ksenia575

Μας έχει φάει η ρουτίνα κι αυτό φωνάζει από παντού. Θες να το δεις πρώτα από όλα απ’ τα νεύρα μας; Κατευθείαν, με το παραμικρό, πιανόμαστε και τρωγόμαστε, πώς να μη μας βγαίνει σε επιθετικότητα όλη αυτή η πίεση; Όλη την ημέρα τρέχουμε, δουλειές, υποχρεώσεις, δημόσιες υπηρεσίες, ένας κακός χαμός. Δεν είναι όμως μόνο οι τσακωμοί που ρίχνουμε, είναι κι οι ίδιες οι σχέσεις που ρουτίνιασαν κι αυτές μαζί με εμάς.

Τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις; Ανάσα κι ένα στα γρήγορα! Ό,τι πρέπει για εκτόνωση κι ανανέωση. Τις περισσότερες φορές πέφτουμε στη λούπα του ρομαντισμού και των υπερβολικών συναισθηματισμών όταν νιώθουμε πως κάτι πάει στραβά μες στη σχέση μας και πως μάλλον έχουμε αρχίσει να βαλτώνουμε.

Δε χρειάζεται και δε βοηθάει στην προκειμένη κανένα αφροδισιακό δείπνο ή ακριβό κρασί, πόσο μάλλον πεντακόσια ρεσό, που το πολύ-πολύ να μας φέρουν πιο κοντά στην πυροσβεστική. Μη σκέφτεσαι πώς να την πλησιάσεις και τι μουσική να βάλεις, ούτε κι εσύ τι χρώμα θα είναι το καινούριο σου νεγκλιζέ ή αν είναι καλύτερα να βάλεις ζαρτιέρες ή όχι. Τα κάναμε αυτά, τώρα πάμε για άλλα, πιο εύκολα, πιο γρήγορα μα εξίσου αποτελεσματικά.

Θυμάσαι στην αρχή, τότε που ήσασταν ακόμα στα ντουζένια σας και δεν είχατε αφήσει γωνιά για γωνιά μέσα στο σπίτι που να μην το είχατε κάνει; Δε χρειάζεται να περιμένεις την ημέρα που θα είστε κι οι δυο ξεκούραστοι, που θα φοράτε τα καλά σας ή που θα έχετε περισσότερο χρόνο, πόσο μάλλον επετείους, ειδικές περιστάσεις κι άλλα τέτοια χλιαρά κι ανέραστα.

Στο τώρα, στο μπαμ γίνονται τα καλά! Στρίμωξέ την στον τοίχο την ώρα που μπαίνετε στο σπίτι, κάνε του ντου στην ντουζιέρα την ώρα που κάνει μπάνιο. Πιάσε και φίλησέ την όπως δεν τη φίλησες ποτέ την ώρα που μαγειρεύει, κόλλα πάνω του την ώρα που ετοιμάζεται να φύγει το πρωί, κι ας καεί το φαγητό, κι ας αργήσει λιγάκι στη δουλειά.

Δε χρειάζονται προκαταρκτικά, τα έχετε κάνει πολλές φορές αυτά κι ίσως να ‘ναι κι υπερτιμημένα. Κατευθείαν στο θέμα μας! Σε μια σχέση πρέπει να αλλάζουμε ρόλους και συνήθειες για να μη ρουτινιάζουμε, να δοκιμάζουμε νέα πράγματα και να ανακαλύπτουμε τα όριά μας.

Η λίμπιντο θα χτυπήσει κόκκινο, ο αιφνιδιασμός πάντα ερεθίζει. Χωρίς ταμπού, ντροπές, καθορισμένα βήματα κι αργές κινήσεις, χωρίς οδηγίες χρήσης. Να ζήσετε για λίγο κάτι απελευθερωμένο, κάτι απαγορευμένο. Ειδικά αν ο χρόνος σας πιέζει ή υπάρχει κίνδυνος να σας πιάσουν στα πράσα την ώρα του μοιραίου, εκεί να δεις κάβλα. Το νου μας, βέβαια, μην ξεφτιλιστούμε κιόλας σε αγνώστους.

Ένα στα γρήγορα, λοιπόν, χωρίς προκαταρκτικά, ωμά, άγρια και παθιασμένα. Γρήγορες και βαθιές ανάσες∙ στο όρθιο, στο αμάξι, στο γκαράζ, στην ερημιά. Κάτι που θα θυμάστε κι οι δυο σας για πολύ καιρό μετά. Το πιο ωραίο κοινό σας μυστικό.

Δε βαρεθήκατε το κρεβάτι, το στημένο, το αναμενόμενο; Το σεξ είναι απόλαυση που πρέπει να την χαιρόμαστε παντού. Όλο αυτό θα ξυπνήσει κάθε κοιμισμένο πάθος, θα σας υπενθυμίσει τα παλιά κι ένδοξα, θα σας δώσει κίνητρο για τη συνέχεια. Το διαφορετικό είναι πάντα ενδιαφέρον, πόσο μάλλον το αναπάντεχο.

Συντάκτης: Μάρω Καλλιοντζή
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!