Ίσως σκεφτείς τι είναι αυτό που την κάνει ειδική στο θέμα, όμως μάθε ότι η Christina Aguilera λάνσαρε πρόσφατα μια μάρκα σ3ξουαλικής ευεξίας που ονομάζεται Playground, επομένως την έχει κάνει την έρευνά της. Η αρχική κυκλοφορία της μάρκας περιστρέφεται γύρω από τέσσερα λιπ@ντικά που κάνουν τα πάντα, με σκοπό να μιμηθούν τη φυσική λίπανση του σώματός μας. Καθώς, λοιπόν, προωθούσε το λανσάρισμα, η τραγουδίστρια φάνηκε αποφασισμένη να αποδείξει ότι ήταν πραγματικά πιο κατάλληλο άτομο για τη δουλειά, εκθέτοντας ακριβώς πόσο καλή είναι στο να εκφράζει τη σ3ξουαλικότητά της και να προσφέρει οργ@σμούς στον εαυτό της.

«Έχω μάθει καλά τον κόλπο μου τα τελευταία 42 χρόνια. Και κυριολεκτικά υπάρχουν σημεία ευχαρίστησης που συνεχίζουν να ανοίγουν όσο μεγαλώνεις», δήλωσε η Aguilera στο People. «Αυτό είναι κάτι που έχω πραγματικά παρατηρήσει. Υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά σημεία από τα οποία μπορώ να έρθω σε οργ@σμό γύρω από τον κόλπο μου και αυτή είναι η αλήθεια». Κοινώς, σου λέει ότι έψαξε και βρήκε εκείνα τα σημεία που θεωρητικά είναι αχαρτογράφητα για να μπορέσει να προσφέρει στον εαυτό της τη μέγιστη απόλαυση.

Και για να τα λέμε όπως είναι, μετράμε συνολικά τουλάχιστον εννέα διαφορετικούς τύπους οργασμών που μπορούν να συμβούν στο γυναικείο σώμα και, ναι, τέσσερις από αυτούς αφορούν σημεία μέσα και γύρω από τον κόλπο, από την κλειτ@ρίδα μέχρι το σημείο G. Οπότε, συνυπογράφουμε πλήρως το μήνυμα της Aguilera.

Φυσικά, τα σώματα είναι διαφορετικά και δεν μπορούν ή δε θέλουν όλοι να έχουν πρόσβαση σε κάθε τύπο οργ@σμού. Γι’ αυτό πιστεύουμε ότι η καλύτερη συμβουλή που προσέφερε η Aguilera σχετικά με το πώς να έρθετε σε οργ@σμό ήταν για την αυτοεξερεύνηση. «Το σ3ξ είναι διασκεδαστικό και το να γνωρίζεις το σώμα σου είναι τόσο σημαντικό. Θα κατανοήσεις τις ανάγκες του μόνο όταν περάσεις πρώτα χρόνο με τον εαυτό σου – έτσι ώστε να ξέρεις ακόμα και τι να ζητήσεις από τον σύντροφό σου ή τι σου αρέσει», είπε η κουιν, σε ένα επεισόδιο του podcast Call Her Daddy.

Ο οργ@σμός κατά τη διάρκεια του σ3ξ δεν είναι πάντα εύκολος για τα άτομα με κόλπο. Υπάρχουν γυναίκες που δεν το ζουν μέχει τα 30 τους ή και αργότερα στη ζωή τους, ενώ παραιτούνται τελείως από το δικαίωμά τους στην απόλαυση. Έτσι, δεν μπορεί να τονιστεί αρκετά: αν θέλετε να αρχίσετε να έρχεστε σε οργ@σμό κατά τη διάρκεια του σ3ξ, η εκμάθηση του σόλο οργ@σμού από εσάς για εσάς, είναι σχεδόν πάντα το καλύτερο δυνατό σημείο για να ξεκινήσετε. Μόλις εξοικειωθείτε με τις ερωτογενείς ζώνες που λειτουργούν καλύτερα για εσάς, μπορείτε να μεταφέρετε αυτή τη γνώση στην κρεβατοκάμαρα – και να ανεβάσετε τη θερμοκρασία στο συντροφικό σ3ξ, με τον άνθρωπο που θα επιλέξετε να σας ξεσηκώσει.

Do it dirty, like Christina.