fthjuko

Το σεξ δεν είναι μόνο η διείσδυση. Κακώς έχουμε αυτή την εντύπωση στο μυαλό μας, καθώς υπάρχουν αρκετοί τρόποι να περάσουμε καλά με το ταίρι μας, να έρθουμε σε οργασμό, να απολαύσουμε, ο ένας τον άλλον, αλλά ο καθένας ξεχωριστά. Αυτή τη διαφορά του μεν υπέροχου αλλά χωρίς αγγίγματα του ενός στον άλλον μέρους της ερωτικής επαφής θα γνωρίσουμε.

Αμοιβαίος αυνανισμός. Ο τρόπος να διεγείρουμε τους συντρόφους μας, να χορτάσουν τα μάτια μας, να εξασκήσουμε τα δάχτυλά μας, να το ευχαριστηθούμε κι όλα αυτά αγγίζοντας ο καθένας τον εαυτό του. Αφού λοιπόν διώξουμε από το μυαλό μας τη μέχρι τώρα νοοτροπία, πως ο αυνανισμός είναι αποκλειστικά μόνο για μας τους ίδιους και μόνο στις πολύ προσωπικές μας στιγμές κι αφού αφήσουμε λίγο τη σκέψη αλλά και τη φαντασία μας να οργιάσει, ήρθε η ώρα να στήσουμε ένα υπέροχο σκηνικό και να δοκιμάσουμε. Σας λέω εκ των προτέρων πως θα πετύχει, αλλά θα σας αφήσω να το επιβεβαιώσετε και ‘σεις οι ίδιοι, δίνοντας 8 βασικά βήματα.

 

1. Σκεφτείτε πως ό,τι γίνει είναι μια ακόμη τεχνική για να τελειοποιήσετε το ήδη υπέροχο κρεβάτι σας. Ο ένας απέναντι από τον άλλον αγγίζοντας το σώμα του, χαϊδεύοντάς το και παρατηρώντας τον σύντροφό του. Ίσως νιώσετε λίγο άβολα στην αρχή ο καθένας για τον εαυτό του. Ο πιο θαρραλέος όμως σπάει τον πάγο και προτρέπει για τη συνέχεια.

 

2. Ξεκινήστε χαλαρά, με απαλά ανεπαίσθητα αγγίγματα τυχαία στο σώμα, προσπαθώντας με τα λόγια να εξηγήσετε τι θέλετε να γίνει. Το να μιλάμε εξιτάρει περισσότερο και δίνει τον ανάλογο χρόνο εξοικείωσης. Μπορείτε να ζητήσετε να σας ακολουθούν ή να τους βοηθήσετε να πάρουν τη στάση που θα νιώσουν όσο πιο άνετα γίνεται. Δε θα γελάσετε, θα έχετε περιγράψει τι θέλετε να συμβεί, η φωνή ήδη θα έχει ρίξει τα ντεσιμπέλ της και ‘σεις θα αρχίζετε να χαλαρώνετε. Να ονοματίζετε και να περιγράφετε ακριβώς τις επιθυμίες σας. Μη βάζετε «ζουζουνίστικα» χαρακτηριστικά, και να χρησιμοποιείτε ρήματα στην προστακτική, ακριβώς όπως τα νιώθετε.

 

3. Αν είναι η πρώτη φορά που το δοκιμάζετε, ίσως να υπάρχουν αναστολές. Μπορεί αν θέλετε αλλά και νιώθετε άβολα αν σας κοιτάζουν να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα από πριν. Χαμηλώστε τον φωτισμό τόσο όσο και πάρτε μια θέση τέτοια που το σώμα σας να προκαλεί χωρίς να είναι τελείως εμφανές. Βέβαια, στην πορεία θα τα ξεχάσετε όλα.

 

4. Όλο το παιχνίδι είναι στα δάχτυλα, στα λόγια και στα μάτια. Η οπτική επαφή θα προσφέρει στο τέλος και τον οργασμό. Δεν κοιτάζουμε το κάτω μέρος του σώματος τους, αλλά ευθεία στα μάτια. Μετά τα μάτια, έχουν σειρά τα χέρια. Η επιτομή της εξερεύνησης. Όχι κατευθείαν από την επίμαχη περιοχή. Θέλετε ακόμη χρόνο μέχρι εκεί κι οι δυο. Ξεκινήστε από τα χείλη, τον λαιμό, το στομάχι, την κοιλιά, τα πόδια, τινάξτε το κεφάλι πίσω, παίξτε με τα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών σας. Σ’ αυτό το σημείο έχετε την ευκαιρία παρατηρώντας τους συντρόφους σας να κάνουν κάτι ανάλογο,  να καταλάβετε και ποια είναι τα δικά τους σημεία που αναστατώνονται. Κρατήστε τα στο μυαλό σας για την επόμενη φορά.

 

5. Εναλλακτικά, αν θέλετε να προσφέρετε μεγαλύτερη απόλαυση μπορείτε να το κάνετε ίσως εναλλάξ. Ο ένας να παραμένει χαϊδεύοντας ένα συγκεκριμένο σημείο π.χ. στήθος λίγο παραπάνω κι ο άλλος να τον παρατηρεί και να συνεχίζει. Έτσι, καταφέρνετε να εστιάζετε περισσότερο στην στιγμή του άλλου και να βάζετε τη φαντασία σας στο παιχνίδι για τη συνέχεια.

 

6. Η ωραιότερη στιγμή, αυτή προ του οργασμού φτάνει. Μην το αφήσετε να πέσει κάτω. Δηλώστε το. Δείξτε λίγο παραπάνω πως θέλετε να σας κοιτάξει. Λένε πως ένας ταυτόχρονος οργασμός είναι η επιτομή της ευτυχίας. Αλλά δεν εγγυόμαστε πως μπορεί να γίνει τόσο εύκολα. Παρ’ όλα αυτά όποιος από τους δυο έχει πρώτος οργασμό δεν ανάβει τσιγάρο, ούτε σηκώνεται να ξεπιαστεί. Οφείλετε να παραμείνετε στη θέση σας και να συνεχίσετε να χαϊδεύεστε πιο χαλαρά αλλά το ίδιο ερεθιστικά μέχρι να σας ακολουθήσει κι ο άλλος. Μην πάρετε τα μάτια σας από πάνω τους. Ίσως να χρειαστεί να μιλήσετε λίγο παραπάνω, αλλά αξίζει τον κόπο.

 

7. Ο κανόνας είναι ένας. Δεν αγγίζετε επ’ ουδενί ο ένας τον άλλον. Η εξαίρεση είναι επίσης μία. Σας επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε μόνο διάφορα βοηθήματα, αν το επιθυμείτε.

Πριν σας πω πως πάντα στον έρωτα θέλουν κι οι δυο, θα σας πω απλά πως ο ένας ίσως να χρειάζεται λίγο χρόνο παραπάνω να το επεξεργαστεί. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, αποδεικνύετε το θάρρος σας και την πίστη σας πως αξίζει να το κάνετε και ξεκινάτε μόνοι σας, με τη συγκατάθεση του συντρόφου σας. Δώστε την καλύτερη παράσταση της ζωής σας. Εκτός από το χειροκρότημα θα έχετε κερδίσει κι έναν συμπρωταγωνιστή για την επόμενη.

Ο αμοιβαίος αυνανισμός είναι ένα συν στην ερωτική ζωή μας. Είναι μια εξομολόγηση σώματος, μια κατάθεση αγάπης. Μην απορρίπτετε τίποτα αν δεν το δοκιμάσετε. Άλλωστε, μια δοκιμή θα σας πείσει. Να περάσετε υπέροχα!

 

Συντάκτης: Ταρασία Γεωργιάδου
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου