Ένα από τα πολλά στερεότυπα που έχουν ριζώσει στο μυαλό μας, είναι ότι για να έχουμε μια ικανοποιητική κι επαρκή ερωτική επαφή πρέπει να την ιδρώσουμε τη φανέλα και να επιδοθούμε σε κόλπα ζόρικα, που κάνουν στις Ινδίες. Ευφάνταστες στάσεις στις οποίες πρέπει να δεθείς κόμπος, οι οποίες προϋποθέτουν να έχεις κάνει τουλάχιστον ένα χρόνο yoga, pilates κι ενόργανη για ν’ αποκτήσεις την απαραίτητη ευλυγισία ώστε να φτάνεις τα πόδια στο κεφάλι. Εντάξει δε λέω, είναι ωραίο κι απαραίτητο ν’ απολαμβάνει κανείς τη συνεύρεση, οπότε και να έχει τη διάθεση να εμπλουτίζει την ερωτική του ζωή, αλλά από την άλλη όλα τα παραπάνω θέλουν και γερό γοφό.

Την παραπάνω άποψη θα ενισχύσω μ’ ένα ακόμα επιχείρημα, το οποίο λέει ότι για να φτάσεις στην πολυπόθητη κορύφωση τόσο εσύ όσο κι ο σύντροφός σου, απαιτούνται αργές κι αισθησιακές κινήσεις, κατάλληλες πιέσεις σε σημεία κλειδιά και σε καμία περίπτωση κατακόρυφος, γέφυρα, διπλό τόλουμ και λοιποί συγγενείς αυτών. Για τον λόγο αυτό ας δούμε παρέα, δέκα στάσεις για πιο χαλαρά κρεβάτια, οι οποίες όμως δε στερούν την ικανοποίηση και ταυτόχρονα μάς κρατούν ασφαλείς από σπασίματα και κατάγματα.

 

1. Κουταλάκι του γλυκού

Μια πολύ χαλαρή κι άνετη στάση είναι η επονομαζόμενη «κουτάλι», όπου οι δύο παρτενέρ ξαπλώνουν -καλά ξεκινάμε- κοιτάζοντας προς την ίδια πλευρά. Εννοείται πως έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε τη γωνία και την ταχύτητα της διείσδυσης για αύξηση της απόλαυσης, αν είστε σε τρελά κέφια, ενώ ασφαλώς, μπορείτε κάλλιστα να εναλλάσσετε μεταξύ σας το ποιος θα κινείται κάθε φορά, ώστε να μην είναι ριγμένος κανένας από τους δύο.

 

2. Σαν με κοιτάς

Μια παραλλαγή της παραπάνω στάσης, είναι αυτή που κι οι δύο παρτενέρ ξαπλώνουν στο ένα πλευρό, όμως αυτή τη φορά με αντίθετη κατεύθυνση ώστε να είναι ουσιαστικά πρόσωπο με πρόσωπο. Τι σημασία έχει; Αρκεί που είμαστε ξαπλωμένοι. Ο ένας εκ των δύο, αναγκαστικά πρέπει να σηκώσει το πόδι του -να αυτά δε θέλω- μπορεί όμως άνετα, να το ακουμπήσει πάνω στον κορμό του συντρόφου του. Το έσωσα;

 

3. Στοματικό οκλαδόν

Είχατε σκεφτεί ότι μπορείτε να προσφέρετε στοματικό ενώ είστε καθιστοί; Απλώς βάζετε τον σύντροφό σας να καθίσει αναπαυτικά στο κρεβάτι ή στον καναπέ κι εσείς κάθεστε οκλαδόν στο πάτωμα -εάν θέλετε μεγαλύτερη άνεση μπορείτε να βάλετε κι ένα μαξιλάρι. Μ’ αυτόν τον τρόπο σίγουρα είστε πιο άνετοι ώστε να διοχετεύσετε επιτέλους όλη την ενέργειά σας εκεί που πρέπει κι όχι στους ξαφνικούς σωματικούς πόνους.

 

All About Sex | eBook


€5,00

-----

 

4. Ο λωτός αγιάζει τα μέσα

Μπορεί σαν φρούτο να είναι άγευστο, αλλά στη συνεύρεση έχει αναμφίβολα τη νοστιμιά του. Ο ένας από τους δύο λοιπόν κάθεται στο κρεβάτι -κατά προτίμηση με τα πόδια ν’ ακουμπούν στον τοίχο- ενώ ο άλλος τυλίγει τα πόδια γύρω απ’ αυτόν και στην απαραίτητη απόσταση ώστε να επιτευχθεί η διείσδυση. Και σ’ αυτή τη στάση μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα, ενώ επίσης παρέχει κι οπτική επαφή η οποία μπορεί ν’ απογειώσει τη διαδικασία.

 

5. Καναπές και ξερό ψωμί

Η εν λόγω στάση -Sofa Straddle όπως αποκαλείται- είναι μια παραλλαγή της παραπάνω μόνο που προϋποθέτει την ύπαρξη καναπέ αυτή τη φορά. Ο παρτενέρ που θα κάνει τη διείσδυση κάθεται όμορφα κι ωραία στον καναπέ, έχοντας και την υποστήριξη της πλάτης, ενώ το άλλο άτομο τυλίγεται πάνω του κατά πρόσωπο και στηριζόμενο στα γόνατά του ή κι εξ’ ολοκλήρου στον σύντροφό του. Βλέπετε ότι για εσάς δουλεύω, αφού προσπαθώ να βάλω την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια από μέρους σας.

 

6. Ξαπλωτό 69

Το κλασικό, γνωστό 69 είναι ξεκούραστο μόνο γι’ αυτόν που βρίσκεται από κάτω. Για το άλλο άτομο -το από πάνω- ο χρόνος κυλά κατά του και βασανιστικά αργά, αφού αυτή η στάση απαιτεί δύναμη στα χέρια, στα πόδια και στους κοιλιακούς. Εκτός ασφαλώς αν αποφασίσει να σωριαστεί πάνω στον παρτενέρ του, οπότε εκεί γίνεται άβολο και για τους δύο. Γιατί λοιπόν να μη φέρουμε κι αυτή τη στάση στα μέτρα μας και να γίνει ξαπλωτή; Ουσιαστικά κι οι δύο ξαπλώνουν στη μία πλευρά, στραμμένοι ο ένας προς τον άλλον αλλά αντίθετα. Όμορφα, ξεκούραστα και χαλαρά πράγματα.

 

7. Παράλληλα, περπατάμε παράλληλα

Όπου η λέξη «περπατάμε» αντικαταστήστε με τη λέξη «αυνανισμός». Μπορείτε λοιπόν να ξαπλώσετε αμφότεροι και να κάνετε αυτό ακριβώς που κάνετε όταν είστε και μόνοι σας. Η διαφορά εδώ είναι ότι θα έχετε live οπτικοακουστικό υλικό και μάλιστα από τον σύντροφό σας που βρίσκεται ακριβώς δίπλα σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε εξάσκηση και στο dirty-talking κατά τη διάρκεια ώστε να επιταχύνετε το αποτέλεσμα και ν’ αυξήσετε την ευχαρίστηση. Το μόνο λοιπόν που θα χρειαστεί να κουνήσετε εδώ είναι το χέρι σας, άντε και λίγο το βλέμμα σας προς στον παρτενέρ σας.

 

8. Σκυλάκι καναπέ

Στην εν λόγω στάση, ο παθητικός παρτενέρ, γονατίζει πάνω στον καναπέ με το πρόσωπο προς την πλάτη του -του καναπέ εννοώ, είπαμε τ’ άλλα τα ζόρικα δεν είναι για ‘μας. Για ακόμα μεγαλύτερη άνεση μπορεί και να ξαπλώσει το πάνω μέρος του κορμιού του στην πλάτη. Ο ενεργητικός από την άλλη, αρκεί να σταθεί πίσω του και να δράσει αναλόγως. Και σ’ αυτή τη στάση είναι εφικτό να εναλλάσσουν την κίνηση μεταξύ τους, για να μοιράσουν την απόσταση. Δίκαια πράγματα.

 

9. Σκύλες της λύσσας

Αν πάλι θέλετε να χρησιμοποιήσετε το κλασικό doggy style, τουλάχιστον φροντίστε να υπάρχει ένα μαξιλάρι στα γόνατα ή και στα χέρια του αποδέκτη, ώστε να είναι αφενός πιο άνετα κι αφετέρου ν’ αποφύγει την τριβή και το μετέπειτα τσούξιμο στα χέρια και τα πόδια. Θα μπορούσατε ακόμα να επιδοθείτε σε μία ακόμα παραλλαγή, που θέλει τον ενεργητικό παρτενέρ να περνάει ένα σεντόνι ή μια πετσέτα γύρω από την κοιλιά και τους γοφούς του αποδέκτη και να κρατά τις δύο άκρες, ώστε όλη η απαιτούμενη κίνηση να γίνεται τραβώντας και χαλαρώνοντας αυτές.

 

10. Κεκλιμένο επίπεδο

Όχι δε θα σας βάλω να υπολογίσετε την ταχύτητα σωματιδίου σε κεκλιμένο επίπεδο όπως στο σχολείο. Αναφέρομαι στα μαξιλάρια σφήνες, τα οποία έχουν δύο υψομετρικά άνισες πλευρές. Μπορείτε λοιπόν κάλλιστα να μετατρέψετε την κλασική ιεραποστολική στάση σε μια πιο άνετη και για τους δύο, χρησιμοποιώντας ένα τέτοιο μαξιλάρι. Ο αποδέκτης βέβαια έτσι κι αλλιώς είναι ήδη ξαπλωμένος, οπότε τι καλύτερο από το να τοποθετήσει στο κάτω μέρος του κορμού του το μαξιλάρι σφήνα ώστε να πάρει μια ελαφριά κι άνετη κλίση, η οποία θα διευκολύνει αρκετά και τον ενεργητικό παρτενέρ.

 

Την επόμενη φορά λοιπόν, που θα νιώθετε κουρασμένοι, καταπονημένοι και καταβεβλημένοι από την απαιτητική καθημερινότητα, μην αρνηθείτε το κρεβάτι στον σύντροφό σας, επειδή απλώς δεν έχετε διάθεση, αντοχή και κουράγιο να φέρετε τα πάνω-κάτω και τα μέσα-έξω, παρά θυμηθείτε τις παραπάνω δέκα στάσεις. Δε θέλει κόπο θέλει τρόπο άλλωστε.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Μαρία Πακιακιό
Επιμέλεια κειμένου: Ζηνοβία Τσαρτσίδου