Λένε ότι τίποτα καλό δεν έρχεται εύκολα, και η σ3ξουαλική στάση Bumper Car δεν αποτελεί εξαίρεση. Είναι δύσκολη για να την καταφέρεις, αλλά μόλις καταλάβεις πώς να την κάνεις να δουλέψει για σένα, δε θα την αλλάζεις με καμία. Αυτή η στάση μπορεί να είναι μια διασκεδαστική πρόκληση κι πιο ωραίες απολαύσεις στη ζωή απαιτούν κάποια φινέτσα, οπότε θα είναι μια πραγματική νίκη στο σ3ξ αν μπορέσετε να το κάνετε να δουλέψει! Άλλωστε, ποιος καλύτερος τρόπος για να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας από το να δουλέψετε μαζί για έναν κοινό στόχο; Ο εν λόγω κοινός στόχος; Το απίστευτο σ3ξ.

Για να εφαρμόσετε αυτή τη στάση, ο διεισδuτικός σύντροφος ξαπλώνει μπρούμυτα με τα πόδια του ανοιχτά. Ο δέκτης παίρνει την ίδια θέση, αλλά βάζει τα πόδια του πάνω από το πίσω μέρος των ποδιών του συντρόφου του. Ο λόγος που ονομάστηκε Bumper Car είναι διότι οι κινήσεις σας μοιάζουν σαν να συγκρούεστε μεταξύ σας, σε ένα τρακάρισμα που μπορεί να συμβεί σε όλα τα φύλα και να φέρει μοναδικούς οργaσμούς. Επίσης, λειτουργεί και με strαp-ons.

Δεδομένου ότι το bumper car είναι μια στάση πρwκτικού σ3ξ, να είστε πολύ προσεκτικοί, όπως και με όλα τα πράγματα με τον πισινό. Πηγαίνετε ~εξαιρετικά~ αργά και χρησιμοποιήστε έναν τόνο λιπαντικού που έχει σχεδιαστεί για πρwκτικό παιχνίδι. (Στη συνέχεια, προσθέστε ακόμα περισσότερο.) Ίσως ξεκινήσετε βάζοντας ένα δάχτυλο μέσα στον πρwκτό πριν επιχειρήσετε τη διείσδuση, ώστε να είναι πιο εύκολο να γίνει η δουλειά, μόλις ευθυγραμμίσετε τα γεννητικά σας όργανα. Βεβαιωθείτε ότι δε λυγίζετε το π3ος κατά την είσοδο. Αν νιώθετε κάτι άβολο ή περίεργο, μην το πιέζετε!

Κι αν η θέση δε βολεύει, αλλάξτε την ανάλογα με τις ανάγκες σας. (Έχουμε μερικές παραλλαγές παρακάτω, αν εσείς ή ο σύντροφός σας δεν είστε ευέλικτοι και/ή δε θέλετε να κάνετε πρwκτικό).

Είστε έτοιμοι;

 

1. Η κλασική

Ξαπλώνετε κι οι δύο μπρούμυτα, με τα πόδια ανοιχτά, και βασικά σκύβετε ο ένας πάνω στον άλλον. Μπορεί να χρειαστεί ένα λεπτό για να βρείτε τη σωστή θέση, αλλά μόλις φτάσετε εκεί, μπείτε αργά και αφήστε την ηδονή να διαπεράσει το κορμί σας. Ένα λιπαντικό εμπλουτισμένο με CBD μπορεί να διευκολύνει τον δρόμο και να κάνει τις αισθήσεις να είναι πιο έντονες.

 

2. Η προς τα πάνω

Ο πισινός θα λάβει κάθε είδους προσοχή, αλλά και η κλειτ@ρίδα χρειάζεται λίγη αγάπη. Θα μπορούσατε να τοποθετήσετε προσεκτικά έναν δ@νητή στο κρεβάτι, ώστε ο δέκτης να μπορεί να δέχεται κλειτ@ριδική και πρwκτική διέγερση ταυτόχρονα.

 

3. Η ανάποδη

Αν φοβάστε ότι θα σπάσει το π3ος σας ή αν τα σώματά σας αρνούνται να λυγίσουν με αυτόν τον τρόπο (κατανοητό!), βάλτε το άτομο που βρίσκεται από πάνω να περιστραφεί ώστε να κοιτάζει προς την ίδια κατεύθυνση με το άτομο που βρίσκεται από κάτω. Το π3ος θα είναι πιο φυσικά ευθυγραμμισμένο για να εισέλθει στον πισινό, συν ότι αυτή η εκδοχή είναι καλή για φιλιά στον λαιμό. Αν ο δέκτης έχει @ιδοίο, μπορεί να τρίβεται πάνω στο κρεβάτι για να λάβει ευχαρίστηση από πολλαπλές ερωτογενείς ζώνες ταυτόχρονα.