paul1829

Ένα δωμάτιο, μια ταράτσα, μια παραλία ή όποιο άλλο μέρος θεωρείτε εσείς κατάλληλο. Μουσική που σας σαγηνεύει, φώτα σβηστά και μόνο κάτι κεριά να δίνουν λάμψη στο σκοτάδι. Λίγο κρασί να σας μεθά, κοντράροντας αποτυχημένα τη ζάλη του έρωτα, κι ένα τσιγάρο να σας χαλαρώσει σε κάθε φύσημα, καίγοντας μαζί με τον καπνό και κάθε ταμπού που σας κομπλάρει.

Τι άλλο μπορεί να λείπει απ’ τις ιδανικές αυτές συνθήκες για το πιο καυλωτικό στοματικό που θα δώσεις ή –και– θα λάβεις; Σίγουρα χρειάζεσαι και το άρωμα του συντρόφου σου. Αυτό που θα μυρίζεις κάθε φορά που θα κατεβαίνεις αργά και βασανιστικά κι ύστερα πάλι πάνω, φιλώντας κάθε εκατοστό κορμιού με την υγρή σου γλώσσα.

Συνδυασμοί λατρεμένοι κι άκρως αισθησιακοί. Σε ποιον δεν αρέσει να διαγράφεται το ημίφως και να παίζει το πιο ερωτικό τραγούδι κάθε φορά που κάποιος ταξιδεύει επάνω του με τη γλώσσα και τα χείλη του; Αυτές οι νότες που σε ηρεμούν αλλά και σε αναστατώνουν, βοηθώντας σε να παραδοθείς ακόμη πιο εύκολα στην απόλαυση που σου χαρίζουν. Αν εσύ είσαι αυτός που προσφέρει, τότε θα σε προκαλέσει να ερεθίσεις το ταίρι σου ακόμη πιο παθιασμένα.

Και το κρασί; Ταιριάζει τέλεια με το τσιγάρο σου. Τα πιο δυνατά ναρκωτικά που θα σε αφοπλίσουν και θα σε παραδώσουν αμαχητί στην καύλα που εντείνεται κάθε φορά που σε γλείφει και μαζί με την ανάσα σου πνίγονται κι οι αναστολές σου. Τα χείλη γλιστράνε κι εσύ είσαι πια μουδιασμένος κι ανήμπορος να αντιδράσεις, αφού η ζάλη απ’ το τρίπτυχο «κρασί-τσιγάρο-στοματικό» σε ‘χει βυθίσει στον πιο ηδονικό λήθαργο. Ρέει μέσα και έξω από το σώμα σου.

Είσαι έτοιμος να αναστενάξεις, αισθάνεσαι πως δεν αντέχεις άλλο ενώ, συγχρόνως, φωνάζεις «Συνέχισε αυτό που κάνεις, μη σταματάς λεπτό». Κι έρχονται και τα αρώματά σας να ολοκληρώσουν το σκηνικό, λίγο πριν ολοκληρώσετε κι εσείς. Αυτό που μυρίζει αυτός μέσα στη νιρβάνα που έχει περιέλθει κι αυτό που μυρίζεις εσύ, καθώς ταξιδεύεις, με τη γλώσσα, τα φιλιά και τα χάδια σου, σε όλο το μήκος του κορμιού του. Μυρωδιές κι αισθήσεις που ηλεκτρίζουν την ήδη παθιασμένη ατμόσφαιρα, τρελαίνουν τα ερεθισμένα κορμιά κι είναι ικανά να οδηγήσουν στην κορύφωση.

Μια ιεροτελεστία το στοματικό, που δεν πρέπει ποτέ να γίνεται βιαστικά. Θα τύχει κι αυτό κάποτε, σίγουρα, αλλά όσο περνά απ’ το χέρι σας, όταν το κάνεις ή στο κάνουν, φρόντιζε να δημιουργείς τις τέλειες συνθήκες, για να το απολαμβάνετε στο ζενίθ σου. Τότε θα νιώσεις την πραγματικά καύλα. Διαφορετικά, μιλάμε για μια πράξη συνήθειας κι αγγαρείας. Και ποιος προτιμά μια αγγαρεία από ένα πραγματικό ταξίδι στο σώμα του άλλου;

Όταν το στόμα φτάνει στον προορισμό του, όταν τα άκρα παραλύουν κι οι αναστεναγμοί δε λένε να σταματήσουν, τότε θα πάρουν φωτιά τα σεντόνια. Σβήσε το φως και βάλε κρασί στα ποτήρια, μέχρι να μεθύσετε απ’ το ποτό και το πάθος. Ένα τσιγάρο να παίζει προκλητικά στα χείλη προμηνύοντας όλα αυτά που θα ακολουθήσουν. Μερικές σταγόνες απ’ το άρωμά σου, να αναστατώσουν εγκεφαλικά, πριν αναλάβουν οι σάρκες και μια μελωδία, ηδονικά χαλαρή, στο background. Έλα να ταξιδέψουμε στο πιο διεγερτικό ταξίδι, να στάξουμε και να γεμίσουμε ευχαρίστηση και πόθο.

Συντάκτης: Γεωργία Ιορδανοπούλου
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!
Οι δυο σας σε μια παραλία ερημική;

21+1 ολοκαίνουρια κι αδημοσίευτα άρθρα αφιερωμένα στην πιο ερωτική εποχή του χρόνου είτε είσαι single, είτε δεσμευμένος, είτε συνηθέστερα μπερδεμένος.