Βρισκόμαστε ήδη εν μέσω καλοκαιριού, ενός καλοκαιριού το οποίο προβλέπει θερμοκρασίες ρεκόρ. Ωστόσο, αυτό δεν πρόκειται να μας κρατήσει μακριά από το να περάσουμε καλά στο κρεβάτι μας! Για να χρησιμοποιήσουμε και τα λόγια των ειδικών, ο Δρ Lauren Brim, γιατρός και ιδρυτής του Adult Play Mat δηλώνει πως «Το καλοκαίρι είναι η τέλεια εποχή για να πειραματιστείτε στο κρεβάτι, επειδή η ηλεκτρισμένη ενέργεια του καλοκαιριού μπορεί να μεταφραστεί σε έντονη επιθυμία και καθώς γενικώς εργαζόμαστε όλο και πιο χαλαρά, αυτή η χαλαρότητα οδηγεί σε καλύτερες ερωτικές κορυφώσεις και μεγαλύτερη διάθεση για πειράματα». Τέρμα λοιπόν στην άποψη πως το καλοκαίρι καλό θα ήταν να μην ακουμπιόμαστε χωρίς λόγο. Απλώς μπορούμε να προσαρμόσουμε την επαφή μας με στάσεις που δε θα μας ζορίσουν πολύ, ακόμη και στους μεγάλους καύσωνες. Πάμε να τις δούμε.

 

1. Στο ντους / Στην μπανιέρα

Αναζωογονητικό και σ@ξι ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Προσέξτε να μη γλιστρήσετε και φροντίστε  να διαθέτετε ένα αντιολισθητικό πατάκι ή δάπεδο. Επίσης, ένα καλό λιπαντικό κρίνεται απαραίτητο καθώς το νερό ξεπλένει τα πάντα και κάνει πιο δύσκολη τη διαδικασία. Ο κλιματισμός εδώ είναι περιττός. Πειραματιστείτε σε όρθιες στάσεις ενώ το νερό τρέχει στα σώματά σας και σας δροσίζει. Αν η στάσεις στο ντους φαίνονται άβολες και δύσκολες από θέμα ισορροπίας προτιμήστε την μπανιέρα. Γεμίστε την μπανιέρα με λίγο νερό, τόσο όσο να σας κρατάει δροσερούς και βάλτε τον σύντροφό σας να καθίσει με την πλάτη του στον τοίχο. Καθίστε πάνω του κι απολαύστε τη διαδικασία όσο παίζετε ταυτόχρονα με το νερό. Στα tips της στάσης αυτής θα σας λέγαμε να αφήσετε τη βρύση λίγο ανοιχτή έτσι ώστε το νερό να πέφτει ανάμεσα στα πόδια σας.

 

2. Στο κρύο πλακάκι

Ωραίο το κρεβάτι αλλά το καλοκαίρι το πάτωμα είναι ακόμη καλύτερο, ειδικά αν έχετε ένα κλιματιστικό ή έναν ανεμιστήρα στραμμένο προς το μέρος σας. Χρησιμοποιήστε το πάτωμα για να σκύψετε με τα πόδια ελαφρώς λυγισμένα και τα χέρια σας ν’ ακουμπούν σ’ αυτό, έχοντας το ταίρι σας να εισχωρεί από πίσω, αγκαλιάζοντάς σας για να διατηρήσετε ισορροπία. Επίσης το πάτωμα είναι ιδανικό για οτιδήποτε αφορά το στόμα. Γονατίστε στο κρύο δάπεδο κι απολαύστε το.

 

3. Η στάση της καουμπόισσας

Εάν το ταίρι σας ιδρώνει αρκετά το καλοκαίρι, η στάση αυτή είναι η ιδανική, καθώς εσείς κάνετε την περισσότερη δουλειά. Έτσι αποφεύγετε την πολλή επαφή, αλλά τη διατηρείτε εκεί που πρέπει. Αφήστε που είναι υπέροχη στάση, καθώς ελέγχεις τις κινήσεις σου μέχρι να τελειώσεις.

 

4. Στην άκρη του κρεβατιού

Ειδικά όταν το κλιματιστικό είναι πάνω από το κρεβάτι σας, μ’ αυτή τη στάση το έχετε κι οι δυο απέναντί σας. Ξαπλώστε μπρούμυτα στην άκρη του κρεβατιού με τον σύντροφο σας να πιάνει τα πόδια σας λίγο πάνω από τα γόνατα καθώς γίνεται η πράξη. Κάτι σαν όρθιο ντόγκι σκεφτείτε το. Μπορεί η σωματική επαφή να είναι στο μίνιμουμ, αλλά εν μέσω καλοκαιριού είναι η ιδανική στάση για να έχετε απόλαυση στο μάξιμουμ.

 

5. Η στάση- τίγρης

Θυμίζει τη στάση που έχει το αιλουροειδές λίγο πριν ορμήσει στο θήραμά του. Χαμηλώνει το μπροστινό μέρος του σώματος και περιμένει. Μιμηθείτε στα τέσσερα αυτή τη στάση. Ενώ βρίσκεστε μπρούμυτα, στηρίζεστε στα χέρια και τα πόδια σας και περιμένετε το ταίρι σας, χαμηλώνοντας τον κορμό σας. Δεν υπάρχει έντονη σωματική επαφή για να ζεσταθείτε πολύ κι επίσης στη θέση που έχετε ήδη πάρει, τεντώνεστε στο τέλειο σημείο για δέκα φορές πιο έντονη απόλαυση.

 

6. Στο πλάι

Είναι μια ωραία καλοκαιρινή, δροσερή κι ανάλαφρη στάση. Ξαπλώστε στο πλάι αντί για ανάσκελα, χρησιμοποιήστε το χέρι σας για να στηριχτείτε και σηκώστε το πόδι σας στον ώμο του συντρόφου σας. Τα σώματα δεν επικοινωνούν για να ζεσταίνεστε κι η θέα είναι αρκετά hot. Φυσικά μπορείτε να έχετε έναν ανεμιστήρα στραμμένο πάνω σας για να παραμείνετε δροσεροί.

Ξέρουμε πως η ζέστη του καλοκαιριού δεν είναι και το καλύτερο αφροδισιακό αλλά σκεφτείτε πως το καλοκαίρι είναι επίσης και η πιο ερωτική εποχή του χρόνου. Με ένα κλιματιστικό ή έναν ανεμιστήρα και φυσικά πίνοντας πολύ νερό για να μην αφυδατωθείτε, απολαύστε ένα (πολύ) καλό κρεβάτι.

Συντάκτης: Ταρασία Γεωργιάδου
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου