Είναι η στιγμή που κατά τη διάρκεια μιας ερωτικής πράξης με τον σύντροφό μας, γίνεται χαλασμός. Άλλωστε, η πραγματική χημεία δεν αφήνει κανέναν άνθρωπο ασυγκίνητο, μ’ αποτέλεσμα, όταν υπάρχει στο κρεβάτι μεταξύ του ζευγαριού, να συμβαίνει μια έκρηξη πυροτεχνημάτων που -όπως και να το κάνουμε- θέλουν και τη φωνούλα τους. Όταν όμως ο σύντροφός σου χαλάει τον κόσμο με τις φωνές του, κάθε φορά σταθερά, μπορεί να σου στέλνει ένα μήνυμα που καλό είναι αποκωδικοποιήσεις.

 

1. Προσπαθεί να σε καβλώσει

Ναι, είναι μια αλήθεια ότι όταν ο σύντροφός σου βάζει τις φωνές κατά τη διάρκεια της επαφής, ενδέχεται να το κάνει γιατι θεωρεί ότι σε ερεθίζει. Ειδικά αν κάποιες φορές αποτελεί μια αμήχανη στιγμή και για τους δυο σας, κυρίως όταν ο ένας απ’ τους δύο δεν μπορεί να λειτουργήσει ή μπλοκάρει για δευτερόλεπτα, το βογκητό αποτελεί μηχανισμό που σ’ επαναφέρει στη στιγμή και πολλές φορές λειτουργεί καλύτερα κι από βοήθημα.

 

All About Sex | eBook


€5,00

-----

 

2. Κουράζεται από μια άβολη στάση

Όταν η στάση δε βολεύει τον σύντροφό σου ή εσύ είσαι λίγο ατσούμπαλος στις κινήσεις σου, ενδεχομένως να προκαλέσεις λίγο παραπάνω πόνο μ’ αποτέλεσμα να γίνει η φωνή λίγο πιο έντονη και το βογκητό λιγάκι πιο επιτακτικό. Αφουγκράσου τι είδους φωνή είναι κι αν έχεις υποψία ότι μπορεί να αισθάνεται πόνο ή ενόχληση, μπορείς να ρωτήσεις για να σου φύγει από το μυαλό ή να διορθώσεις το λάθος σου τσακ μπαμ.

 

3. Μιμείται όσα είδε 

Η τσόντα βοηθάει τον άνθρωπο να ενεργοποιηθεί σεξουαλικά. Ας μην κρυβόμαστε πίσω απ’ το δάχτυλό μας. Επίσης, πολλές φορές, μας κάνει να θέλουμε να τη μιμηθούμε. Οπότε, βλέποντας τον πρωταγωνιστή να χαλάει τον κόσμο με τις φωνές του, δίνεις κι εσύ λίγο παραπάνω πόνο. Αυτό δίνει και μια θεατρικότητα -όχι όμως ψευτιά- πάνω στην πράξη και κάνει τους παρτενέρ να δίνουν μια περφόρμανς υψηλού επιπέδου. Μάλιστα, αν έχετε συναινέσει κι οι δύο και βιντεοσκοπείτε την ερωτική σας πράξη, τότε τα πράγματα παίρνουν ξεκάθαρη κινηματογραφική διάσταση.

 

4. Πασχίζει να επιταχύνει τον δικό του οργασμό

Πολλές φορές η ίδια μας η φωνή μπορεί να δημιουργήσει τις συνθήκες έτσι ώστε να βοηθήσει το μυαλό μας να συγκεντρωθεί στην ερωτική πράξη και να είναι το έξτρα ερέθισμα που χρειαζόμαστε έτσι ώστε να φτάσουμε πιο γρήγορα. Υπάρχει σαφώς κι η περίπτωση να είναι όλο προσποιητό για να μην καταλάβεις πόσο μακριά από τον οργασμό βρίσκεται το ταίρι σου. Εκεί, έχεις πρόβλημα που πρέπει να δεις σοβαρά.

 

5. Σε καθοδηγεί 

Τα βογκητά μπορούν να κατευθύνουν την ερωτική πράξη, ώστε να ολοκληρωθεί χωρίς να χάσουμε τον δρόμο μας. Δίνει την κατεύθυνση για το τι αρέσει και τι όχι και πώς, οπότε μέσω των βογκητών και των φωνών, προσπαθεί να δώσει μια συγκεκριμένη ώθηση και δρόμο που θα είσαι χαζός αν δεν ακολουθήσεις.

 

6. Εκτονώνει στρες

Η ερωτική πράξη, συχνά μας βοηθάει να ξεπεράσουμε μια δύσκολη ημέρα και να την ξεχάσουμε. Όταν αυτό γίνεται με φροντίδα και προδέρμ αλλά και με μια ένταση παραπάνω στη συνέχεια, αρκεί για να διώξει μια κάθε αρνητική σκέψη που κουβαλούσαμε. Ο σύντροφός μας χρησιμοποιεί τις φωνητικές του χορδές προκειμένου να εκτονωθεί και καλά κάνει.

 

7. Νιώθει πιο θελκτικός

Το να φωνάζεις στο κρεβάτι μπορεί να αποτελεί και δείγμα αυτοπεποίθησης. Να είναι δηλαδή ο τρόπος σου να δείξεις ότι τα έχεις καλά με τον εαυτό σου κι αυτό βγαίνει προς τα έξω. Επίσης μπορεί να είναι κι ένα μικρό δείγμα επιδειξιμανίας, να θέλεις δηλαδή να σε ακούσουν και λιγάκι οι γείτονες, πέρα από το ταίρι σου, γιατί το κάνεις καλά το άτιμο, οπότε ας το μάθει κι ο κόσμος.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

 

Συντάκτης: Ανδρέας Πετρόπουλος
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου