Και να, που ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε για ερωτικά βοηθήματα με τη σχέση μας. Όχι βέβαια επειδή βαλτώνουμε ερωτικά, αλλά για να δοκιμάσουμε νέα πράγματα, να πειραματιστούμε, ν’ ανακαλύψουμε νέες ηδονές και στην τελική από περιέργεια, αν θέλουμε όλα τα παραπάνω. Και μη μου πείτε πως η περιέργεια σκότωσε τη γάτα, γιατί θα σας πω με απόλυτη βεβαιότητα πως στην παρούσα δοκιμή μάλλον θα έχετε ανάσταση και πυροτεχνήματα.

Πρωτίστως το θέμα βοηθήματα στο κρεβάτι, θα πρέπει να είναι κοινή απόφαση. Έχουμε τονίσει πολλές φορές μέσα από τα άρθρα μας πως τίποτα δε γίνεται χωρίς να υπάρχει συναίνεση. Ο έρωτας είναι ευχαρίστηση κι όχι καταπίεση ή βία. Συζητείστε αν θέλετε να το κάνετε κι αποφασίστε πώς θέλετε να γίνει.

Στην επιλογή της πρώτης φοράς η αγορά ίσως σας φανεί λιγάκι δύσκολη. Δύο τρόποι υπάρχουν. Είτε πηγαίνοντας ως φυσική παρουσία σ’ ένα κατάστημα με ερωτικά βοηθήματα, αποφασίζοντας από κοινού πάνω σε τι θέλετε να πειραματιστείτε, είτε αγοράζοντας μέσω διαδικτύου. Στην πρώτη περίπτωση θα έχετε άμεση επαφή αλλά σίγουρα θα σας καταβάλει το άγχος κι ίσως η ντροπή, ακόμη και το γεγονός πως θα κοιτάτε χωρίς να αποφασίζετε τι θέλετε τελικά, ενώ στη δεύτερη περίπτωση θα έχετε τον χρόνο στον προσωπικό σας χώρο να μελετήσετε, να δείτε και ν’ αποφασίσετε τι σας ταιριάζει. Θα σας έλεγα βέβαια πως στην πρώτη περίπτωση θα ήταν μια πολύ ωραία κοινή εμπειρία που θα την καταγράψετε στο ερωτικό σας ημερολόγιο.

 

All About Sex | eBook


€5,00

-----

 

Αφού έχετε πάρει την απόφαση, δώστε βαρύτητα στα υλικά κατασκευής τους. Δυστυχώς δεν είναι λίγες οι φορές που προκλήθηκαν αλλεργίες ή και μικροτραυματισμοί από τα υλικά κατασκευής, όπως το ξύλο ή το γυαλί. Μην παρασυρθείτε από ταινίες που έχετε δει και μπείτε στον πειρασμό να αγοράσετε ό,τι παρακολουθήσατε. Προσέξτε η πρώτη σας φορά να είναι ευχάριστη. Επιλέξτε σε ποια περιοχή θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε και τον βαθμό δυσκολίας ή πρακτικότητας. Προσέξτε επίσης για τη χρήση της πρώτης φοράς να επιλέξετε απλά σχήματα τα οποία να είναι σε φυσικό μέγεθος και να ταιριάζουν στην ανατομία των σωμάτων σας. Η ποικιλία είναι ανεξάντλητη αν σας αρέσει, για να το συνεχίσετε στο μέλλον. Φροντίστε να αγοράσετε ένα λιπαντικό ως ενισχυτικό και μια θήκη αποθήκευσης για να τα φυλάξετε. Μην τα βάλετε τα καημένα σε καμία πλαστική σακούλα σούπερ μάρκετ, δεν τους αξίζει. Τόση χαρά θα σας δώσουν!

Σας είπα πως οι επιλογές είναι αμέτρητες αλλά για αρχή καλό είναι να αρκεστείτε στα απλά. Έχουμε επιλέξει για την κατηγορία αρχαρίων μερικά, τα οποία θα σας παρουσιάσουμε σήμερα:

 

1. Χειροπέδες

Κι όμως, εκτός από τα όργανα της τάξης και τα καρναβάλια τις χρησιμοποιούμε και στο κρεβάτι. Κλασικές, διαχρονικές κι ακίνδυνες. Μεγάλη ποικιλία και χρώματα: είτε σκέτες, είτε δερμάτινες, είτε γούνινες. Η χρήση τους σε χέρια και πόδια. Θα πρότεινα δυο ζευγάρια για ταυτόχρονη χρήση. Κρύβει λίγο την υποταγή κι αυτό είναι που εξιτάρει. Προσέξτε το κλειδάκι. Ούτε για πλάκα μη διανοηθείτε να το χάσετε.

 

2. Δονητές

Είναι το πιο διαδεδομένο σε χρήση οπότε έχετε ίσως ήδη κάποια πρώτη επαφή ή εμπειρία. Μεγάλη γκάμα που περιλαμβάνει δονητές διαφόρων χρωμάτων, σιλικόνης, τζελ, σετ, με μπαταρία, με λαμπάκι, με γεύσεις. Ο καθένας προσφέρει και μια ξεχωριστή εμπειρία. Οι συνδυασμοί κι οι χρήσεις του ανεξάντλητοι. Φαντασία να έχετε και διάθεση. Θα σας πρότεινα να μην αρκεστείτε σε έναν για να μπορείτε να πειραματιστείτε. Η τιμή τους είναι προσιτή. Άλλωστε θα τα βγάλει τα λεφτά του. Πάρτε διαφορετικά μεγέθη, με ρυθμίσεις κι επιλογές. Δονητές δύο άκρων για επιπλέον ευχαρίστηση ή κάποιον μικρό και διακριτικό για τις εξόδους σας. Όχι, δε θα το αφήσετε πάνω στο τραπέζι δίπλα στο τηλέφωνό σας. Θα παίξετε εν ώρα φαγητού!

 

3. Μαστίγιο

Διαχρονική αξία. Και για να σας κάνω να νιώθετε πιο οικεία, θα σας πω πως και στα παλιά χρόνια μπορεί να μην είχαμε μαστίγια και χειροπέδες αλλά μια χαρά χρήση έκαναν τα μαντήλια κι οι ζώνες. Θα πρότεινα για πρώτη φορά ένα λιγότερο επιθετικό καθώς μπορεί να χάσετε την αίσθηση και να έχουμε αντίθετα αποτελέσματα, καθώς μπορούν όντως να προκαλέσουν πόνο. Ένα μαστίγιο λοιπόν που δεν πονάει ίσως κάποιο με φτερά θα ήταν μια ιδανική λύση.

 

4. Σφιγκτήρες θηλών

Θ’ ανακαλύψετε μια κίνκι διάθεση με τη χρήση τους. Μη σας τρομάζουν οι λέξεις όπως τις ακούτε ή τις διαβάζετε. Όλα αυτά τα βοηθήματα δημιουργήθηκαν για την εξερεύνηση του BSDM αλλά αυτό δε σημαίνει πως η χρήση τους δεν μπορεί να είναι ευρεία. Ούτε επίσης πως και ‘σεις χρησιμοποιώντας τα θα νιώθετε πως ανήκετε σ’ αυτή την κατηγορία των φανατικών του είδους. Σφιγκτήρες θηλών για λίγο τσούξιμο κι αρκετή απόλαυση. Είναι άνετοι, εύκολοι στη χρήση κι είναι έτσι σχεδιασμένοι που μπορούν να προκαλούν ερεθισμό, ανάλογα με τη ρύθμιση που επιθυμείτε. Στα tips των σφιγκτήρων ν’ αγοράσετε αυτούς που είναι ενωμένοι μεταξύ τους με αλυσίδα. Νιώθετε πως φοράτε ένα κόσμημα στο σώμα σας.

 

5. Δαχτυλίδι πέους

Όπως το ακούτε. Ένα δαχτυλίδι που φοριέται στο πέος και δονείται. Οι δονήσεις προκαλούν υπερδιέγερση στον άντρα καθώς μπορεί να είναι πολύ έντονες. Η χρήση του μπορεί να συμβεί και κατά τη διάρκεια της επαφής και κατά τα προκαταρκτικά. Μεγαλύτερη διάρκεια στύσης, διάφορες παλμικές λειτουργίες, πλαστικό ή μεταλλικό, εσείς θα το αποφασίσετε.

 

6. Μπαλάκια αιδοίου

Μην κάνετε εικόνα τις 50 Αποχρώσεις του Γκρι, αλλά φτιάξτε τις δικές σας. Όπως λέει κι η λέξη είναι μικρά μπαλάκια δεμένα μεταξύ τους -να πάρετε αυτά με τη μεταξωτή κορδέλα– που μπαίνουν στον κόλπο και προσφέρουν δονήσεις όταν κάποιος κινείται. Η χρήση τους παντού. Αλλά μην το παρακάνετε και πάτε με τα μπαλάκια πρωί-πρωί στο γραφείο. Είναι πρακτικά στη χρήση γιατί έχουν κορδονάκι από το οποίο μπορείτε να τα βγάλετε ανά πάσα στιγμή.

 

7. Κολάρο

Θα αφήσω για το τέλος δυο περισσότερο έντονα κι ίσως όχι τόσο συχνά γι’ αρχή. Τα αξεσουάρ που δένονται στον λαιμό. Το παρόν, συνήθως συνοδεύεται και με κρίκο και σχοινάκι καθώς το κόνσεπτ είναι κάνετε τον άλλον να σας ακολουθεί είτε περπατώντας, είτε γονατιστός. Θέλει προσοχή στη χρήση καθώς θα πρέπει να είστε λίγο περισσότερο εξοικειωμένοι ο ένας με τον άλλον, να μη δημιουργήσετε αίσθημα φόβου και σαφώς να μην το παρουσιάσετε έτσι ξαφνικά στο ταίρι σας που μπορεί ως και να προσβληθεί. Ουσιαστικά αυτή είναι και η αίσθηση που προκαλεί το συγκεκριμένο αντικείμενο. Εκείνης της κυριαρχίας.

 

8. Φίμωτρο

Για να είμαι ειλικρινής αυτό πολύ θα ήθελα να υπάρχει σε ευρεία χρήση. Η χρήση του για την παύση του λόγου. Υποτακτική σχέση, φορώντας το φίμωτρο, το οποίο δένεται γύρω από το στόμα κι έτσι δεν μπορείς ν’ αρθρώσεις λέξη. Η απόλυτη υποταγή. Καλό θα ήταν πριν προηγηθεί η χρήση να ορίσετε μια ασφαλή κίνηση-χειρονομία για να ξέρετε πότε να σταματήσετε αν νιώσετε άβολα.

 

Δε χωράνε ντροπές. Ας εστιάσουμε στην απελευθέρωση του μυαλού χωρίς ταμπού και με πολλούς τρόπους. Αν υπάρχει διάθεση να πειραματιστείτε, τα αποτελέσματα θα σας επιβραβεύσουν. Δεν μπορώ να σας πω τίποτα άλλο, παρά μόνο τολμήστε. Μια δοκιμή θα σας πείσει πως άξιζε τον κόπο.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Ταρασία Γεωργιάδου
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου