erhwq

Κάθε ερωτική επαφή έχει δικό της χαρακτήρα. Καμία δε μοιάζει με την προηγούμενη και σίγουρα δε θα μοιάζει με την επόμενη, ακόμα κι όταν τα σώματα που συναντιούνται είναι ακριβώς τα ίδια κάθε φορά. Εντούτοις, όταν δύο άνθρωποι θέλουν να προσφέρουν ο ένας στον άλλον το σώμα τους, υπάρχει καμιά φορά η ανάγκη να κάνουν εκείνο που γνωρίζουν πολύ καλά λιγάκι πιο ερωτικό, πιο πικάντικο, πιο παιχνιδιάρικο. Γι’ αυτό και στα παρακάτω εφτά σημεία θα βρεις ερωτικά παιχνίδια για να παίξεις με τον σύντροφό σου ώστε τα προκαταρκτικά κι επομένως ολόκληρη η ερωτική επαφήμ να φτάσουν σε άλλο επίπεδο!

 

Το παιχνίδι των ρόλων: Ας γίνουμε κάποιοι άλλοι

Ξεκινάμε με το πιο κλασικό παιχνίδι. Λίγο πολύ όλοι το έχουμε παίξει, είτε σε πιο μικρό και χαλαρό επίπεδο, είτε ολοκληρωμένα δίνοντας στον ρόλο μας όλα τα απαραίτητα εφόδια για να πετύχει στο μέγιστο. Τα αποτελέσματα του παιχνιδιού αυτού είναι εγγυημένα επειδή εμείς ή το ταίρι μας αφήνουμε για λίγο στην άκρη την πραγματική μας ταυτότητα και μπαίνουμε σε μια άλλη πραγματικότητα που βρίσκεται κυρίως στη φαντασία του καθενός. Επειδή υποδύεσαι κάποιον, άλλον νιώθεις πιο άνετα κι επομένως ίσως να σου είναι πιο εύκολο να πεις και να κάνεις πράγματα που ο πραγματικός σου εαυτός ίσως να μην τολμούσε. Αν ακόμα χρησιμοποιηθεί κι ο σωστός εξοπλισμός από κοστούμια, αξεσουάρ κι άλλα, η επιτυχία για κορύφωση κι επομένως ολοκλήρωση θα είναι δεδομένη.

 

Strip Poker: Όποιος χάνει στα χαρτιά κερδίζει στο κρεβάτι

Οι κανόνες του παιχνιδιού αυτού δεν έχουν σχεδόν καμία διαφορά με το κανονικό πόκερ που θα παίξεις με την παρέα ένα Σαββατόβραδο μέχρι το πρωί. Παρ’ όλα αυτά το strip poker έχει μια βασική διαφορά με το κανονικό: κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σκοπός δεν είναι να μαζέψεις τα περισσότερα χρήματα ή μάρκες, αλλά ν’ αφήσεις τον αντίπαλό σου γυμνό. Σε κάθε γύρο ο χαμένος αφαιρεί από πάνω του ένα κομμάτι ρούχο με αποτέλεσμα στο τέλος του παιχνιδιού -αν προλάβετε να φτάσετε στο τέλος του- να μείνει κάποιος όπως τον γέννησαν. Η μαγεία του παιχνιδιού αυτού βρίσκεται στην αναμονή. Από μόνο του το πόκερ χρειάζεται χρόνο, άρα η αργή και κάπως βασανιστική εικόνα του αντιπάλου που όλο νάζι γδύνεται μπροστά μας, εξιτάρει.

Υ.Γ στην περίπτωση όπου ούτε εσύ ούτε ο παρτενέρ σου γνωρίζετε πόκερ, μπορείτε πολύ εύκολα να διαλέξετε ένα άλλο παιχνίδι με τράπουλα και να προσθέσετε το στοιχείο του στριπτίζ.

 

All About Sex | eBook


€7,00

-----

 

Finish the sentence: Τελείωσε τη φράση για να τελειώσεις μ’ εμένα

Εδώ το μόνο που θα χρειαστείτε είναι χαρτί και μολύβι. Όχι, δε θα γράψουμε έκθεση ιδεών που αφορά στη σεξουαλική επαφή αλλά θα δώσουμε στον σύντροφό μας την ευκαιρία ν’ αφήσει τη φαντασία του ελεύθερη και κυρίως να συμπληρώσει τη δική μας, όπως νομίζει καλύτερα. Για παράδειγμα, ξεκινήστε την πρότασή σας γράφοντας «Θέλω να μου κάνεις………….» κι αφήστε το υπόλοιπο κενό. Ανταλλάξτε μετά τις κόλλες σας κι αφήστε το ταίρι σας ν’ αποφασίσει για την κατάληξη. Θα εκπλαγείτε με το τι μπορεί το μυαλό να φτάσει αλλά και με το τι φαντάζεται το ταίρι σας να σας κάνει. Άσε που θα βοηθήσει ώστε να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα.

 

S@x Dice: Ρίξε μια ζαριά καλή και για μένα βρε ζωή

Το πιο εύκολο και σχετικά οικονομικό παιχνίδι που μπορείς να παίξεις με τον σύντροφό σου. Τα ζαράκια αυτά είναι ένα φανταστικό βοήθημα ώστε να μη βρεθείς ποτέ στη θέση που θα σκέφτεσαι με ποιον τρόπο και σε ποια τοποθεσία θα φτάσεις το ταίρι σου σε οργασμό. Το ένα ζάρι έχει στις πλευρές του διάφορες τοποθεσίες, όπως για παράδειγμα την κρεβατοκάμαρα, το μπάνιο, την κουζίνα, ενώ το άλλο ανάλογα με το ζάρι που θα βρεις στην αγορά έχει διάφορες στάσεις που πρέπει να κάνεις, πόσες φορές και πώς. Ρίξτε τα ζάρια κι αφήστε τη μοίρα ν’ αποφασίσει πώς και πού θα έχετε την επόμενή σας ερωτική εμπειρία.

 

Κυνήγι Θησαυρού: Ψάξε, ψάξε θέλω να με βρεις

Καλά ρε Δέσποινα, ίσως και να σκεφτείς, τι είμαστε δέκα χρόνων για να κυνηγιόμαστε ή να ψάχνουμε ο ένας τον άλλον; Βεβαίως, σου απαντώ, γιατί όπως και με το ποκεράκι πιο πάνω η αναμονή που οδηγεί αργά και βασανιστικά στην ερωτική επαφή βοηθά ώστε ολόκληρη η πράξη να γίνει με επιτυχία. Στο παιχνίδι αυτό δε χρειάζεται να κρύψετε κάποιον συγκεκριμένο θησαυρό παρά μόνο να φτιάξετε μια σειρά από στοιχεία ώστε το ταίρι σας να μπει στη διαδικασία να σας βρει κι επομένως να σας κατακτήσει ερωτικά. Ξεκινήστε το παιχνίδι του θησαυρού τη στιγμή όπου ο/η σύντροφός σας θα φύγει για τη δουλειά. Στείλτε το πρώτο στοιχείο σε μια αναπάντεχη στιγμή και μετέπειτα συνεχίστε με τα επόμενα στοιχεία μέχρι να σας «ανακαλύψει». Μην ξεχάσετε να κάνετε τα στοιχεία σας ερωτικά με μια δόση προσμονής και υπονοούμενου αλλά και να χρησιμοποιήσετε ερωτήσεις που μόνο το ταίρι σας θα μπορεί ν’ απαντήσει. Μέχρι το ταίρι σας να σας βρει, η λίμπιντο του θα έχει φτάσει στο κόκκινο!

 

Distance playing games: Από μακριά κι αγαπημένοι

Στον αριθμό 5 η απόσταση είναι εκείνη που θα γίνει το κερασάκι στην τούρτα του παιχνιδιού. Τα ερωτικά βοηθήματα ή παιχνίδια απόστασης έχουν να κάνουν με την ηδονή και την ευχαρίστηση που μπορείς να δώσεις στο ταίρι σου από μακριά. Στο σημείο αυτό μιλάμε για διάφορων μορφών δονητές οι οποίοι όμως δε λειτουργούν μόνο με μπαταρία αλλά κι από την οθόνη του κινητού μας. Ο ένας από τους δύο έχει στα χέρια του το ερωτικό βοήθημα ενώ ο άλλος, αφού έχει κατεβάσει την εφαρμογή του, μπορεί να χειριστεί την ένταση της δόνησης κι οτιδήποτε σχετίζεται με το αντικείμενο. Σύμφωνα με τους κατασκευαστές των βοηθημάτων αυτών η μοναδική εμπειρία να μπορεί το ταίρι μας να χειριστεί το εργαλείο και να κατακτήσει το σώμα μας, είναι φοβερά αφροδισιακή. Όταν δεν, υπάρχει απόσταση μεταξύ σας αλλά βρίσκεστε στο οπτικό πεδίο ο ένας του άλλου, ο υδράργυρος θα φτάσει στο κόκκινο αμέσως.

 

Twister: Όσο πιο πολύ μπλεχτούμε τόσο το καλύτερο

Το παιχνίδι αυτό όταν δεν αφορά στον ερωτικό τομέα αποτελείται από ένα χαλί κι έναν κύλινδρο με δείκτη, ο οποίος προσδιορίζει κάθε φορά σε πιο χρώμα πρέπει να τοποθετήσεις το χέρι ή το πόδι σου, με σκοπό να μπλεχτείς όσο πιο πολύ μπορείς χωρίς όμως να χάσεις την ισορροπία σου. Στην περίπτωσή μας όμως κι επειδή σκοπός είναι να δώσουμε μια ερωτική νότα στο παιχνίδι, εκεί έξω θα βρεις το γνωστό twister για ενηλίκους. Το twister για ενηλίκους δεν έχει να κάνει με χρώματα, παρά το γεγονός ότι στη συσκευασία του θα βρεις τον ίδιο εξοπλισμό. Η διαφορά βρίσκεται στη ρουλέτα η οποία αυτή τη φορά δε θα σου υποδείξει χρώμα αλλά στάση την οποία πρέπει να πάρουν τα σώματά σας ώστε να μπλεχτούν στον μέγιστο βαθμό, πάντα με ερωτική διάθεση.

Συντάκτης: Δέσποινα Κυριάκου
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου