Ερωτική επαφή, μια διαδικασία που φέρνει τους ανθρώπους κοντά, ενώνει τα κορμιά και σκάει απανωτά τα πυροτεχνήματα. Τότε, που γίνεται γιορτή. Γι’ αυτά τα πυροτεχνήματα θα μιλήσουμε, που κάποιος τα έχει ονομάσει οργασμό κι είναι υπέροχο να σου συμβαίνει. Είναι μια στιγμή αιωνιότητας στον χρόνο, που το κορμί νιώθει την απόλαυση σε κάθε σπιθαμή, κάθε κύτταρο αναγεννάται και το χαμόγελο εμφανίζεται στα χείλη πιο γνήσιο από ποτέ. Ο οργασμός δεν έχει να κάνει με τις σωματικές σου δεξιότητες τόσο πολύ, αφού στην πραγματικότητα πρόκειται για μια διεργασία κυρίως του μυαλού. Μπορεί δηλαδή το σώμα να συνεργάζεται, αλλά αν το μυαλό κάνει τα δικά του, δε θα τελειώσεις όσο κι αν θέλεις. Εκτός κι αν:

 

All About Sex | eBook


€5,00

-----

 

Κερδίσεις τη μάχη της σκέψης

Έχουμε την τάση να χανόμαστε στις σκέψεις μας, με αποτέλεσμα να μην είμαστε παρόντες, να μην απολαμβάνουμε τη στιγμή, το άγγιγμα, το φιλί, το πείραγμα. Χανόμαστε σε αμφιβολίες, αγγαρείες, το ταβάνι που θέλει βάψιμο. Αν όμως το ταίρι καταφέρει να διαλύσει οποία αμφιβολία κι αν έχεις, όταν η αγκαλιά είναι σιγουριά, όταν ξέρεις πως αν αφεθείς δε θα το εκμεταλλευθεί, τότε απόλαυσέ το και δοκίμασε όντως να κλείσεις το μυαλό σου. Πώς; Εστίασε στο να ακολουθείς το άγγιγμά του και συγκεντρώσου σε ό,τι σου κάνει. Δε θα είναι δύσκολο από ένα σημείο κι έπειτα.

 

Το πας αργά

Ένας αργός ρυθμός δίνει στο σώμα τον χρόνο που χρειάζεται για να συνηθίσει ό,τι του συμβαίνει, κι έπειτα να πάρει μπρος και να ζητήσει κι άλλα. Βασανίζεσαι, μα ζώντας ένα φοβερά γλυκό βασανιστήριο στο οποίο θα αισθάνεσαι κι άνεται να βρίσκεσαι. Γιατί όταν τελικά έρθει η σωστή κι αργή κίνηση, εκείνη που θα ξέρει να ερεθίσει όλα τα σωστά σημεία, θα αξίζει κάθε αναμονή.

 

Βρεις το σημείο G

Τι κι αν όλοι το ψάχνουν, τι κι αν έχουν γραφτεί σελίδες και σελίδες, πρέπει μόνος σου να το ανακαλύψεις. Χαμούλης, γιορτή, πανηγύρι αυτό το σημείο και δεν είναι καθόλου δύσκολο να εντοπιστεί, αρκεί να μην το ψάχνεις άτσαλα και βιαστικά. Σίγουρα θα βοηθήσει η επικοινωνία με τη σύντροφό σου, να σου πει το τρόπο που της αρέσει, την ταχύτητα που θέλει, με τι προτιμά να την ακουμπήσεις, να πάρεις κάποιες οδηγίες χρήσης, βρε παιδί μου. Χρειάζονται κι αυτές, τι να κάνουμε, δεν είναι όλα τα κορμιά τα ίδια για να λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο.

 

Παίξεις μπάλα με φιλιά

Τα φιλιά που σίγουρα δεν είναι μόνο για τα χείλη. Λίγο πιο έντονα, λίγο πιο απαλά, λίγο πιο άγρια, λίγο πια τρυφερά. Παίξε μπάλα παντού. Μην αφήσεις εκατοστό ανεκμετάλλευτο και φρόντισε με τη σειρά σου να το απολαύσεις, να ρουφήξεις το ταίρι σου και να το αφήσεις να κάνει το ίδιο μαζί σου. Εσύ, στο τέλος, θα περάσεις καλύτερα.

Μια δυνατή κορύφωση είναι δώρο κι αν προσπαθήσεις -όχι με κόπο αλλά με τρόπο- θα καταφέρεις να το χαρίσεις. Αν δεν υπάρχει αμφιβολία, αν υπάρχετε μόνο δύο κι αφήσετε όλους κι όλα έξω από το μυαλό σας, αν έχετε όρεξη για πειραματισμό κι ενέργεια για δοκιμές, τότε τα κορμιά σας θα βρουν τον τρόπο να σας χαρίσουν στιγμές που ούτε καν περιμένατε.

Συντάκτης: Άννα Αντωνίου
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου