wdefg

Πριν από πολλές χιλιάδες χρόνια υποθέτουμε πως το σ3ξ θα ήταν μια απλή πράξη διείσδυσης, κάποιες κραυγές, ένας οργασμός που δεν είμαστε σίγουροι τι τίτλο θα του είχαν δώσει και μετά φιλί καληνύχτας. Μάλλον χρονομετρημένα και προγραμματισμένα. Η εξέλιξη της ζωής έφερε και τα νέα δεδομένα στο σ3ξ και το έκανε τέχνη. Διαβάζουμε, πειραματιζόμαστε, αγχωνόμαστε για επιδόσεις και μεγέθη μέχρι το σημείο που ανακαλύπτουμε πως τελικά δεν είναι όλα για όλους. Και δεν είναι καθόλου κακό αυτό, καθώς το σ3ξ είναι απόλαυση κι όπως ο καθένας νιώθει αυτή την απόλαυση έτσι και πράττει. Πάμε να δούμε μερικά από τα άβολα πράγματα στο σ3ξ που κατά βάθος όλοι μισούμε, αλλά ας όψεται…

 

Σ3ξ μετά από μεθύσι

Πείτε μου τώρα πόσοι από μας έχουμε έρθει σε επαφή μεθυσμένοι και μετά είχαμε καθαρή εικόνα να το περιγράψουμε. Άσχετα αν κάποιοι λένε πως απελευθερώνεσαι και λειτουργείς χωρίς κανόνες. Μα αυτό είναι το κακό. Πως λειτουργούμε χωρίς να έχουμε συναίσθηση ακόμη και για μας τους ίδιους. Αφήστε που μπορεί να ξυπνήσουμε το πρωί και ν’ αναρωτιόμαστε αν έγινε ή όχι και πώς να ρωτήσουμε κιόλας αυτούς που κοιμούνται δίπλα μας. Τώρα, αν έγινε, που και πάλι δε θα το θυμόμαστε, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να πούμε ναι σε όλα. Ναι μας άρεσε, ναι είχαμε οργασμό, ναι, ναι, ναι. Πίνουμε με μέτρο ή πίνουμε όσο θέλουμε αλλά μετά πέφτουμε για ύπνο μοναχοί μας.

 

Σ3ξ στην παραλία

Καθότι μπήκε και το καλοκαιράκι πολύ επίκαιρο το σ3ξ στη παραλία. Σταθερή αξία στα χρόνια και συν στο ερωτικό βιογραφικό. Αλλά, βάλτε το άβολο κάτω στην άμμο, βάλτε λίγο ένα αεράκι που φυσάει και θα κολλήσουμε και τίποτα, κάντε εικόνα να φτύνουμε την άμμο από τα χείλη μας ή να κολλάει όλη επάνω έτσι όπως είμαστε ιδρωμένοι από την ερωτική τρέλα, δεν το λες και το ιδανικό σενάριο.

 

Σ3ξ στο αυτοκίνητο

Πολύ ωραίο. Πάρα πολύ ωραίο. Αλλά όταν ήμασταν στην εφηβεία και δεν είχαμε πού να πάμε. Διότι τώρα που μεγαλώσαμε λίγο, πώς να το ευχαριστηθούμε το σ3ξ στο αυτοκίνητο; Από τη μία το άβολο της θέσης, το «γύρνα λίγο αλλιώς» ή το «μην καθίσω κατά λάθος πάνω στο λεβιέ» κι από την άλλη το μάτι γαρίδα έχοντας τον φόβο μην έρθει κάποιος, αυτό δεν είναι σ3ξ είναι μαρτύριο. Για να μην πω και τους εμμονικούς με τα αυτοκίνητα που σου λένε «τα πόδια στον αέρα μην ακουμπάς στο παρμπρίζ». Αη σιχτίρ, πάμε για ύπνο.

 

Σ3ξ στο ντουζ

Από τα πολύ υπέρ του είναι πως σίγουρα θα κάνουμε σ3ξ με καθαρούς συντρόφους. Κατά τ’ άλλα λίγο υπερεκτιμημένο το βρίσκουμε κι αυτό, καθώς ό,τι δεν πρέπει να γλιστράει το κάνει, κι ότι πρέπει να είναι γλιστερό, δεν είναι. Άσε που εκείνο το νερό όταν πέφτει πάνω σου πρέπει να έχεις παρακολουθήσει μαθήματα κατάδυσης για να υπολογίσεις πόσο θα έχεις το στόμα ανοιχτό ή πώς θα ελέγχεις τη ροή του. Για να μη μιλήσουμε για τα πλακάκια που ακουμπάμε με τον κίνδυνο να γίνουμε χαλκομανία πάνω τους. Καλό για την εμπειρία, καλό για μερικά προκαταρκτικά, αλλά μέχρι εκεί.

 

Η στάση 69

Ε ρε γλέντια! Ναι, να την κάνουμε. Άλλωστε πόσο υπέροχο είναι να βιώνουμε ταυτόχρονη ηδονή. Πώς μωρέ γίνεται αυτό που ο καθένας μας μέχρι να συγχρονιστεί, ο άλλος έχει ξενερώσει; Που μέχρι να πάρουμε σωστή θέση απόλαυσης μάς πιάνει κράμπα; Άντε να βρεις στόχο, άντε να βρεις ρυθμό, «το χάσαμε το κορμί πατριώτη» που λένε και στο χωριό μου. Ξεχωριστά ο καθένας παίρνει το χρόνο του, κάνει ό,τι κι όπως θέλει κι η απόλαυση είναι σαφώς μεγαλύτερη.

 

Σ3ξ στα όρθια

Αλήθεια τώρα, πόσοι το έχουμε καταφέρει; Συμφωνώ απόλυτα πως στις ταινίες είναι πράγματι υπέροχο. Μας λείπει ένας αρσιβαρίστας να μας πάρει αγκαλιά χωρίς να πέσουμε, αναλογίες σωστού βάρους για να μη ραγίζουν κόκαλα, σταθερός τοίχος χωρίς τεχνοτροπία ρελιφ για να μη γρατζουνιστούμε και φυσικά σταθερό πάτωμα άνευ παρκέ. Πολλά, πάρα πολλά για να ρισκάρουμε τη σωματική μας υγεία. Αρκούμαστε στο να πούμε «τι θα έλεγες να δοκιμάσουμε κάποια στιγμή και στα όρθια» αλλά να αργήσουμε να φέρουμε αυτή τη στιγμή.

 

Εγχειρίδια Κάμα Σούτρα και ταντρικού σ3ξ

Τι να το κάνω μάνα  μου αν τα εγχειρίδια έχουν 100 στάσεις που για να τις εκτελέσουμε θα πρέπει ή να έχουμε προετοιμαστεί για Ολυμπιάδα ή στη χειρότερη για ζογκλέρ σε τσίρκο; Πώς να συγχρονίσουμε το σώμα μας στις στάσεις του Κάμα Σούτρα όταν παράλληλα θα πρέπει να σκεφτόμαστε να μην πέσουμε από το κρεβάτι, να μη χάσουμε την ισορροπία μας, να μη ραγίσουμε κανένα κοκαλάκι. Συγνώμη, αλλά αυτοί που τα εφηύραν δεν έψαχναν εραστές αλλά δοκιμαστές αντοχών κάτω από συνθήκες πίεσης.

 

Τρίο

Δεκτό και κατανοητό ότι αποτελεί τη νο1 φαντασίωση. Αν το βλέπεις και σε ταινία πορνό, αναφωνείς κι ένα ουάου. Αλλά, αν, λέω αν, είσαι λίγο παραπάνω συναισθηματικός μέχρι που σε πιάνουν τα κλάματα καθώς δεν κάνεις δίκαιη μοιρασιά. Όπως και να το κάνουμε, ένας πάντα θα είναι απομονωμένος κάποια στιγμή. Και ποιους να πρώτο ευχαριστήσεις και σε ποιον να ζητήσεις μετά συγνώμη. Δεν είναι μπλέκουμε με τόσο συναίσθημα. Μπα! Περίπλοκος αριθμός το τρία τελικά.

 

Τώρα εμείς σας γράψαμε μερικά από τα μικρά άβολα στιγμιότυπα του σεξ που παρ’ όλο που όλοι μας τα κάνουμε, μέσα μας τα κρυφομισούμε. Που ίσως να μην κρύβουν και τόσο πάθος, καθώς το άβολο και το μπερδεμένο να χαλάνε και τη μαγεία της στιγμής. Παρ’ όλα αυτά πειραματιζόμαστε. Γιατί αν δεν έχεις και ιδία κρίση δεν μπορείς να ξέρεις. Επίσης, το χιούμορ αποτελεί ισχυρό διεγερτικό στο σ3ξ. Οπότε, ό,τι δεν μπορείτε να το ευχαριστηθείτε, ή να το ολοκληρώσετε διασκεδάστε το.

 

Συντάκτης: Ταρασία Γεωργιάδου
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου