mpa

Είναι και εκείνες οι νύχτες που νιώθουμε την ανάγκη να «παίξουμε» λίγο παραπάνω με το ταίρι μας. Που θέλουμε κάτι διαφορετικό, κάτι παιχνιδιάρικο, κάτι να ζωντανέψει τη φαντασία μας και να κάνει το βράδυ μας αξέχαστο. Στην κρεβατοκάμαρα -κι όχι μόνο- υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γίνει αυτό, οπότε ας μιλήσουμε γι’ αυτό. Για ερωτικ@ παιχνίδια, αξεσουάρ ή εσώρουχα που όλοι πρέπει να έχουμε σε κάποιο συρτάρι της κρεβατοκάμαράς μας.

 

1. Δοunτής

Κλασικό παιχνίδι, αλλά πολύ αποτελεσματικό. Μπορούμε να τον βρούμε σε ό,τι σχήμα θέλουμε, με πολλές λειτουργίες και μεγέθη. Μπορούμε να παίζουμε μαζί του ώρες. Ή κάποιος άλλος να τον χρησιμοποιεί σ’ εμάς. Πέρα από το επίμαχο σημείο, μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε και σε άλλα σημεία του σώματός μας, κάποιες φορές πιο απαλά και κάποιες φορές πιο έντονα. Μπορούμε να αλλάξουμε ρόλους και να τον χρησιμοποιήσουμε και εμείς στο άλλο άτομο που μοιράζεται τη βραδιά αυτή μαζί μας. Όπως και να είναι, οι χρήσεις του είναι πιο πολλές απ’ όσες νομίζουμε.

 

2. Μάσκα

Ένα αξεσουάρ για όλα τα γούστα. Δερμάτινες, σατέν, για όλο το πρόσωπο, μόνο για τα μάτια, σ’ άπειρα σχέδια. Μυστήριο και π@ιχνίδι@ ρoλων μαζί. Ξυπνάνε κάποιον άλλον εαυτό μας και μας κάνουν να νιώθουμε διαφορετικά. Αν είναι κι από αυτές που δεν μπορούμε να δούμε τον άλλον, τότε το παιχνίδι ανεβαίνει σε level. Δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε -ή αντίστροφα-, αφού δεν μπορεί να δει το άλλο άτομο τι θα κάνουμε εμείς σε ‘κείνο. 

 

3. Χεiρoπέδες

Σετάκι με τη μάσκα ή και μόνες τους. Είτε μας αρέσει να έχουμε τον έλεγχo, ή να παραδινόμαστε, οι χεiρoπέδες είναι κάτι που οι περισσότεροι έχουμε κάπου στην κρεβατοκάμαρά μας. Κατάλληλες για διάφορα παιχνίδια. Με χέρια δεμένα πίσω στην πλάτη, μπροστά, ξαπλωμένοι με τα χέρια πάνω από το κεφάλι ή στο κρεβάτι, μπορούμε να αφήσουμε τη φαντασία μας και να ζήσουμε στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες.

 

4. Φτερό

Διασκεδαστικό, γαργαλιστικό, «ανεβαστiκο», ένα φτερό μπορεί να μετατρέψει το πιο χαλαρό σενάριο σ’ ένα ατελείωτο παιχνίδι αiσθήσεων. Ένα παιχνίδι που μπορεί να πάρει μέρος όλο μας το κορμί και να διαρκέσει από λίγα λεπτά έως όσο αντέξουμε. Ας τολμήσουμε ν’ αγγίξουμε μ’ αυτό το μαγικό αξεσουάρ όσα σημεία δεν έχουμε σκεφτεί. Κι ας αφήσουμε να μας αγγίξουν και να αφεθούμε.

 

5. «Έξτρα» εσώρουχα

Πάντα ενισχύουν τη διάθεσή μας. Να τα κοιτάμε, να τα βγάζουμε αργά, ή να μας τα βγάζουν βιαστικά. Υπάρχουν άπειρα σχέδια και ήδη. Είτε είναι διχτυωτά, είτε δερμάτινα, ικανοποιούν όλα τα γούστα και τα βλέμματα. Για εκείνες τις ξεχωριστές στιγμές που αφήνουμε να φαίνονται όλα πίσω από ένα μαύρο διχτυωτό κορμάκι ή παίζουμε με τα δερμάτινα λουράκια, αξίζει να έχουμε στην κατοχή μας διαφορετικά είδη εσωρούχων. 

 

6. Παιχνίδι με ζάρια

Απλό. 2 ζάρια , 6 πλευρές το καθένα. Στο ένα αναγράφονται 6 μέρη του σώματος και στο άλλο 6 πράγματα που μπορούμε να κάνουμε μ’ αυτό το μέρος. Τα ρίχνουμε και τολμάμε τον συνδυασμό που πετύχαμε. Κάνουμε πράξη ό,τι μας έτυχε. Ένα παιχνίδι που μπορεί να διαρκέσει πολύ για όσους αντέχουν και για κάποιους άλλους φτάνει έστω και μόνο η πρώτη ζαριά για να απογειώσουν τη νύχτα τους.

 

7. Crοp ή αλλιώς μικρό μ@στiγιο

Κατά προτίμηση δερμάτινο, με επίπεδο τελείωμα για λίγο πιο πολύ έξτρα καταστάσεις, αλλά και για εκπλήρωση κάθε φ@ντασiωσης. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για τον ρόλο για τον οποίο έχει φτιαχτεί αλλά και για να βάλουμε στο παιχνίδι και άλλα μέρη του σώματός μας ή του ανθρώπου που το μοιραζόμαστε. Είτε μας αρέσει να πονάμε, λίγο, πολύ, ή και καθόλου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κάτι διαφορετικό που θα εξερευνήσει το κορμί μας.

 

Όποια και να είναι τα γούστα μας, με παρέα ή μόνοι μας υπάρχουν πάρα πολλά αξεσουάρ, παιχνίδια κι εσώρουχα να δοκιμάσουμε, να πειραματιστούμε, να προκαλέσουμε και να πραγματοποιήσουμε κάθε μας φαντασίωση. Για όλα τα γούστα, με ό,τι τρόπο θέλει ο καθένας ας προσθέσουμε αυτό το κάτι διαφορετικό στο παιχνίδι μας.

Συντάκτης: Μαργαρίτα Αρβανιτίδου
Επιμέλεια κειμένου: Ζηνοβία Τσαρτσίδου