7 τα θαύματα του κόσμου, 7 οι μέρες τις εβδομάδας, 7 και οι ερωτογενείς ζώνες μιας γυναίκας όπως πολύ σωστά είδαμε στα Φιλαράκια. Επτά σημεία σε ολόκληρο το σώμα μπορούν να ξυπνήσουν μέσα της τον πόθο, να την κάνουν να ανατριχιάσει ολόκληρη και γιατί όχι, να φτάσει στην κορύφωση. Μερικά από εκείνα είναι εμφανή, όπως για παράδειγμα ο λαιμός, το στhθος, τα χείλη κι άλλα κρύβονται τόσο καλά που ξημεροβραδιάζονται ψυχολόγοι, ειδικοί κι επιστήμονες να ανακαλύψουν και να χαρτογραφήσουν, όπως το σημείο G.

Για κάμποσα χρόνια η συζήτηση γύρω από το που βρίσκεται το σημείο G στο σώμα της γυναίκας και πώς αυτό είναι ικανό να ερεθίσει μέχρι την ολοκλήρωση, απασχόλησε τους πάντες ανεξαιρέτως. Κι εκεί που λέγαμε ότι κούτσα στραβά καταφέραμε να το εντοπίσουμε και να το χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας και πως τα βάσανά μας επί του θέματος τελειώσαν, ήρθε το σημείο Α να μας βάλει σε καινούργιους μπελάδες.

Το σημείο Α έχει τις ίδιες -αν όχι πολύ πιο έντονες- ικανότητες όπως το σημείο G. Μπορεί κι εκείνο, όταν εντοπιστεί και χρησιμοποιηθεί σωστά, να φέρει την κορύφωση σε μια γυναίκα και να της δώσει τον απόλυτο @ργασμό. Σε αντίθεση με το σημείο G το οποίο και βρίσκεται στο πάνω μέρος του @ιδοίου, το σημείο Α βρίσκεται βαθιά μέσα στον γυναικείο κόλπο κάπου κοντά στην ουροδόχο κύστη και λιπαίνεται μόνο μέσω της τριβής κατά τη σ3ξουαλική επαφή. Ο ερεθισμός του σημείου εκείνου μπορεί να προκαλέσει έντονους και μεγάλους σε διάρκεια @ργασμούς αφού, όταν ενεργοποιηθεί, τα νεύρα τεντώνονται περισσότερο με αποτέλεσμα να διεγείρονται περισσότερα σημεία που θα ερεθίσουν το σώμα κι εν τέλει θα το φτάσουν στην κορύφωση.

Η σωστή χρήση των δαχτύλων ή ειδικά διαμορφωμένων ερωτικών βοηθημάτων ώστε να φτάνουν το σημείο μέσα βαθιά, ή ακόμα και στάσεων όπως είναι το doggy style όπου επιτυγχάνεται βαθύτερη διείσδυση, επιτρέπουν το άγγιγμα του σημείου εκείνου, αρά και τον ερεθισμό του. Το σημείο Α, καθώς ερεθίζεται, ερεθίζονται μαζί του περισσότερες ερωτογενείς ζώνες κάνοντας τον @ργασμό να μοιάζει ατελείωτος. Λέγεται ακόμα ότι το σημείο Α είναι η ιδανικότερη ερωτογενής ζώνη για τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν κολπική ξηρότητα ή ακόμα και πόνο κατά τη σ3ξουαλική επαφή. Όταν εκείνο πιέζεται και τρίβεται, τόσο περισσότερο ερεθίζεται κι όσο περισσότερο ερεθίζεται τόσο μεγαλύτερη η κολπική λίπανση, η αίσθηση και η ευχαρίστηση που αισθάνεται εν τέλει ολόκληρο το σώμα.

Ωραία όλα αυτά, μας έκαναν να ζεσταθούμε λίγο και να θέλουμε να το εντοπίσουμε άμεσα, να το κυκλώσουμε με κόκκινο μελάνι για να μπορούμε εύκολα να το βρίσκουμε. Πώς όμως μπορεί το ταίρι μας ή ακόμα κι εμείς να το ανακαλύψουμε και φυσικά να το ερεθίσουμε; Όπως προαναφέραμε σημαντικό εργαλείο για τον εντοπισμό του, μιας κι η θέση του δεν είναι εμφανής, είναι η υπομονή και η όρεξη. Εδώ κάναμε δεκαετίες να βρούμε το σημείο G οπότε φαντάζομαι ότι θα χρειαστεί περισσότερη υπομονή κι επιμονή ώστε να βρούμε το σημείο Α, αφού η θέση του είναι καλά κρυμμένη στα άδυτα του γυναικείου σώματος. Για να το βρει κανείς χρησιμοποιώντας τη μαγεία του χεριού και των δαχτύλων χρειάζεται εκείνος να έχει μακριά δάχτυλα ώστε να επιτευχθεί η βαθιά διείσδυση. Όσο πιο βαθιά βρίσκονται τα δάχτυλα, εφόσον αυτά έχουν και μια κλίση προς τα πάνω, τόσο μεγαλύτερες κι οι πιθανότητες να το ακουμπήσουν. Με αργές κινήσεις των δακτύλων και με την τριβή που θα προκαλέσουν το σημείο Α θα πάρει φωτιά καίγοντας όλο το υπόλοιπο κορμί.

Σε άλλες περιπτώσεις όπου τα δάχτυλα δεν είναι ικανά να το αγγίξουν, ένας τρόπος ερεθισμού του σημείου είναι χρησιμοποιώντας κάποιο είδος δ@νητή. Το ερωτικό βοήθημα πρέπει να είναι τουλάχιστον πέντε με έξι ίντσες μακρύ και θα πρέπει να έχει μακριά και κάπως μυτερή κορυφή ώστε να φτάνει τα τοιχώματα του κόλπου στο εσωτερικό του. Στην αγορά μπορεί κανείς να βρει ειδικά σχεδιασμένα ερωτικά βοηθήματα που αφορούν το σημείο Α. Τέλος αν ο ερεθισμός του θα γίνει χρησιμοποιώντας κάποια σ3ξουαλική στάση- οι καλύτερες για μια τέτοια απόπειρα είναι η ιεραποστολική στάση με τα πόδια σε ανύψωση και τυλιγμένα γύρω από το σώμα του συντρόφου μας ή το doggy style με μια βαθύτερη κλίση προς τα κάτω.

Σηκώστε λοιπόν μανίκια κι αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο ώστε να εξερευνήσετε καλύτερα το σώμα σας ή εκείνο της συντρόφου σας για να μπορέσετε να απολαύσετε την @ργασμική μαγεία που θα σας δώσει το σημείο Α. Κι αν η ευχαρίστηση,  ερεθισμός και εν τέλει η κορύφωση είναι τόσο δυνατή όσο λέγεται τότε πιστεύω ότι το σημείο G θα παραδώσει τα λάβαρα στο σημείο Α και θα το αφήσει να πάρει για λίγο την πολυπόθητη πρωτιά, ως το πιο ερωτογενές σημείο στο σώμα μιας γυναίκας.

Συντάκτης: Δέσποινα Κυριάκου
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου