Το Μαέστρο προβάλλεται στο εξωτερικό με το όνομα Maestro in Blue και το twitter παίρνει φωτιά με ξένους χρήστες ή και Έλληνες του εξωτερικού. Εμείς διαλέξαμε τα καλύτερα σχόλια -είτε χιουμοριστικά, είτε όχι- και σας τα παρουσιάζουμε με μεγάλη χαρά για να δείτε κι εσείς τι μπορεί να προκαλέσει ο ελληνικός κινηματογράφος.

 

1. Βλέποντας #MaestroInBlue και προσπαθώντας να βοηθήσω την κοπέλα μου να μεταφράσει το «μ@λ@κας», το «χeστηκα» και το «είμαι χeσμένη». (@fayebobbie)

 

2. Το #MaestroInBlue είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχω δει. Πρόκειται για μια δίνη συναισθημάτων. Δράμα, αγάπη, πόνος, αγωνία, αγωνία, αγωνία, κοινωνική πίεση, ό,τι θέλετε. Με ταξίδεψε σ’ ένα απομακρυσμένο ελληνικό νησί και με παρέσυρε με τη μουσική και τη μελαγχολία του. Τόσο ωραία γραφή κι αφήγηση. Μπράβο! (@Dilliwasi)

 

3. Οι φωνές της Καβογιάννη και ειδικά της Αλεξίου, δεν μπορούν να αντικατασταθούν σε καμία άλλη γλώσσα! (@mana_enwmotarxi)

 

4. Επιτέλους, μια «κανονική» σειρά στο Νέτφλιξ. Μάλλον φταίει που είναι ελληνική. Σκηνές σ@ξ όπως απαιτείται, φυσιολογικοί χαρακτήρες, ένα καταπληκτικό σκηνικό κι ατμόσφαιρα. Μια καλά ειπωμένη ιστορία και ένα εκπληκτικό soundtrack. (@cansaina)

 

5. Αν θέλεις ποτέ να μάθεις πώς είναι να ζεις στην Ελλάδα  (εκτός από τον καιρό, το φαγητό κ.λπ.) δες το #maestroinblue στο Netflix. (@eirinelo)

 

6.  Είναι άλλο πράγμα να έχεις γραφικές τοποθεσίες σε μια ταινία και άλλο πράγμα να τις αποτυπώνεις καλά στο πλαίσιο της ιστορίας. Εύκολα στο top10 μου για κινηματογράφηση & μουσική, με όλες τις πτυχές της καλής κινηματογράφησης να δένουν σε μια σειρά με μερικά από τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου. (@N_sujatha08)

 

7. Ο Φάνης είναι πολύ πιο σέξι από τον Ορέστη. Αλλάξτε μου τη γνώμη αν μπορείτε. (@Hyperion13)

 

8. Παπακαλιάτη μοίραζε εσύ εγκεφαλικά και άσε τους άλλους να σκούζουν. Μπράβο για την επιτυχία του #maestroinblue, σε όλους τους συντελεστές. (@bookwormvgr)

 

9. Ο #ΧριστόφοροςΠαπακαλιάτης παίζει τον ομώνυμο ρόλο του Ορέστη. Είναι ενδιαφέρον ότι είναι και ο σκηνοθέτης της σειράς. Είναι η πρώτη φορά που βλέπω έναν σκηνοθέτη να πρωταγωνιστεί σε δική του σειρά -εννέα επεισοδίων. Έχει κάνει μια απολύτως καταπληκτική δουλειά. (@the_wordstreet)

 

10. Μ@λ@κας…. μια λέξη, χιλιάδες σημασίες…!!!
#Maestro_in_blue #maestroinblue (@rodgerkibble)

 

Πηγή εικόνας