Τι είναι αυτό που μας ενώνει κι όλοι μα όλοι έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας; Το σεξ φυσικά! Είναι κάτι που μας αναζωογονεί, μας αρέσει, μας ικανοποιεί και μας ανανεώνει. Είναι μέρος της ζωής μας, μέρος της καθημερινότητάς μας και το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. Μπορείς να πεις ότι είναι μία ανταλλαγή ιδεών καθώς καθ’ όλη τη διάρκεια επικοινωνείς -από πολλές οπτικές και με πολλούς τρόπους- με το σύντροφό σου.

Αν είχαμε μάτια με ακτίνες Χ και μπορούσαμε να δούμε μέσα από τοίχους, θα βλέπαμε, ότι οι άνθρωποι κάνουν σεξ οποιαδήποτε ώρα της ημέρας κι οπουδήποτε. Το ερώτημα όμως, αυτής της εβδομάδας, στο απολαυστικό I love polls, ήταν: Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνουμε μετά το σεξ. Γαργαλιστικό ερώτημα και βέβαια θα μας κάνει να γνωριστούμε καλύτερα!

Πρώτοι λοιπόν στην πυραμίδα, με τον διαστημικό αριθμό των 926 ψήφων και σε ποσοστά 54,37% αυτοί που μετά το σεξ, κάνουν κατευθείαν αγκαλίτσες και φιλάκια. Ουάου! Είστε όλοι ερωτιάρηδες και στάζετε τρυφερότητα. Κι εμείς χαιρόμαστε πολύ γι’ αυτό γιατί βλέπουμε πως όλοι έχουμε, τελικά, τη γλυκιά μας πλευρά. Γιατί βλέπουμε, παρά τη στάση που μπορεί να κρατάμε στην καθημερινότητά μας πως στις πολύ προσωπικές μας στιγμές, δίνουμε σημασία και βάση σε κάτι τόσο απλό, όσο είναι το να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας ξεκάθαρα και να το δείξουμε και με πράξεις. Να κάνουμε χάδια κι αγκαλιές και να χρωματίσουμε το δωμάτιο με ρομαντισμό.

Δεύτεροι με 410 ψήφους και 24.08% στα ποσοστά μας, αυτοί -μα και φυσικά αυτοί, ποιοι άλλοι θα ήταν;- που ξανακάνουν σεξ. Αυτοί που δεν τους έφτασε η πρώτη φορά και θέλουν κι άλλο. Κυλάει στο αίμα τους η μανία της στιγμής, το πάθος και ξεχειλίζει απ’ τα μάτια τους ηδονή. Είναι αυτοί που δείχνουν με αυτό τον τρόπο το πόσο θέλουν τον σύντροφό τους και το μόνο που επιθυμούν είναι απλά να τον ικανοποιούν συνεχώς κι ασταμάτητα.

Με 237 ψήφους και 13.92% και τρίτοι σε σειρά, αυτοί που ανάβουν τσιγάρο κι απολαμβάνουν τη χαρά της στιγμής. Μόλις τελειώσει η πράξη, ανάβουν το τσιγάρο για να ολοκληρωθεί η απόλαυση. Κάνουν δύο πράγματα που τους ευχαριστεί κι ίσως μάλιστα και κάποιοι, να το κάνουν και ταυτόχρονα. Κατά τη διάρκεια του σεξ να ανάψουν και τσιγάρο. Ο καθένας όπως τον βολεύει και όπως του αρέσει σ’ αυτό τη σημείο.

Τέταρτοι στην πυραμίδα είναι αυτοί που μετά το σεξ τρέχουν στην κουζίνα. Περίεργη αντίδραση αλλά είπαμε, στον καθένα όπως αρέσει. Τρέχουν λοιπόν στην κουζίνα, για να φάνε, να πιουν, να δοκιμάσουν και γενικά να γεμίσουν τα μπαγκάζια τους γιατί έμειναν από καύσιμα. Με 92 ψήφους και 5.4% στα ποσοστά είναι αυτοί που το πρώτο πράγμα που θα σκεφτούν, είναι η κουζίνα.

Τελευταίοι και καταϊδρωμένοι με ποσοστό 2.23% και ψήφους 38, είναι αυτοί που μετά το σεξ, τηλεφωνούν στη σχέση τους. Η ερώτηση είναι, γιατί απλά, δεν κάνεις σεξ με τη σχέση σου; Ιδού η απορία, αλλά το κακό έγινε και τώρα θα το αναλύσουμε. Τηλεφωνούν λοιπόν, στη σχέση τους μετά το σεξ για διάφορους λόγους. Μπορεί επειδή ένιωσαν τύψεις. Μπορεί να θέλουν να πουν στη σχέση τους ότι την αγαπάνε, γνωρίζοντας τη βλακεία που έχουν κάνει, αλλά κάνουν σαν να μη συνέβη τίποτα και ποτέ. Για όποιο λόγο όμως κι αν παίρνουν τηλέφωνο τη σχέση τους, ευχόμαστε να μειωθούν κι άλλο έως ότου το ποσοστό να είναι 0% καθώς σε κανέναν άνθρωπο δε θα άρεσε αυτό, ούτε καν και σ’ αυτούς τους ίδιους.

Ό, τι και αν κάνετε όμως μετά το σεξ, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι πολύ σεξ. Να ευχαριστηθείτε και να γελάσετε και να τρελαθείτε από έρωτα και ν’ αγαπήσετε και να πονέσετε και να κλάψετε, γιατί δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα απ’ το να καταστρέφεσαι για έναν έρωτα ή να σε φτάνει στους ουρανούς ένας άλλος έρωτας!

Από εμάς καλή χρονιά, ευτυχισμένο το 2017, με υγεία, έρωτα, αγκαλιές, φιλιά, τσιμπήματα, φαγητό, ποτό και πολύ πολύ σεξ!

Συντάκτης: Στέλλα Σεπέρα
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη