Δεν με αναγνωρίζω πια. Με έχεις κάνει να σκέφτομαι διαρκώς πονηρά. Να πίνω τον καφέ μου ας πούμε και χαζεύοντας τα σχέδια που κάνει στα τοιχώματα του φλιτζανιού, το μυαλό μου να βλέπει τις πιο απίθανες ερωτικές στάσεις που μπορεί να συλλάβει ανθρώπινος νους!

Δεν ήμουν έτσι εγώ. Μέχρι να σε γνωρίσω, δεν είχα μπει καν στη διαδικασία να ψάχνω για sex toys και για ιδέες που θα μπορούσαν να απογειώσουν την κάθε μας επαφή. Δε φανταζόμουν ποτέ πως αυτά που έβλεπα σε τσόντες θα μπορούσαν να συμβούν και σε εμένα.

Νόμιζα πως είχα φτάσει τα όρια της ηδονής κι ήμουν ικανοποιημένη με αυτό. Μόλις όμως τελειώσαμε για πρώτη φορά συνειδητοποίησα πως δε γνώριζα καν τον εαυτό μου. Εσύ μου μαθαίνεις το σώμα μου. Πτυχές και σημεία του κορμιού μου που δε φανταζόμουν πως αν κάποιος τα αγγίξει θα με απογειώσει από ηδονή.

Μαζί σου θέλω να δοκιμάσω τα πάντα. Να κάνουμε σεξ στα πιο απίστευτα σημεία. Να μη σκεφτώ δεύτερη φορά αν θα το κάνουμε από πίσω. Να μου πηδάς το μυαλό και με μια σκέψη να τελειώνω.

Ξέρεις πώς να με διαχειριστείς και πώς να με κουμαντάρεις. Γουστάρω όταν μου φέρεσαι σαν να είμαι η μία και μοναδική, ασχέτως αν όλα αυτά τα ‘χεις ξαναζήσει. Είσαι σαν πρωτάρης μ’ εμπειρία κι αυτό είναι που με τρελαίνει. Κάνε με ό,τι θες. Παραδίδω σώμα και πνεύμα στα χέρια σου. 

Να τελειώνω με τη γλώσσα σου και τα δάχτυλά σου και να μην αφήνεις σταγόνα μου να σου ξεφύγει. Τα πόδια μου να τρέμουν γύρω απ´τον λαιμό σου και να μουδιάζει το στόμα μου. Να μου κόβεται η ανάσα και να τεντώνονται όλοι οι μύες του κορμιού μου. Να με αφήνεις να ηρεμώ από την εξάντληση και να επανέρχεσαι την κατάλληλη στιγμή μπαίνοντας αργά μέσα μου.

Να μου μιλάς όσο πιο χυδαία μπορείς. Να με χτυπάς όταν πρέπει, εκεί που πρέπει. Να με προκαλείς να δώσω κι άλλα. Να μου δένεις τα μάτια και τα χέρια καθιστώντας με ανήμπορη εντελώς. Να με κάνεις να σε παρακαλάω να μη σταματήσεις.

Γουστάρω που θέτεις ως προτεραιότητα την δική μου ευχαρίστηση, γιατί ένας άντρας σωστός που θέλει η γυναίκα που θα πάει μαζί του να μείνει με την καλύτερη εντύπωση για εκείνον, επιβάλλεται να της δίνει τη σημασία που της αρμόζει. Κι εσύ είσαι όσο κύριος πρέπει εκεί που πρέπει. Ίσως γι’ αυτό κι έχεις καταφέρει να ξεκλειδώσεις τις πιο αισθησιακές πτυχές μου, τον πιο προκλητικό εαυτό μου. Γι’ αυτό και σου έχω παραδωθεί πλήρως.

Έλα και κάνε με ό,τι θες.

Επιμέλεια Κειμένου Μάνθας Τσάμη: Κατερίνα Κεχαγιά.

Συντάκτης: Μάνθα Τσάμη