kiajj

Σήμερα θα πειραματιστούμε. Όχι μην ανησυχείτε δε θα σας βάλουμε να στήσετε κανένα περίπλοκο πείραμα, αλλά να τολμήσετε να κάνετε ένα βήμα στον κόσμο του K**nky κρεβατιού. Ναι βρε το ξέρω πως σας αρέσει το βανίλια κρεβάτι, αλλά σκεφτήκατε ποτέ να τολμήσετε και κάτι διαφορετικό; Ξεχάστε το πώς το βλέπετε σε ταινίες και σας πιάνει φόβος.

Όλοι μέσα μας κρύβουμε έναν εαυτό που θέλει να κάνει την επανάστασή του. Γιατί να μην το τολμήσουμε; Ας πούμε λοιπόν πως ηλικιακά είμαστε μωρά που ξεκινάμε τώρα τα πρώτα μας βήματα. Κάποιος θα μας κρατήσει να μάθουμε να περπατάμε, μετά θα μας πιάσει με το ένα χέρι, μετά θα είναι πίσω μας να προσέχει μην πέσουμε χωρίς να μας κρατάει, μέχρι που κάποια στιγμή θα το κάνουμε μόνοι μας. Έτσι θα ξεκινήσουμε λοιπόν και μεις τώρα για να ανοίξουμε την πόρτα του K**nky κρεβατιού. Κάνοντας μικρά βήματα με τη βοήθεια ενός οδηγού που θα μας δείξει πόσο απλά μπορούμε να ξεκινήσουμε για αρχή. Πάμε;

Το K**nky κρεβάτι είναι ένας ερωτικός πειραματισμός, λίγο πιο αντισυμβατικός από ό,τι ξέρουμε για την ερωτική πράξη μέχρι τώρα. Και δεν είναι τίποτα άλλο από μια πράξη που παίζει τρελά με το μυαλό μας, τη φαντασία μας, τα παιχνίδια ρόλων, την εξουσία, την υπoταγή και την κυριαρχία. Μην κοκκινίζετε και συνεχίστε την ανάγνωση.

1. Μπορούμε να διαβάσουμε και να ενημερωθούμε για οτιδήποτε σχετικό γύρω από αυτό. Κάνουμε μια μικρή έρευνα λύνοντας τις πρώτες απορίες μας.

2. Επειδή αυτό το είδος επαφής είναι ένας συνδυασμός πόνου κι ευχαρίστησης, ξεκινάμε πάντα αργά. Καλό θα ήταν για αρχή να έχουμε ήδη στήσει μια φαντασίωση στο μυαλό μας.

3. Βάζουμε όρια πριν ξεκινήσουμε. Το πιο σημαντικό είναι να επικοινωνούμε με τους συντρόφους μας έχοντας και τη δική τους στήριξη.

4. Επιλέγουμε μια ασφαλή λέξη για να σταματήσουμε όταν δε νιώθουμε άνετα ή όταν πονέσουμε παραπάνω. Η συναίνεση είναι το κλειδί για τη συνέχεια.

5. Σκεφτόμαστε πως επίσης από τα πιο σημαντικά είναι η φροντίδα μετά την ολοκλήρωση της πράξης. Πολλές φορές μπορεί να προκύπτει εξάντληση οπότε χρειαζόμαστε αγκαλιές, συζήτηση για να μοιραστούμε την εμπειρία μας και φυσικά ομαλή προσαρμογή στην πραγματικότητα.

6. Στέρηση αισθήσεων. Ξέρουμε πως οι αισθήσεις μας όλες συμμετέχουν σ’ ένα ερωτικό παιχνίδι. Λυπάμαι που σας το χαλάω αλλά θα αφήσουμε μερικές απ’ έξω. Και για αρχή δένουμε μάτια και χάνουμε επαφή κι εικόνα, σβήνουμε φώτα. Σκεφτείτε πως όλες οι υπόλοιπες αισθήσεις θα οξυνθούν στο έπακρο και αυτό μπορεί να είναι πολύ ερωτικό.

7. Περιορισμοί που αποτελούν μέρος του παιχνιδιού εξουσίας, όπως η στέρηση του αγγίγματος. Έτσι ένα ζευγάρι μαλακές χειροπέδες ή μια ταινία θα ήταν μια καλή αρχή πριν πάμε στο επόμενο βήμα των σχοινιών. Κάντε εικόνα να είστε δεμένοι και να προσπαθείτε να αντισταθείτε σε ένα παγάκι που κυλάει στο σώμα σας.

 

 

8. Άρνηση κoρύφωσης -θα φάτε τα λυσσακά σας το ξέρω. Εάν έχετε βρεθεί σε φάση κoρύφωσης και έχετε συγκρατηθεί θα καταλάβετε πώς είναι. Ειδικά ξέροντας πως κάποιοι άλλοι θα καθοδηγούν τις παύσεις της κoρύφωσής σας όπως κι όταν εκείνοι θελήσουν.

9. Δοκιμάστε ένα παιχνίδι ρόλων. Συνήθως για να νιώσετε καλύτερα αν ντρεπόσαστε. Μπαίνοντας σε κάποιον ρόλο μπορείτε ν’ εξερευνήσετε καλύτερα και να νιώσετε άνεση. Σκεφτείτε, τόσα υπάρχουν. Καλύτερα να το προγραμματίσετε από πριν για να μην ξοδέψετε όλο το χρόνο σας αποφασίζοντας ποιον ήρωα ή ποιον ρόλο θα παίξετε.

10. Η φαντασίωση μιας ομαδικής «επαφής». Έχει αποδειχθεί πως βρίσκεται μακρά πρώτο στις ερωτικές φαντασιώσεις των ζευγαριών. Δοκιμάστε λοιπόν να στήσετε μια τέτοια φαντασίωση. Δε χρειάζεται η φυσική παρουσία τρίτου, τρελάνετε απλά τους συντρόφους σας περιγράφοντας το σαν να το ζείτε.

11. Αμοιβαίος αυνανισμός. Η επιτομή του k**nky. Καθίστε ο ένας απέναντι από τον άλλον, αγγίζετε μόνο τους εαυτούς σας και παρακολουθείτε το ταίρι σας να κάνει κάτι ανάλογο. Ενισχύστε την οικειότητα και γιατί όχι στοιχηματίστε ποιος θα αντέξει περισσότερο να ολοκληρώσει χωρίς να χρειαστεί να τρέξει προς την απέναντι πλευρά.

12. Δείτε μια ταινία με ερωτικό πεpιεχόμενo παρέα. Παρακολουθήστε τη συντροφιά και αναπαράγετε τις σκηνές με σας πρωταγωνιστές. Μη σχολιάσετε μεγέθη, δύναμη κι αντοχές, παραβλέψτε τα. Δεν είστε επιτροπή βραβείων.

13. Φτιάξτε τη δική σας «ταινία». Ίσως να είστε λίγο διστακτικοί σ’ αυτό και λογικό αλλά μπορείτε μ’ έναν κατάλληλο φωτισμό και κατάλληλο ντύσιμο να σκηνοθετήσετε οσκαρικό διαμαντάκι.

14. Βάλτε τα ερωτικά παιχνίδια στη ζωή σας. Από σφικτήρ*ς στήθoυς, μέχρι πρoσoμoιωτή δόνησ*ς που είναι το αλατοπίπερο των k**nky καταστάσεων. Γαργαλήστε, αυτοσχεδιάστε και αφεθείτε.

15. Δοκιμάστε το σκληρό κρεβάτι. Λίγο ξύσιμο, μικρά χαστουκάκια, δουλεία, κυριαρχία, υπoταγή, λίγο σ@@δισμό. Προσέξτε το βασικό. Να γίνει με ασφάλεια, συναίνεση και προσοχή. Καλό θα ήταν να το προσχεδιάσετε για αρχή έχοντας στα χείλη σας την ασφαλή λέξη έτοιμη να ειπωθεί.

16. Δοκιμάστε να γίνετε το επίκεντρο της προσοχής βάζοντας το ταίρι σας να σας παρακολουθήσει μέσω μιας κάμερας. Η έκθεση στο κρεβάτι, προκαλεί διέγερση ακόμα και ως ιδέα.

17. Παρακολουθείστε τους συντρόφους σας βάζοντάς τους εσείς τους κανόνες. Μη σας τρομάζει αν σκέφτεστε πως γίνεστε ηδ**oβλεψiες. Σκεφτείτε ότι κρυφοκοιτάτε και καμαρώνετε για κάτι που σας ανήκει.

18. Κολάστε στην ιδέα της απιστίας. Σκεφτείτε πως απιστείτε και περιγράψτε το. Προσποιηθείτε πως το έχετε ζήσει και αναλύστε το ως μια φαντασίωση. Προσοχή καθώς θέλει αυξημένη την αίσθηση της εμπιστοσύνης στο ζευγάρι. Δεν το τολμούμε όταν έχουμε να κάνουμε με ζηλιάρηδες συντρόφους.

19. Παίξτε με τις θερμοκρασίες. Οι εναλλαγές κρύου και ζεστού προκαλούν αισθησιακές αντιδράσεις ικανές να εκτοξεύσουν την ερωτική τρέλα στα ύψη. Το μυστικό της επιτυχίας είναι να συνοδέψετε το παιχνίδι με μια αισθητηριακή στέρηση.

20. Μιλάμε βρώμικα. Αφήνουμε το σαβουάρ βιβρ στην άκρη, βουτάμε στον εγκέφαλό μας και προφέρουμε με ακριβείς λέξεις το τι θέλουμε να κάνουμε και να μας κάνουν. Μπορείτε να ψιθυρίσετε καθώς έχει λίγο παραπάνω ερωτική φλόγα μέσα του. Επίσης μπορείτε να ξεκινήσετε από πολύ νωρίς με κάποια μηνύματα εξάπτοντας τη φαντασία.

21. Δείτε τα έπιπλα με άλλο μάτι. Εξερευνήστε τους χώρους σας και ανακαλύψτε τη μαγεία της επαφής τολμώντας την παντού. Μη σας πιάσει το αίσθημα της χαρωπής νοικοκυράς και σκεφτείτε ότι θα θαμπώσει το γυαλί της τραπεζαρίας. Έλεος!

22. Επαφή με περίοδο. Παραμένει ένα ταμπού ακόμα και στις μέρες μας. Μην ανησυχείτε δε θα συμβεί τίποτα κακό παρά μόνο αν δεν προσέξετε και λερώσετε τα σεντόνια. Κατά τα άλλα πιθανώς και να σας αρέσει περισσότερο από ό,τι φανταζόσασταν.

23. Πρω**ικό. Άλλο ένα θέμα ταμπού για το ζευγάρι. Και ίσως κατανοητό. Απλά σας αφήνω εδώ την πληροφορία πως η περιοχή του πρωκτού είναι ένα κέντρο νευρικών απολήξεων που προσφέρουν μεγάλη ερωτική ευχαρίστηση κι ότι αν έχετε ένα καλό λιπαντικό και ένα μαξιλάρι και διώξετε τη σκέψη του πόνου από το μυαλό σας θα ζήσετε κάτι ανεπανάληπτο.

24. Ζήτω τα φετiχ. Και φετiχ δεν εννοούμε μόνο τα άψυχα αντικείμενα αλλά και τα μέρη του σώματος που προκαλούν και προσκαλούν να παίξουμε μαζί τους. Δοκιμάστε να πιπιλίσετε τα δάχτυλα των ποδιών ή να το κάνετε μπροστά σ’ ένα μεγάλο καθρέπτη.

25. Παιχνίδια ταπείνωσης. Προσέξτε απαιτεί ευφυΐα, είναι πιο δύσκολο από το σκάκι καθώς πρέπει να ξέρετε τα όρια και να σταματήσετε αμέσως. Επίσης απαιτεί οικειότητα καθώς δε θα πρέπει να λάβετε σοβαρά την ταπείνωση παρά μόνο ως μέσο για τη διέγερση.

Το K**nky κρεβάτι δεν είναι τόσο τρομαχτικό όπως φαντάζονται μερικοί. Και ίσως να είναι ενδόμυχα και εσωτερική επιθυμία πολλών ανθρώπων. Το σημαντικό είναι να κατανοήσουμε τι μας διεγείρει, τι θέλουμε να μοιραστούμε με τους συντρόφους μας και πώς θέλουμε να νιώσουμε ολοκληρωμένοι εμείς όσον αφορά στο κρεβάτι. Κλείνοντας θα σας αναφέρω μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Βόρειου Ιλινόις η οποία διαπίστωσε πως τα ζευγάρια που επιδίδονταν συναινετικά σε k**nky παιχνίδια είχαν χαμηλότερα επίπεδα κορτιζόλης, άρα μειωμένο στρες και ανεπτυγμένη την αίσθηση οικειότητας. Μήπως σας έπεισα να κάνετε μια αρχή;

Συντάκτης: Ταρασία Γεωργιάδου
Επιμέλεια κειμένου: Ζηνοβία Τσαρτσίδου