Σκορπιός στο ζώδιο. Έμπλεξες. Σε κάποια στιγμή της ζωής σου σίγουρα θα τύχει να πέσεις στην παγίδα και να ερωτευτείς Σκορπιό. Δεν ξέρω πού θα σε βγάλει, αλλά σαν εμπειρία θα σου μείνει σίγουρα αξέχαστη!

Ήδη απ’ τη γνωριμία σου με έναν άνθρωπο που έχει αυτό το ζώδιο, θα εκπλαγείς. Οι Σκορπιοί κουβαλάνε μια αύρα διαφορετική απ’ των υπολοίπων. Σαν αυθεντικά παιδιά του φθινοπώρου, είναι εκείνοι που κουβαλούν την εποχή αυτή μέσα τους. Έχουν μια γοητεία βροχής και μυστήριο. Πολύ μυστήριο.

Πού είχαμε μείνει; Α, σωστά, στη γνωριμία. Απ’ τις πρώτες κουβέντες σας, λοιπόν, είναι πιθανό να παρατηρήσεις μια εσωτερικότητα σε ό,τι κι αν πει. Κάτι σαγηνευτικό, αρχίζει να πλανάται στον αέρα, το χιούμορ ελαφρύνει ακόμα πιο πολύ την κατάσταση, υπάρχει και μια διάθεση «φλερτάρω-δε φλερτάρω» και τότε αρχίζεις συνήθως να παρασύρεσαι.

Όταν ερωτευτείς «Σκορπάκι» θα σου έρθει μια τρέλα, ρε παιδί μου. Ένα κάτι. Θα θες να σου μιλάει, να ακούς τη φωνή του. Να σε παίζει όπως μόνο άνθρωπος αυτού του ζωδίου, ξέρει. Είναι ανεξάρτητος χαρακτήρας γι’ αυτό και μπορεί με τόση ευκολία να έρθει κοντά σου. Είναι γεμάτος πάθος για ζωή ένας Σκορπιός. Έχει μια τάση να παρατηρεί τα πάντα, γι’ αυτό ξέρει και να σε παίζει καλά. Θα θελήσεις να αφεθείς σε όσα κάθε συζήτηση μπορεί να φέρει και αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις για ένα τέτοιο άτομο. Να αφεθείς σε μια κουβέντα που κινείται συνεχώς και δε βαλτώνει.

Το τέλειο είναι πως πάντα κουβαλάει μια ειλικρίνεια. Ποτέ δεν πρόκειται να σε κοροϊδέψει και να σου πουλήσει έρωτες και παραμύθια αν πραγματικά δε θέλει κάτι σοβαρό από σένα. Κι αν δε θέλει κάτι σοβαρό, θα φροντίσει να στο πει πριν καλά-καλά ξεκινήσει κάτι μεταξύ σας. Η εντιμότητα αυτή είναι ένα απ’ τα μεγάλα του ατού.

Απ’ την άλλη, όταν σε ερωτευτεί ένας σκορπιός, συγχαρητήρια. Πέτυχες κάτι, όχι και τόσο εύκολο. Το θέμα από εκεί και πέρα είναι ζήτημα χρόνου. Θα σε διεκδικήσει, θα σου δείξει ότι σε θέλει και θα σε έχει συνεχώς σε μια εγρήγορση. Θα σε πειράζει κι οι σποντούλες -που το νόημα τους βέβαια είναι ξεκάθαρο- θα πηγαινοέρχονται συνεχώς στο τραπέζι. Σε κάθε ευκαιρία που θα βρίσκει, θα σου ιντριγκάρει το μυαλό κι σίγουρα θα θέλεις κι άλλο.

Αν σε ερωτευτεί όμως, ποτέ δεν πρόκειται να σε εξαπατησει. Θα δοθεί σε σένα με κάθε τρόπο. Θα θελήσει να γίνει ο μεγάλος έρωτάς σου. Αυτός ο έρωτας που θα θυμάσαι πάντα με χαμόγελο κι αδυναμία. Θα είναι πάντα εκεί σαν ό,τι πιο γλυκό και όμορφο πέρασε απ’ τη ζωή σου. Θα σε σεβαστεί και θα σε αγαπήσει με κάθε σου ελάττωμα. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα απ’ τα πιο ερωτικά ζώδια. Αυτό δε θα το αναλύσω. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Αυτά βέβαια προϋποθέτουν να μην του τη φερεις, γιατί αξίζει να μην ξεχάσουμε ότι το ζώδιο αυτό είναι και το πιο εκδικητικό που υπάρχει. Αν δεν του δώσεις το σεβασμό που θα λάβεις και φυσικά την ειλικρίνεια που θα εισπράξεις, δυστυχώς την πάτησες. Ίσως του πάρει καιρό, αλλά την εκδίκηση θα την πάρει και σίγουρα όχι με ωραίο τρόπο. Επομένως, καλό θα ήταν να προσέξεις να φερθείς όσο καλά θα σου φερθεί.

Το σίγουρο είναι βέβαια πως σαν εμπειρία πρέπει να ζήσεις το πάθος και τον έρωτα δίπλα σε Σκορπάκι. Θα ανακαλύψεις πράγματα που δεν μπορούσες. Θα νιώσεις την ασφάλεια, την τρέλα και την παροτρυνση να κάνεις πολλά πράγματα. Αν ήδη είσαι σε έναν τέτοιο έρωτα, κράτα τον καλά. Καλή τύχη!

Συντάκτης: Πάνος Κούλης
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη