιγμή που τα βλέμματα συναντήθηκαν ήξερες μέσα σου πως η ιστορία αυτή δεν ήταν τυχαία αλλά έμελλε ν’ αποδειχτεί μοιραία. Κανονίζετε το πρώτο ραντεβού κι ενώ πετάς απ’ τη χαρά σου,  συνειδητοποιείς ότι το πρόσωπο σού έχει προτείνει με όμορφο και περίτεχνο τρόπο να βρεθείτε σπίτι του, όπου θα μπορέσει να σε περιποιηθεί, να σου μαγειρέψει, να τα πείτε πιο άνετα και χαλαρά. Πες μου ειλικρινά τι πέρασε αρχικά απ’ το μυαλό σου;  Σκέφτηκες τα μακαρόνια με κιμά ή ότι σ’ ένα τέτοιο σκηνικό το κερασάκι στην τούρτα θα ‘ναι το κρεβάτι; Υποδηλώνει άραγε αυτή η κίνηση πως το άτομο που έχεις απέναντί σου έχει απώτερο σκοπό που αγιάζει όλα τα μέσα;

Η αλήθεια είναι ότι το τετ-α-τετ σε κλειστό χώρο, ειδικά αν βρίσκεστε πρώτη φορά, φωνάζει από χιλιόμετρα πως οι διαθέσεις είναι κάπως πιο πονηρές. Παίζει όμως κι ένα ποσοστό 15-20% να μη γίνει κάτι παραπάνω. Αρχικά, το να αποδεχτείς την πρόσκληση για πρώτο ραντεβού στο σπίτι του προσώπου, ενώ το έχεις επεξεργαστεί και ξέρεις ότι μπορεί να παίξει φλερτ και να ‘ρθείτε πολύ κοντά, σημαίνει πως είναι κάτι που δε σε χαλάει σαν ιδέα. Ξέρεις, επίσης, ότι πας να παίξεις μπάλα εκτός έδρας και είσαι ετοιμοπόλεμος γι’ αυτό. Σε εξιτάρει το γεγονός ότι σε κάλεσε με τη μια στον προσωπικό του χώρο, άλλα από την άλλη έχεις αμφιβολίες μήπως θέλει μόνο αυτό και τίποτα παραπάνω. Αλλά δε θες να πεις όχι -και πολύ καλά κάνεις- γιατί αν δεν πας, δε θα μάθεις και τις προθέσεις του.

Η χημεία που θ’ αναπτυχθεί ίσως φέρει από μόνη της την ακατάλληλη σκήνη που είχε περάσει από το μυαλό σου και δε θα σκεφτόσουν σε άλλες περιπτώσεις, αλλά με το συγκεκριμένο άτομο το έχεις φανταστεί τόσες φορές που ξέρεις πως αυτή είναι η ευκαιρία σου. Είναι γεγονός πως ένα σκηνικό με χαμηλό φωτισμό, απαλή μουσική, κεράκια, κρασάκι και γέλια πληροί τις προϋποθέσεις για κορύφωση σε όλο το μεγαλείο.

Υπάρχει όμως και η πιθανότητα η τηλεταινία μικρού μήκους που έχεις δημιουργήσει στο κεφάλι σου να απέχει έτη φωτός από την πραγματικότητα και όντως το πρόσωπο να θέλει να περάσετε μια όμορφη βραδιά για να γνωριστείτε καλύτερα. Κι αυτό γιατί υπάρχει ένα  ποσοστό ανθρώπων που δεν προτιμούν να βγαίνουν έξω, να αποσπάται η προσοχή τους και το σπίτι γι’ αυτούς είναι ένας τρόπος να σου προσφέρουν αποκλειστικότητα.

Αν βαθιά μέσα σου θες να πας, μη σκεφτείς ότι το πάτε πολύ γρήγορα, ότι δεν είναι σωστό ή ότι πρέπει να κρατήσεις τα προσχήματα. Εξάλλου, σε οποιοδήποτε χώρο κι αν βρίσκεσαι μπορείς να θέσεις εξαρχής τα όριά σου. Κι αν θες να το πάτε ένα βήμα παραπέρα, να γίνει η όλη φάση πιο προσωπική, δεν υπάρχει λόγος να το αναβάλεις και δε θα αλλάξει κάτι αν το κάνετε στο πρώτο ή στο τρίτο ραντεβού. Επομένως, το πρώτο ραντεβού στο σπίτι δεν υποδηλώνει απαραίτητα άγριες διαθέσεις, όμως δίνει τον χώρο και την ευκαιρία αν αυτές προκύψουν να μη μείνουν μόνο στο μυαλό!

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Κατερίνα Κύρκου
Επιμέλεια κειμένου: Βασιλική Γ.