Γράφει η Sunny Baltzi

Ένας σοφός διηγούνταν, «..κάποτε ήταν ένας ιερός ιπποπόταμος που κυνηγούσε για να φάει ψάρια σε μια λίμνη. Μετά λιάζονταν στον ήλιο με το στόμα ανοιχτό και τα πουλάκια καθάριζαν τα δόντια του, μέσα από το στόμα του. Κάποια στιγμή ο ιπποπόταμος σκέφτηκε πονηρά.
Γιατί να πιάνω ψάρια στο νερό και να μην τρώω τα πουλιά; σκέφτηκε και έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο του. Έτσι άρχισε να τρώει τους ευεργέτες του. Όμως τα δόντια του όλο και χαλούσαν και στο τέλος όταν τα πουλιά κατάλαβαν το κόλπο του, δεν τον πλησίαζαν αλλά δεν είχε και δόντια για να πιάσει τα ψάρια στη θάλασσα! Έτσι, στο τέλος πέθανε από ασιτία!»

Τι θέλω να πω; Τίποτα!  Και φυσικά δεν υπάρχει κανένας τέτοιος μύθος για ιπποπόταμους. Απ’ το μυαλό μου τον έβγαλα. Βασικά οι ιπποπόταμοι είναι φυτοφάγοι.

Να ‘ρθούμε τώρα στο θέμα μας. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει θέμα. Εξάλλου πλέον στο διαδίκτυο ακούς ό,τι ανοησία και βλακεία υπάρχει. Αρκεί να υπάρχει ένας βαρύγδουπος τίτλος.

  • Σοκ! Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι βρήκε αυτός ο άνθρωπος όταν άνοιξε την κονσέρβα!
  • Βρέθηκε το ελιξίριο της ζωής
  • Και όμως αυτό το βίντεο αποδεικνύει πως υπάρχουν νεράιδες

Πριν αρχίσουμε όλοι μαζί τους συνειρμούς, ας ξεκαθαρίσουμε μια και καλή κάτι.

Στην κονσέρβα δεν υπήρχε τίποτα που να μας σοκάρει.

Το φάρμακο του καρκίνου δεν ανακαλύφθηκε ποτέ. Αν είχε ανακαλυφθεί θα είχε γίνει σάλος

Το ελιξίριο της νεότητας, θα σας βάλει να αγοράσετε μαντζούνι που αδυνατίζει 100 κιλά και μεγαλώνει το πουλί σας αν είστε άντρες και το στήθος σας αν είστε γυναίκες.

Με λίγα λόγια, ανακάλυψα ότι είμαι στο διαδίκτυο δώδεκα ώρες το εικοσιτετράωρο, αγωνιώντας για τον άνθρωπο με τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο και το κοριτσάκι γοργόνα.

Και μέσα σε όλα αυτά:

  • Δείτε την τάδε πιο όμορφη από ποτέ
  • Δείτε την άλλη πιο αδύνατη από ποτέ
  • Δείτε την παράλλη πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Tο μόνο που θα είχε ενδιαφέρον και κάνω μια επαγγελματική αντιπρόταση τώρα, που τουλάχιστον θα είχε πλάκα, είναι να τις δούμε όλες πιο χάλια από ποτέ, πιο χοντρές από ποτέ και πιο γερασμένες από ποτέ. Έστω με φωτομοντάζ στην τελική. Η με ρετούς ναι! Αυτό το ίδιο που τις κάνει πιο υπέρ-θεες απο ποτέ!

Ανακεφαλαιώνω: Τι σας είπα μέχρι τώρα; Τίποτα!

Απλά με το ένα και με το άλλο τελείωσε το κείμενο που μου ζήτησαν αυτά τα τρελόπαιδα.

Το χρήσιμο που μάθαμε σήμερα είναι ότι ο ιπποπόταμος είναι φυτοφάγο θηλαστικό. Άντε και κάτι επιπλέον.Οι ενήλικοι ιπποπόταμοι βγαίνουν στην επιφάνεια του νερού για ν’ αναπνεύσουν κάθε 3,5 λεπτά. Οι νεαροί πρέπει ν’ αναπνέουν κάθε 2 με 3 λεπτά.

Αλλά επειδή η ζωή μου παραμένει μικρή, το τελειώνω εδώ.

Χάσατε τόση ώρα διαβάζοντας αυτό το κείμενο, τώρα  δείτε λίγο έξω απ’ το παράθυρο σας!

Ξεκολλήστε απ’ το computer σας! Είναι καλοκαίρι,  υπέροχη εποχή, αν έχεις λεφτά ή είσαι ιπποπόταμος.

Φιλιά Sunny!

Y.γ Ο αληθινός τίτλος ήταν «Ο,τι να ‘ναι»

Η Sunny Baltzi, είναι μουσικοσυνθέτης, παραγωγός δισκογραφίας, τραγουδίστρια και dj.

facebook profile

facebook official fan page