Φαινομενικά αθώα αγγίγματα. Τα πόδια σας ακουμπούν δήθεν τυχαία κάτω από ένα τραπέζι την ώρα που κάθεστε με φιλική παρέα ή τα χέρια συναντιούνται τη στιγμή που πας να πιάσεις τη ζάχαρη, η οποία είναι ήδη αρκετή στον καφέ αλλά αποτελεί την τέλεια δικαιολογία κι ευκαιρία να αγγίξεις «καταλάθος» το χέρι που βρίσκεται ακριβώς δίπλα σου. Ένα χάδι στα μαλλιά ή ένας ψίθυρος. Όταν είσαι ερωτευμένος δεν περιμένεις ένα φιλί ή άλλες προφανείς ερωτογενείς ζώνες για να νιώσεις την ερωτική διάθεση να φτάνει στα ύψη και τον πόθο σου να απογειώνεται.

Μιλάνε τα βλέμματα, αρκεί η γλώσσα του σώματος. Την ώρα που το πρόσωπο απέναντί σου μιλά κι εσύ αντικρύζεις τα δικά του χείλη, αδημονείς για τη στιγμή που θα τα αισθανθείς να ακουμπάνε στο κορμί σου. Μπορεί να σου ψιθυρίζει τρυφερά και αισθησιακά στο αφτί και την ίδια στιγμή η φαντασία σου να φτιάχνει τα πιο τρελά σενάρια. Σκέψου το τρέμουλο που σε πιάνει κάθε φορά που συμβαίνει αυτό και πώς η ηδονή κατακλύζει το μυαλό σου με αποκορύφωμα τη στιγμή που οι ψίθυροι συνεχίζουν με ένα φιλί στο στόμα, ένα απλό δάγκωμα στον λαιμό, ένα χάδι στο στήθος ή στους μηρούς.

Η ερωτική ένταση φτάνει στα ύψη μετά από ένα τυχαίο άγγιγμα. Μια εξερεύνηση τρυφερή, γεμάτη συναίσθημα και πάθος για τον άνθρωπό σου. Η στιγμή που χορεύετε το αγαπημένο σας κομμάτι, η ώρα που το ταίρι σού χαϊδεύει τα μαλλιά ή σου δίνει ένα φιλί στο χέρι. Ο αισθησιασμός που δημιουργείται σε κάνει να θες το επόμενο κιόλας λεπτό να συνεχίσετε τον χορό σας στο κρεβάτι. Εκεί που τα κορμιά σας χορεύουν στον δικό τους ρυθμό χωρίς ν’ αφήνουν χώρο γι’ άλλες σκέψεις κι ενδοιασμούς. Η μόνη σκέψη σας είναι πώς θα απολαύσετε στο μέγιστο ο ένας τον άλλον, πώς θα κάνετε δική σας κάθε σταγόνα ηδονής, έρωτα, πόθου.

Ακόμα και τη στιγμή που θα σου χαμογελάσει πονηρά, θα σε ακουμπήσει στον ώμο και θα σε κοιτάξει με βλέμμα έντονο και καρφωμένο πάνω σου, θα είναι σαν να σου αποκαλύπτει πως σε θέλει εδώ και τώρα. Έχεις ήδη ανατριχιάσει και φαντάζεσαι πότε βρεθείτε μόνοι, αγκαλιά και θα νιώσεις ξανά εκείνη τη μοναδική ανατριχίλα. Σημασία έχει να αισθάνεστε πως παραδίνεστε στον έρωτα αβίαστα μέσα από πράξεις και λέξεις που σκοπό έχουν να σας φέρουν πιο κοντά και να σας κάνουν να δεθείτε ακόμα περισσότερο.

Τα αθώα αγγίγματα υπόσχονται ακόμα πιο όμορφες ερωτικές στιγμές. Καμιά φορά δε χρειάζεται τίποτα παραπάνω από τα απλά που είναι και εξίσου αισθησιακά. Άλλωστε δε μιλάμε για πράξη ικανοποίησης του εαυτού σου αλλά για μια στιγμή αμοιβαίας κορύφωσης κι έρωτα. Εκεί βρίσκεται και η διαφορά στην αίσθηση κάθε φορά που «σε αγγίζεις» και που «σε αγγίζουν».

Ανυπομονείς για την ώρα που θα γίνετε ένα. Το ταίρι έχει παίξει ήδη με το μυαλό σου με λόγια και αθώες κινήσεις και το σώμα δεν μπορεί παρά να αφεθεί. Μπορεί να επιλέξετε ανάμεσα στο παθιασμένο, το απλό, το γρήγορο ή το αργό, αλλά η επιλογή θα είναι αποτέλεσμα όσων προηγήθηκαν.

Κάπου ανάμεσα σε ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο, σε ένα άγγιγμα στο πόδι, σε έναν ψίθυρο που κρύβει όλα τα «σε θέλω» ή ακόμη και σε μια αγκαλιά κι ένα βλέμμα, μπορεί να κρύβεται ο πόθος σου να παραδοθείς σε αυτό που σε τρελαίνει, ικανό να σε κάνει να φτάσεις στην κορύφωση.

Είσαι έτοιμος;

Συντάκτης: Γεωργία Ιορδανοπούλου
Επιμέλεια κειμένου: Βασιλική Γ.