Το γέλιο είναι αδιαμφισβήτητα απ’ τα καλύτερα πράγματα που μπορούν να συμβούν μέσα στη μέρα σου, για να μη σου πω μέσα στη ζωή σου. Απελευθερώνει ενδορφίνες που σε ιντριγκάρουν και σου χαρίζουν μια ευτυχία που δύσκολα συγκρίνεται με κάτι άλλο. Από ένα μειδίαμα στα χείλη κι ένα απλό χαμόγελο μέχρι γέλιο πηγαίο κι ασταμάτητο.

Σίγουρα λοιπόν έχεις βρεθεί στην κατάσταση που τα γέλια δεν μπορούν να περιοριστούν κι εσύ δεν έχεις καμία επιλογή απ’ το να το αφήσεις να ξεσπάσει. Αναπόφευκτα λοιπόν σου έχει τύχει να κλάψεις απ’ τα γέλια. Να γελάς τόσο πολύ που δάκρυα τρέχουν απ’ τα μάτια σου, το στομάχι σου κάνει συσπάσεις κι εσύ να διπλώνεσαι στα δύο και αφήνεσαι σ’ αυτό το χείμαρρο χαράς που σε παρασύρει χωρίς μπορείς να μπορείς να ανασάνεις. Να γελάς με τέτοια ένταση που να σε εμποδίζει απ’ το να κάνεις οτιδήποτε άλλο, σου στερεί τη δυνατότητα να το ελέγξεις.

Σκέψου, λοιπόν, αυτή η ανεξέλεγκτη χαρά να σε πιάσει στην αγκαλιά του συντρόφου σου όταν θα βρίσκεστε στις πιο ιδιωτικές σας στιγμές. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο και ταυτόχρονα τίποτα χειρότερο. Αγκαλιασμένοι στο κρεβάτι, θα συμβεί το μοιραίο και τότε ποιος είδε το θεό και δεν το φοβήθηκε. Προσπαθείς να πνίξεις τα γέλια που ανεβαίνουν σιγά-σιγά. Κρατιέσαι με το ζόρι να μην αντιδράσεις για να μη δημιουργηθεί κλίμα περίεργο που θα φέρει και τους δύο σας σε αμηχανία.

Είναι η στιγμή που θα θυμηθείς κάτι ή που κάτι πάνω στην πράξη θα σου φανεί αστείο. Και είναι που πλέον έχετε αναπτύξει τόση οικειότητα μεταξύ σας που αφήνεσαι και γελάς με την ψυχή σου. Ένα γέλιο γάργαρο κι άκρως μεταδοτικό που ο σύντροφός σου δεν μπορεί παρά να ακολουθήσει σ’ αυτό το ντελίριο γέλιου που πλέον διακατέχει και τους δυο σας.

Ανάμεσα σε αγκαλιές, φιλιά και χάδια τα γέλια θα κυριαρχούν ανάμεσά σας και δε θα σας αφήνουν να συνεχίσετε στο ψητό. Κι η μαγεία σ’ αυτό είναι ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Μπορείτε στο κρεβάτι σας να συμπερφεθείτε όπως θέλετε. Ποιος είπε ότι ένα ζευγάρι θα πρέπει να είναι καθωσπρέπει ή κι εντελώς σεξουαλικό; Η μαγκιά στο να είσαι φίλος με το ταίρι σου είναι ότι αυτή η φιλία εφαρμόζεται σε όλα τα επίπεδα κι ως κολλητοί στο κρεβάτι τα γέλια δεν πρόκειται να λείψουν.

Το γέλιο δε σας αφήνει με τίποτα κι εσείς παραδομένοι στο συναίσθημα αυτό απολαμβάνετε μια διαφορετική πτυχή της σχέσης σας, άγνωστη μέχρι τώρα σε σας και ταυτόχρονα τόσο γνώριμη σαν να είναι η πιο φυσική έκφραση που θα μπορούσατε να πάρετε κι οι δύο. Γιατί είναι τόσο όμορφο να μπορείς να είσαι ο εαυτός σου στο κρεβάτι χωρίς αυτό να περιορίζεται στη σεξουαλική σου διάθεση αλλά επεκτείνεται στην ολική σου ταυτότητα ως άτομο.

Να γελάς με την ψυχή σου χωρίς να σε νοιάζει πώς θα φανεί αυτό στον άνθρωπό σου απλά και μόνο γιατί η φάση σας πέτυχε στο κρεβάτι. Δεν υπάρχει πιο απελευθερωτική έκφραση απ’ το να γελάς και τι ποιο όμορφο απ’ το να το κάνεις με το σύντροφό σου. Κι αν το γέλιο σας πέτυχε σε στιγμές λίγο πιο προσωπικές και τι έγινε; Λες και σας το απαγορεύει κανείς. Γι’ αυτό γελάστε κι απολαύστε το. Σου εγγυώμαι ότι το σεξ θα είναι πολύ καλύτερο μετά.

Συντάκτης: Κατερίνα Καλή